cizy Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Ktoru cas zenskeho tela povazujete za najerotickejsiu, z ktorej uplne nemozete, ste z nej hotoví a tak dalej, chapeme sa...
tomba Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Pre zensku cast fora znie odpoved: dusu a mozog :lol: Teraz, chlapi, rebricek: 1. krizova oblast spolu so zadkom 2. nohy 3. ramenna kost (neviem preco,ale zo svalstva na nej som uplne hotovy,ked je take krasne,utle, ziadne "anjelske kridelka" na nej)
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Pre zensku cast fora znie odpoved: dusu a mozog :)ano ano, presne tak :) ;) ;) Mám slabosť na pekné ženské nohy ;) ostatné nemusí byť moc extra, ale ak má žena naozaj pekné nohy tak takej sotva odolám :lol:
Nokia Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 mam sice slabost na prsia ale pekny zadocek ci nohy je tiez nieco uchvatne :) ale najradsej mam jemnu hebku pokozku na celom tele, tej sa dotykat :lol:
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Napr. taká Cate Blanchett, no kto by to o nej povedal? :lol:
arwiel Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 no neviem, či sa môžem zapojiť do debaty, ale mne sa na ženách páči šija a krásne viditeľné kľúčne kosti vo veľkom výstrihu... :lol: :) /niekedy premýšľam prečo nie som chlapec :) /
chorche Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Sledujte tombov bod 1, to sa zhodneme.... :lol: :) :)
arwiel Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 ešte som zabudla: bedrové kosti... keď má holka nízke nohavice a bedráky jej vytŕčajú z nich... a medzi kosťami a bruškom má malú priehlbinku... hmmm.... :lol:
Polaris Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 No tak aky asi? :lol:Jedine pekne tvarovane zadocky :) Ziadne tlstoty alebo nieco.....proste kraaaasny jemny hebky a tvarovany zadocek....od toho vies, ze aj to ostatne je v sulade a teda si nemusis robit starosti....odskusane...funguje :)
doll Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 na zenach sa mi paci, ked maju zenske tvary (plne prsia, viditelny zadocek) ale zaroven tip top figuru (teda stihly driek, ziadne pivove brusko, akuratne nozky).... vtedy sa pozriem aj ja :lol:
Nokia Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 hmm plne prsia, pevny zadocek a stihly driek, to je zena mojich snov :lol: :) :)
doll Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 no jo, ja splnam iba tie prsicka a viditelny zadocek :lol: slaka, zas priberam :)
Sniper Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 Ale bolo by dobré aj nejaké menšie fotky prikladať aby si ostatní vedeli živšie predstaviť čo sa vám páči.
Polaris Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Fotky? To by som musel hladat na nete :lol: To sa mi nechce.....staci, ked sa kuknete na fotku, kde som ja a moja draha :)
Polaris Zverejnené 18. Jún, 2007 Zverejnené 18. Jún, 2007 AXEL No zrovna taku ne.....racej vyholenu :lol: :) :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz