Skočiť na obsah

Harry Potter


Andulqa

Odporúčané príspevky

no uz som to nevydrzala :)

 

uz len 9 dni ostava do vydania siedmej a poslednej knihy zo serie Harry Potter (:lol:) a ja sa neviem dockat, kedy to zacnem citat, lebo cakat na slovensky preklad sa mi nechce ;) zaroven som z toho trochu smutna ze to skonci, aj ked este stale tu mame fanfiction ;)

 

 

citali ste tieto knihy? pacili sa vam? nepacili? ;) ake su vase domnienky ako to cele skonci? je Dumbledore skutocne mrtvy alebo sa vrati v nejakej podobe? je Snape zradca alebo stoji na strane dobra? Zomrie na konci Voldemort, Harry, alebo obaja? Preziju to Ron s Hermionou? A co Draco Malfoy? Kto je RAB? Vrati sa Sirius Black? Bude nejakych sposobom vyuzite zrkadlo ktore Harry dostal od Siriusa v piatej knihe a ktore nikdy nebolo pouzite?

 

uf uf, neviem dockaat :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 67
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Andulqa

    17

  • Nokia

    14

  • nutrinka

    9

  • chorche

    9

Top prispievatelia v tejto téme

no ja teraz citam siestu knihu, som myslel ze je posledna, ale ked bude este 7 tak sa tesim :lol:

 

inac ak sa mi dobre zda tak to zrkadlo co dostal v piatok dieli harry zahodil a rozbilo sa tak neviem :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hehe, ani ja to nemôžem vydržať, ešte k tomu čakať do slovenského prekladu isto nebudem, o chvíľu mi príde kniha a to ani spať nebudem

 

dumbledore neumrel, snape nie je zradca, na konci všetci prežijú a voldemort sa obráti na stranu dobra a bude z neho nový dumbledore! a keď to tak nebude, tak si rowllingovú osobne vyhľadám :)

 

ale nie, len v to dúfam, že dumbledore neumrel, ale samotná rowllingová sa vyjadrila, že nebude robiť nič podobné ako v pánovi prsteňov, takže žiadne oživovanie mŕtvych ani nič podobné. ale sa mi nechce veriť, že by bol snape zradca, to by bolo moc zlých info na moju osobu

inak som počula také vyjadrenia, že RAB je Siriusov brat Regulus Black, je jediný, na koho by tie iniciály sedeli. a nechce sa mi veriť, že by rowllingová použila iniciály niekoho, kto už nebol v knihách spomenutý

tak zas treba priznať, že hentá ženská je plná prekvapení... zabiť dumbledora, preboha, si pamätám, keď som to dočítala, tak som pätnásť minút len civela do blba

ale inak si myslím, že harry aj voldemort na konci umrú, asi by to bol taký optimálny koniec

 

a mám otázku... koľkokrát ste tie knihy čítali? tiež vás to niekedy chytí a zhltnete celú sériu zas a znova? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja to citam teraz len prvy krat, skoncim jeden diel a hned idem na dalsi, takto som sa za chvilku prekusal cez 5 dielov a som na siestom, ale neratam s tym ze si to potom precitam cele este raz :)

to si asi celu seriu dam na dvd to je rychlejsie :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, ja teraz citam taku zaujimavu stranku plnu spekulacii a je to fakt sranda co vsetko ludia povymyslaju :)

 

konkretne je tam clanok o obale knihy a co vsetko z nich mozeme precitat, ale viac zaujiamve su komenty k tomu :lol: haluz

 

na specialnom vydani Harry Potter 7 (deluxe edition) je takyto obrazok na ktorom je drak so sedou bradou, mzoe to byt dumbledore? celkom na zamyslenie ;)

 

ja si myslim ze dumbledore sa v nejakej podobe vrati v siedmej knihe, nejako bude pomahat, ale sak uvidime :) niekde som pocula ze v knihe nebudu ziadne nove postavy, tak teoreticky ten RAB by mal byt niekto o kom sme uz poculi...fakt odporucam tuto stranku najdete tam vela veci na premyslanie a zabijete cas do vydania poslednej knihy ;)

 

vsetky knihy som precitala asi dvakrat ;) plus citam velmi vela fanfiction pribehov z ktorych niektore su mozno aj lepsie ako od rowlingovej, no minimalne by jej mohli konkurovat...samozrejme nebyt jej ten svet by neexistoval, ale co s tym vedia urobit niektori ludia je fakt obdivuhodne, no a clovek ma aspon co citat ;) vdaka nim som si zamilovala Severusa, Draca a inych, lebo v tych fanficoch maju taky prepracovanejsi charakter a vacsiu rolu (ako v ktorych ovsem) ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ja že Andulqua je fanatik, a ona to prečítala iba 2-krát. Ja všetky asi 7-krát :lol: :) To si dávam vždy po niekoľkých iných knihách ako ľahšie čítanie. No zase nejdem sa zblázniť a kupovať si anglický originál, lenivo si počkám na slovenskú verziu a anglickú prečítam až potom ;)

Dumbledore je mŕtvy a basta, Snape - nechám sa prekvapiť, moc ťažké na premýšľanie ;) , Voldemort bude zničen, Harry prežije, Ron musí!! A Hermiona tiež, lebo to by Ron neprežil predsa. Ale niektorý z Weasleyovcov určite zomrie. Sirius je mŕtvy, ale mohol by dať o sebe vedieť (no veď to aj Dumledore - som plakala pri tom dobre, keď zomrel - ale zase čo by to bolo akože, keby všetci ožili :) )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ale keby si ty vedela kolko fanficov som ja precitala :lol: ani ja sama to neviem, ale niektore boli ovela dlhsie ako harry potter 5 :)

 

jeden bol napr o tom, ako Draco usiel z domu lebo jeho otec zabil jeho mamu a draca nasiel na ulici snape a prichylil ho k sebe, dokonca snape mal aj rodinu, mal zenu a maleho syna billyho, ale stale to bol snape, nie ze si to teraz predstavite ako mileho a chutneho snapea, niee ;) snape mal byt v hogsmeade, bol velmi chudobny a tie byty to boli take na okraji mesta, kde dokonca mali elektrinu, lebo tam zilo vela squibov a ti nevedia carovat, tak aby si vedeli zasvietit ;) a draco hral futbal s deckami vonku...a boli tam poulicne gangy a bolo to uplne super napisane....malo to 450 000 slov, ufuf

 

keby ste si niekedy chceli daky fanfic precitat, tak mam par tipov, napr o tom ako Dumbledore chodil na Hogwarts (zatial je popisany jeho prvy a druhy rocnik), alebo pribeh Marauderov, Lili a Jamesa (bolo to take dobre ze to by kludne mohli vydat ako Harry Potter 0) atd ;)

 

na tych fanficoch sa mi paci to, ze ti autori su odvaznejsi v niesom ako Rowlingova, napr supnu Ginny do Slytherinu, poparuju Draca s Hermionou, ono Draco vseobecne v tych ficoch figuruje ako taky tragicky hrdina, alebo ako to nazvat, navonok arogantny a neprijemny, ale ked ho spoznate a pusti vas k sebe, musite ho milovat ;) a cele to napisu tak ze to je uplne vierohodne a akceptovatelne a vy mate pocit ze to tak proste je ;)

 

z tych povodnych som fakt precitala celu seriu len dva krat, niektore diely trikrat, ale mna viac bavi citat tie fanficy, ako stale tu istu knihu dokola, aj ked ja sa k nej zas raz vratim ;)

 

 

o chvilku idem do kina na Harry Potter 5 :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prečítal som to tuším dvakrát niektoré diely aj viac. Je to parádička.

 

Dumbledore je mŕtvy, hentá nutria mi to ukradla z huby aj sama Rowlingová povedala že nebude robiť z Dumbledora druhého Gandalfa takže finito caputo. Snape neni zradca je dobrý ale nakoniec zomrie. Voldemort samozrejme že zomrie. Harry, Hermiona, Ron atď.... prežijú.

