Skočiť na obsah

Najerotickejšia časť ženského tela

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ktoru cas zenskeho tela povazujete za najerotickejsiu, z ktorej uplne nemozete, ste z nej hotoví a tak dalej, chapeme sa...

• Odpovedí 18
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• Polaris

4

• arwiel

3

• Nokia

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Pre zensku cast fora znie odpoved: dusu a mozog :lol:

Teraz, chlapi, rebricek:

1. krizova oblast spolu so zadkom

2. nohy

3. ramenna kost (neviem preco,ale zo svalstva na nej som uplne hotovy,ked je take krasne,utle, ziadne "anjelske kridelka" na nej)

Zverejnené

Pre zensku cast fora znie odpoved: dusu a mozog :)

ano ano, presne tak :) ;) ;)

Mám slabosť na pekné ženské nohy ;) ostatné nemusí byť moc extra, ale ak má žena naozaj pekné nohy tak takej sotva odolám :lol:

Zverejnené

mam sice slabost na prsia ale pekny zadocek ci nohy je tiez nieco uchvatne :)

ale najradsej mam jemnu hebku pokozku na celom tele, tej sa dotykat :lol:

Zverejnené

Napr. taká Cate Blanchett, no kto by to o nej povedal? :lol:

Obrázok

Zverejnené

no neviem, či sa môžem zapojiť do debaty, ale mne sa na ženách páči šija a krásne viditeľné kľúčne kosti vo veľkom výstrihu... :lol: :)

/niekedy premýšľam prečo nie som chlapec :) /

Zverejnené

Sledujte tombov bod 1, to sa zhodneme.... :lol: :) :)

Zverejnené

ešte som zabudla: bedrové kosti... keď má holka nízke nohavice a bedráky jej vytŕčajú z nich... a medzi kosťami a bruškom má malú priehlbinku... hmmm.... :lol:

Zverejnené

No tak aky asi? :lol:

Jedine pekne tvarovane zadocky :) Ziadne tlstoty alebo nieco.....proste kraaaasny jemny hebky a tvarovany zadocek....od toho vies, ze aj to ostatne je v sulade a teda si nemusis robit starosti....odskusane...funguje :)

Zverejnené

na zenach sa mi paci, ked maju zenske tvary (plne prsia, viditelny zadocek) ale zaroven tip top figuru (teda stihly driek, ziadne pivove brusko, akuratne nozky).... vtedy sa pozriem aj ja :lol:

Zverejnené

hmm plne prsia, pevny zadocek a stihly driek, to je zena mojich snov :lol: :) :)

Zverejnené

no jo, ja splnam iba tie prsicka a viditelny zadocek :lol:

slaka, zas priberam :)

Zverejnené

Ale bolo by dobré aj nejaké menšie fotky prikladať aby si ostatní vedeli živšie predstaviť čo sa vám páči.

Zverejnené

Fotky? To by som musel hladat na nete :lol: To sa mi nechce.....staci, ked sa kuknete na fotku, kde som ja a moja draha :)

Zverejnené

AXEL

No zrovna taku ne.....racej vyholenu :lol: :) :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov