Skočiť na obsah

Veľvyslanectvá a konzuláty

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Cestujem po svete a niekedy portrebujem vediet zistit adresu na slovenske velvyslanectvo. Hneva ma ked mi daju len adresu bez instrukcii. Ale nasla som stranku www.konzulaty.sk kde to vypada ze sa snazia ukazat aj polohu nasho velvyslanectva v danej krajine. Ak to niekto bude potrebovat najdete to tam. www.konzulaty.sk

• Pred 1 rokom...
  • Odpovedí 10
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Tom182

4

• chrust

4

• aljak63

2

• danka

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ja nie som príliš veľký cestovateľ a zatiaľ som našťastie pomoc nášho veľvyslanectva ani nepotreboval.Ale keď cestujem do akejkoľvek krajiny,tak mám zápisník s dôležitými infoškami a v ňom mám aj adresu,telefón,či mail na náš zastupiteľský úrad v tejto krajine....človek nikdy nevie,čo sa môže stať.

Nie tak ?

Zverejnené

ja si tiez so sebou niekedy beriem taky maly stitok s nejakymi adresami velvyslanectiev...no hneva ma sprosta stranka mzv.sk, ktoru nedokazu aktualizovat a ked sa clovek prehrabuje statmi sveta, tak si potom tie info este musi ist overovat niekde inde :lol: taka Syria ma uz asi aj viac ako polroka prestahovany konzulat ale tam im stale svieti stara adresa..aaa to musi byt obrovsky problem to prepisat

Zverejnené

Tak Ty,Tom cestovanie ponímaš v širšom merítku :lol: .... pre mňa stačí EÚ a tam sú hádam zastupiteľstvá na konsolidovaných adresách a kontaktoch vôbec.

Zverejnené

ale tu ide o ten princip, ze takato oficialna stranka by proste mala mat presne informacie o tychto veciach..a je jedno ci sa jedna o Rakusko alebo Brunei..informacie by mali byt presne

Zverejnené

no hneva ma sprosta stranka mzv.sk, ktoru nedokazu aktualizovat

Hmmm... No a potom clovek poriadne ani nevie kam moze ist a kam nie, kde treba viza dopredu, kde staci kupit na hraniciach, ... atd! No myslim ze Ministerstvo by malo byt aj pre ludi. Si pamtam ked sme s Tomom isli do Libanonu, dokonca sme im tam pisali mail na MZV ze ako je to s vizami, a neunuvali sa nam ani odpisat - tomu vravim "krasny" pristup veru! :lol:

Cele ministerstvo poriadne nic nerobi, a hlavne informacie odmieta poskytnut!

Zverejnené

Páni,viete sami,že všetky služby,ktoré zabezpečuje náš štát za naše dane stoja za tučné trt... principiálne. :lol:

Zverejnené

Skoda ze taka iniciativa ako pri vybavovani bezvizoveho styku s USA nieje aj pri vybavovani lepsich podmienok pre cestovanie aj do inych krajin. Nebolo by to veru odveci keby snaha MZV sa rozsirila aj mimo USA. Ale o tom clovek moze asi len snivat ze pojde napr. do Turecka a nebude musiet poletovat po hranicnom prechode a nahanat colnikov kade tade aby mu predali viza.

Zverejnené

Iróniou je,že o bezvízový styk s USA sa vyplakávalo minimálne 15 rokov....pričom mne je totálne voľné....a čo poznám zo svojho okolia - jakbysmet.

Zverejnené

ja som rad ze ho zrusili aj ked momentalne sa ma to netyka..no cim viac krajin sa takto "otvori" tym lepsie....len vazne skoda, ze sa vsetko tocilo len okolo US viz..a som strasne zvedavy kam sa zrusia viza najblizsie

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov