Skočiť na obsah

Počet príspevkov na jednej strane

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Uvažujem nad znížením počtu príspevkov na jednej strane, z doterajších 50 by som to znížil na 25. Kladný efekt to bude mať taký že jednotlivé stránky by sa mali rýchlejšie načítavať, botom by sa súčasne zobrazovalo menej dát čo by mohlo kladne ovplyniť výkon.

Zápor to má taký, že témy budú mať viac stránok (2x viac) takže bude viac stránkovania.

Bolo by to lepšie či nie keby sa znížil počet príspevkov na jednu stranu?

• Odpovedí 19
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

6

• Andulqa

2

• Duda

2

• choze

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

mohol si dat anketu :)

ja som za poenchanie sucasneho stavu, nemam rada ked je vela stranok, aj ked tu na fore sa toho zas tak vela nezomelie, tak by zas nejako nevadilo :) urob ako uznas za vhodne :lol:

Zverejnené

nemam rada ked je vela stranok, aj ked tu na fore sa toho zas tak vela nezomelie

No také Uľavte si tu má teraz 38 strán po zmene by malo 76 čo je myslím dosť veľký rozdiel.

Napriek tomu zníženie príspevkov o polovicu na jednej strane v niektorých prípadoch dosť urýchlilo načítanie stránky.

Zverejnené

Pre mňa je dôležitá rýchlosť, nie veľkosť :lol: Takže súhlasím so snížením na polovicu.

Zverejnené

No také Uľavte si tu má teraz 38 strán po zmene by malo 76 čo je myslím dosť veľký rozdiel.

hej hej, to ano, ale myslela som to tak, ze za den malojedy pribudne v jednej teme tak vela prispvekov, cize to znizenie poctu na jedun stranu by nebolo take tragicke

Zverejnené

myslim ze v dnesnej dobe ked nieje standartom dial-up 56kbit ale aspon 1Mbit tak ta rychlost by nemusela byt podstatna ale skor komfort pre ludi

preto som za povodny stav

cim menej stran tym lepsie

Zverejnené

Pre mňa je dôležitá rýchlosť, nie veľkosť :)

Aaaaaaalečo :lol:

myslim ze v dnesnej dobe ked nieje standartom dial-up 56kbit ale aspon 1Mbit tak ta rychlost by nemusela byt podstatna

Keď Fórum ide niekedy cez víkendy pomalšie tak by sa možno viac vyplatilo znížiť počet príspevkov na stranu.
Zverejnené

nebolo by jednoduchsie sprevodovat koliesko na my¶i aby sa dalo rychlejsie posuvat na stranke. :lol:

Zverejnené

Ide o to, že keď na jednej strane bude menej príspevkov tak strana sa načíta rýchlejšie. Platí to najmä pre návštevníkov a botov, ktorých je tu hafo.

Ak sa dvadsiati kliknú na jednu stranu tak to dvadsiatim naťahuje 50 príspevkov. Keby sa to znížilo o polovicu tak by to načítalo teoreticky 2x rýchlejšie. To je výhoda. Ale väčší počet stránok mi tiež nie je po vôli, preto mám v tom dilemu.

Inak každý zaregistrovaný člen Fóra si vo svojich nastaveniach môže sám určiť koľko príspevkov sa mu má zobraziť na jednej strane, schválne som to nespomínal, aby ste trochu rozmýšľali nad tým o čom sa tu snažím písať :) :lol:

Zverejnené

a co tak archyvovat len poslednych 10 alebo 15 stran a ostatne odvial cas. ale inak mne je to jedno ja mam casu dost aj pocitac mam velky takze ako date tak budem mat. :lol:

Zverejnené

nechcem to zakríknuť, fsp ide načítať skvele, po všetkých tých počiatočných problémoch ... chcela som napísať pôvodne, že je mi jedno, koľko je na stránke príspevkov, ale vlastne mi to takto ako to je vyhovuje lepšie - myslím že kedysi sme už experimentovali s menej príspevkami a nejako sa to neujalo :)

po istých skúsenostiach už viem, o čom hovoríš, ale aj pohoda pri listovaní hrá svoju úlohu :lol:

Zverejnené

a co tak archyvovat len poslednych 10 alebo 15 stran a ostatne odvial cas.

Po takej archyvácii by tie témy vyzerali trochu debilne :) :lol:

myslím že kedysi sme už experimentovali s menej príspevkami a nejako sa to neujalo

O tom ani neviem.
Zverejnené

A nie je to jedno? Ved kazdy si moze nastavit tolko prispevkov kolko chce.

Zverejnené

nebolo by jednoduchsie sprevodovat koliesko na my¶i aby sa dalo rychlejsie posuvat na stranke. :lol:

Kúp si myš od Microsoftu. So správnym ovládačom to funguje presne tak... :)

Tiež som za ponechanie počtu príspevkov. Všade, kde sa to dá nastaviť si prestavujem na najvyššie možné číslo...

Zverejnené

No áno možno ty máš rýchly net a tebe sa to hneď načíta lenže ja, čo mám ten net trošku pomalší tu musím čakať kvôli jednému príspevku aby sa mi to načítalo a kým sa dostanem dole k tomu príspevku poslednému ktorý si chcem pozrieť tak zatiaľ aj na WC môžem ísť......Dobre, to som prehnala až také pomalé to nie je, ale aj tak

Zverejnené

No však vo svojom profile si môžeš nastaviť počet príspevkov na jednej strane. Minimum som nastavil 15.

Ak pozeráš do tém na posledné príspevky tak sa ti to oplatí. Kvôli 2-3 príspevkom ti nemusí naťahovať zvyšných 47 :lol: :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

AW: Nechaj to tak, ako je to teraz, zasa co s raketovou rychlostou, ked je rozdiel nanajvis desatina sekundy? Tych mnoho stran mi pride ako haluz.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Ja by som bol aj zato ak by sa ten pocet na jednu stranu zmensil na tych 25.

Zverejnené

Flash, to si môžeš nastaviť. :-)

klepni hore na ponuku Môj Ovládací Panel, tam vyber Nastavenie Fóra (nájdeš to na ľavej strane, tretia možnosť od spodu) a potom si prezri všetky kolónky. v jednej z nich to nájdeš.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov