Skočiť na obsah
  • 0

Problém s tlačiarňou

Otázka

Zverejnené

Tlacila som nejake dokumenty a zrazu mi tlaciaren prestala brat papier :lol: neviete preco?

kukali sme na to aj s priatelom ale nic sme nevymysleli, akoby tahala len z jednej strany, kolieska sa tocia obe, ale ako keby nechcelo na na jednej strane ten papier zachytit :)

neviete co sa mohlo stat? pripadne poradit co s tym? ci je nutne s tym do opravy, ci sa to neda nejako doma urobit :)

• Odpovede 32
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• Sniper

7

• Smallblot

6

• Nokia

3

• Ryan Giggs

3

Top Posters For This Question

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

Tažko povedať, tam príčin môže byť veľa. Odporúčam však tlačiareň odpojiť od PC, úplne odinštalovať všetky ovládače a programy prílušiace k dotyčnej tlačiarni a všetko kompletne reinštalovať.

• 0
Zverejnené

Hm, neviem, či to pomôže. Tlačiareň funguje aj bez pripojenia k PC (kopirka), takže ak sa neda zapnuť, bude to asi na reklamaciu, resp. servis.

• 0
Zverejnené

Ja si myslím , že by tam mohla byť chyba aj v tlačítku zapnutia - lebo , ked ju dam do zastrcky - bliknú všetky tlačítka.

• 0
Zverejnené

Zdravíčko mám problém s tiskárnou hp psc 1110 all-in-one.Na xp mi jela uplně normálně a teď sem si pořídil Visty a tiskárna přestala jet.Ovšem hledal sem ovladače a nějak na vistu nejsou.Psal sem do HP a tam mi řekli že na vistu ovladače ani nevyšly.Nejde tisk ani zkušební. Skener funguje normalně a kopírování jelo jenom kdyz byla odpojena od PC a ted po pripojeni a odpojeni uz ani kopirovani nejede.Nevite co by stim mohlo byt? Poradte prosim. Díky moc předem

• 0
Zverejnené

Vistu síce nepoužívam, ale neskúšal si použiť ovládače priamo z visty? Možno by to išlo podľa návodu na tejto stránke.

• 0
Zverejnené

Na to sem se dival akorat mi to prislo blbe kdyz si vista sama da ovladače tak už sem stím mněl nejeden problém a ne jen s tiskárnou.No nic vyzkouším a uvidím.Díky

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov