FS Info FreeSpace Info Zverejnené 1. Apríl, 2006 FS Info Zverejnené 1. Apríl, 2006 Povolil som možnosť pridávať prílohy do príspevkov (podobne ako sa pridávajú prílohy v e-mailoch). Prílohu pridáte takto: Pridávanie príloh je povolené v kategórii FS Fórum a v sekciách Spoločnosť a Veda, Výpočtová technika a Technológie, Ľudia, šport, relax a FreeSpace. Prílohy môžu posielať členovia v týchto skupinách: Root Admin a Administrators AXWER, fst Members Moderators Supermembers Supermoderators Veľkosť príloh je limitovaná na 2 MB. Každá skupina môže použiť maximálne 25 MB (časom sa to môže zvýšiť). Typy príloh: *.aiff *.doc *.htm *.html *.ico *.mov *.mp3 *.pdf *.php *.ppt *.ram *.rtf *.txt *.xls Používajte to s rozumom a neposielajte každú volovinu :lol: Napr *.doc posielajte ak píšete nejaký príbeh a chcete ho ukázať ostatným. Ako *.mp3 posielajte nejaké ukážky. Ak ste vytvorili nejaké menšie video pošlite ho ako *.mov atď. Prikladanie obrázkov (*.bmp *.jpg *.png a pod.) nie je povolené. Na to používajte TinyPic.com Prílohy môžete spravovať cez Môj Ovládací Panel -> Menu -Možnosti --Spravovať moje prílohy Ak prílohy nebudete chcieť viac zdieľať jednoducho ich zmažte. Uvoľníte tým miesto. V prípade problémov píšte do kategórie FS Fórum.
Odporúčané príspevky