Sniper Zverejnené 9. Jún, 2007 Zverejnené 9. Jún, 2007 Keďže nový skin, ktorý bude dostupný vo verzii IPB 2.3.0 bude mať lepšie možnosti editácie (najmä farieb) a v súčasnosti nie každému sa páči IP.Board Pro skin, tu máte možnosť sami navrhnúť ako by nový skin mohol vyzerať na FSP Fóre. Stiahnite si obrázok, farby jednoducho zmeňte v MSPainte na aké sa vám pozdáva a obrázok uploadnite sem. Obrázok je vo formáte PNG, uložte ho aj ako PNG. Poznámka: Vaše obrázky pridávajte ako prílohy!! Potom v menu príloh kliknite na roletové menu Spravovať akurálne prílohy (1) a kliknite na ikonku Vložiť prílohu do textového editora. Obrázky nedávajte na tinypic alebo imageshack. Skin ktorý sa bude najviac páčiť bude braný do úvahy pri tvorbe nového skinu pre FSPF.
Andulqa Zverejnené 9. Jún, 2007 Zverejnené 9. Jún, 2007 modra je dobra, ale mohli by byt k dispozicii apson dva skiny, daka zmena trosku a tak :lol: a keby sa clovek chcel vratit ku klasike, tak by mohol :) nieco slnecnejsie :)
Sniper Zverejnené 9. Jún, 2007 Autor Zverejnené 9. Jún, 2007 Zatiaľ obidva návrhy sa vynímajú celkom dobre :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Jún, 2007 Zverejnené 9. Jún, 2007 hocico len nie modra. uz nie. prosim. uz dost.inac je mi to jedno aka farba. okrem doterajsej modrej.
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Ktovie ako by vyzeral skin tzv. Electric Green - celé v zelenom odtieni. Mám v takej farbe Zone Alarm a nevyzerá to zle.
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Asi tak som si to predstavoval. Tú tmavozelenú by som možno spravil mááááááálinko svetlejšou, ale naozaj len trochu.
Jozef50205 Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Zelena je o.k. , dal by som hráškovo zelenu, alebo zltu ....
Andulqa Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 zelenu nieeee ja mam rada pastelovu zelenu a take svetlejsie odtiene, ale tmava sa mi nepaci vobec....tiez som vcera spekulovala so zelenou, ale nejak mi to tam nesadlo
game Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 jozef - odtiene žltej :lol: taká tročku svetlejšia - smaragdovejšia zelená / trochu svetlejšia od mojej skôr olivovej / je na fóre nádherná ... jagavá a ukľudňujúca :)
Lolisha Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 prvy navrh Andulqy bol celkom fajn, take vesele, optimisticke...dobry bol aj gamin odtien zltej :lol:
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Ten druhý zelený je už lepší, aj tento je celkom dobrý :lol:
arwiel Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 som za zelenú a hocaký odtieň... páči sa mi aj táto modrá, len je celkom dosť studená....
Darkman Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 osobne sa mi nepacia tie styly s jasnymi farbami. Taha mi to oci a nedokazem sa poriadne sustredit na text. Skin by nemal svietit, ale len decentne doplnat dizajn fora.Napr. ten posledny gamein sa mi celkom paci.
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Medzitým sa rozhodnite (príp. vytvorte iné návrhy) som ochotný vytvoriť najviac 5 skinov (niekto sa bude musieť aj hrabať v CSS, to akože ja :lol:).
Andulqa Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 ja som za to aby tam boli aj svetle aj tmavsie navrhy, tak si kazdy vyberie co chce nie? ako defaultny by si mohol nechat ten modry, ten co game dala ako prvy
arwiel Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 mmne sa veru aj bezfarebný páči, len pôsobí tak... stroho, oficiálne, vážne...
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 dead ten bezfarebný je myslím ako stvorený pre tvôj nick :lol: Čo sa týka defaultu, ten bude modrý.
Nokia Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 osobne sa mi nepacia tie styly s jasnymi farbami. Taha mi to oci a nedokazem sa poriadne sustredit na text. Skin by nemal svietit, ale len decentne doplnat dizajn fora. Napr. ten posledny gamein sa mi celkom paci. presne moje slova, to co sem vy navrhujete akurat taha oci... tento skin co je teraz je kludny a netaha oci tak preco ho nenechat
Odporúčané príspevky