 

Sirius sa podľa mňa tiež nevráti. Malfoy neviem ako ale nejako zachráni Harrymu život a stanú sa kamoši.

 

Keď zomrel Dumbledore tak som bolo z toho riadne v ###### wow to bola fakt sila a to isté keď zomrel Sirius.

 

Sedmičku v anglineee? ee si počkam na slovenský preklad alebo mi to niekto môže prečítať v angline ešte nájsť dobrovoľníka andulga nutria ktorá z vás? :lol:

 

Toť asi vše keď si ešte na niečo spomeniem dopíšem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

kokos, sak do slovenskeho prekladu by som nevydrzala ;) a hlavne to je nebezpecne, nikdy nevies odkial na teba vysplechne daka nova a neocakavana a nebezpecna informacia ;)

 

ked zomrel sirius tak som z toho bola strasne nestastna, on bol moja oblubena postava ;) a dumbledore tiez, to bolo strasneee

 

ja si tiez nemyslim ze Dumbledore sa vrati, len si myslim ze v nejakej podobe tam bude figurovat, prostrednictvom niecoho, napr obrazu....lebo v siestej knihe ked umrel, tak to bolo strasne divne ako vzblkol, len tak, z nicoho nic (na tom pohrebe), sirius neviem ci sa vrati, ja by som velmi chcela, ale podla mna bude este dolezity ten zaves za ktory spadol a o snapovi si myslim ze je dobry (musi byt!) ale asi umrie

 

ked si predstavim ze budem drzat tu siedmu knihu v ruke (teda skor v mobile) o par dni tak mi je smutno, sak to vsetko skonciii :-(((

 

 

no k filmu, prave som dosla z kina...

 

Luna je uuuuzasnaaa a tiez Nymphadora, skoda ze nedostali viac priestoru, obe su perfektne, aj ked Lunu som si trosku inak predstavovala, je vynikajuca ta baba co ju hra :lol: Dolores Umbridge v tych svojich ruzovych obleckoch je skvele odpudiva a slizka....strasne strasne chutny je Hagridov brat, obor, take rozkosne stvorenie ;) perfektna scena ked ho Hagrid zoznamoval s triom, strasne podarene ;) Fred a George s ich rozluckovym vtipkarskym "koncertom" boli perfektni, ma to uzasne efekty, aj na konci ked bol suboj v Department of Mysteries tak paradna magia, tie kuzla len tak lietali, hlavne v suboji Dumbledora s Voldemortom, fakt dobre spravene, Dumbledorova armada bola super, pekne to bolo urobene ako sa ucili rozne kuzla, aj ked to bol lent aky zostrih akoby....no a bozk Harryho s Ccho :) ;) mne to uz v knihe bolo strasne smiesne "Ake to bolo?" "Vlhke" :)

 

A Kreacher je super ako si stale mrmle pod nosom, a Bellatrix je sialena a taka detinska "Zabila som BLaacka, zabila som Blaackaa" nie ako som su ju predstavovala, taku chladnu krasku

 

Snapea ani Malfoya si v tomto filme takmer vobec neuzijete, nachadaju sa len v par scenach

 

Zrkadlo, ktore dal Sirius Harrymu nebude dolezite v dalsich dieloch lebo vo filme sa neobjavilo vobec a co bolo najviac divne, v celom celucikom filme nebola ani raz vidiet Harryho jazva, neviem preco, ale bolo to divne :-/

 

ked si na nieco este spomeniem tak napisem, celkovy zazitok z filmu taky priemerny, nebolo to zle, ale nebolo to ani neco uzasne, ale skvele efekty to teda malo ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chorche ty plytka rozpravka

najprv si precitaj aspon jeden diel a potom nieco hovor

 

zboznujem tvoje mudrlantske reci a zovseobecnovania bez toho aby si mal co len paru o niecom

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja nahliadam na teba a vidim tvoju hlbku... tak hlboko zakoreneny primitivizmus som uz dlho nevidel

 

nahliadnem na tvoje vedecke prace a poviem ze to je len par popisan stran plnych hovadin bez toho aby som si to precital...

 

sa uvedom ze si ako trojrocne decko co pozre na jedlo a povie ze mu nechuti lebo sa mu nepaci

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pocuvaj ma, ty ******, ked dosiahnes aspon polovicu toho, co ja, potom mimmozes daco vraviet! Jediny ******* si tu ty! Vobec, JA VIDIM!!! ze je to somarina, ale ked ich to bavi, nech sa bavia! Ale s tebou je skoda stracat cas, ty si len chudak!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jaaaj dalsi pan co si mysli ze zozral vsetku mudrost sveta

 

no povedz mi co si dosiahol ked sa chces hrat hru "kto ho ma dlhsieho"

 

jedine co si dosiahol je ze si robis nejake to PhD ktore je v realnom zivote potrebne asi tak ako mrazak u eskimakov....

 

tak a rozculuj sa este viac

 

a pre moderatorov, kludne to tu cele pomazte aj tak samy off topic na chorcheho blaboli z chorej hlavy :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zasa ďalšia téma ktorá vznikla asi preto aby sa mal niekto kde uvoľniť.

 

Chorche keďže sa ti Potter nepáči tak prečo si sem písal? Nikto ťa to nenútil túto tému si úplne mohol vynechať

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chorche len pre info pozri si hodnotenie dospelych kritikov

http://www.csfd.cz/film/197182-harry-potte...of-the-phoenix/

 

alebo kukni na imdb.com a uvidis ako to hodnotia dospeli ludia, ale ako vidim pre teba je asi kazdy infantilny okrem teba, ty taky uzasne dolezity a dospely

 

chorche a zboznujem ludi ako si ty, dokazuju si nieco tym ze spustia haldu nadavok a snad sa nejaka ujme

si ako moj brat, vecny student, v realnom zivote sa nedokazes uplatnit tak sa radsej zasivas na skole kde ako vsetci vieme sa hovno robi a dokazujes si nieco tym ze prijdes anonymne na forum, kazdeho tu pourazas a dokazes si aky si ty uzasny najsamFASaskvely lebo si robis nejake PhD a myslis ze tym vsetkych dostanes do kolien

 

 

zamysliet sa nezamyslis, ja uz len dufam ze raz a navzdy dostanes permanentny ban aby sa tu taky chren ako ty neukajal na urazani druhych ludi

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chorche,

stačilo jednoducho napísať, že sa ti nepáči, prečo sa ti nepáči, keď už si cítil potrebu do témy milovníkov Harryho Pottera písať .

 

nečítam ich, ale filmy si pozriem, a rada.

ale zato nebudem nikomu vnucovať svoj názor.

 

tieto reakcie si si priamo vynútil, a to ty vieš. nevyvolávaj za každú cenu spory. nie je to potrebné. kľud na všetkých frontoch prosím.

 

 

tak s tým skončíme a vrátime sa k Harrymu Potterovi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vole, ved som do toho nahliadol a je to plytka rozpravka!

To je logické že keď do toho len nahliadneš tak je to plytká rozprávka. Ja tiež keď len nahliadnem na tvoje príspevky tak sú len plytkým textom bez obsahu.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takm este raz: Mna tu ziaden chudak nebude beztrestne urazat! Dosiahol som viac, nez ktorykolvek mlady clovek a tym nemyslim len svoje vzdelanie - ano, som dobry, ale mozem byt este lepsi! Myslim tym aj to, co som dosiahol v zivote. A co sa tyka prace, tak mohol som mavnutim ruky zarabat desattisice. A vobec, co sa mam tahat s kadejakym chudakom, co pozera Plottera, plytke a bezobsazne dielo bez akehokolvek zmyslu? Taky chudak je sam plytky a bezobsazny. A ty, AW, neklam, sam si mi vravel, ze sa viem chytit skoro na vsetko a ked mi das podnet, tak je to velmi dobre. Fakt, mam sa co aj k tomuto vyjadrit, kusok precitam a vidim: cisty BRAK!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov