Skočiť na obsah

Navrhnite budúci skin pre FSP IPB 2.3.0

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Keďže nový skin, ktorý bude dostupný vo verzii IPB 2.3.0 bude mať lepšie možnosti editácie (najmä farieb) a v súčasnosti nie každému sa páči IP.Board Pro skin, tu máte možnosť sami navrhnúť ako by nový skin mohol vyzerať na FSP Fóre.

Stiahnite si obrázok, farby jednoducho zmeňte v MSPainte na aké sa vám pozdáva a obrázok uploadnite sem. Obrázok je vo formáte PNG, uložte ho aj ako PNG.

Poznámka: Vaše obrázky pridávajte ako prílohy!! Potom v menu príloh kliknite na roletové menu Spravovať akurálne prílohy (1) a kliknite na ikonku Vložiť prílohu do textového editora. Obrázky nedávajte na tinypic alebo imageshack.

Skin ktorý sa bude najviac páčiť bude braný do úvahy pri tvorbe nového skinu pre FSPF.

Obrázok

• Odpovedí 40
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• Andulqa

9

• game

8

• Nokia

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené obrázky

Zverejnené

modra je dobra, ale mohli by byt k dispozicii apson dva skiny, daka zmena trosku a tak :lol: a keby sa clovek chcel vratit ku klasike, tak by mohol :)

nieco slnecnejsie :)

post-15-1181424247_thumb.png

Zverejnené

Zatiaľ obidva návrhy sa vynímajú celkom dobre :lol:

Zverejnené

hocico len nie modra. uz nie. prosim. uz dost.

inac je mi to jedno aka farba. okrem doterajsej modrej.

Zverejnené

Ktovie ako by vyzeral skin tzv. Electric Green - celé v zelenom odtieni. Mám v takej farbe Zone Alarm a nevyzerá to zle.

Zverejnené

Asi tak som si to predstavoval. Tú tmavozelenú by som možno spravil mááááááálinko svetlejšou, ale naozaj len trochu.

Zverejnené

Zelena je o.k. , dal by som hráškovo zelenu, alebo zltu ....

Zverejnené

zelenu nieeee

ja mam rada pastelovu zelenu a take svetlejsie odtiene, ale tmava sa mi nepaci vobec....tiez som vcera spekulovala so zelenou, ale nejak mi to tam nesadlo

Zverejnené

post-3-1181466209_thumb.png

jozef - odtiene žltej :lol:

taká tročku svetlejšia - smaragdovejšia zelená / trochu svetlejšia od mojej skôr olivovej / je na fóre nádherná ... jagavá a ukľudňujúca :)

Zverejnené

prvy navrh Andulqy bol celkom fajn, take vesele, optimisticke...

dobry bol aj gamin odtien zltej :lol:

Zverejnené

Ten druhý zelený je už lepší, aj tento je celkom dobrý :lol:

Zverejnené

som za zelenú a hocaký odtieň...

páči sa mi aj táto modrá, len je celkom dosť studená....

Zverejnené

osobne sa mi nepacia tie styly s jasnymi farbami. Taha mi to oci a nedokazem sa poriadne sustredit na text. Skin by nemal svietit, ale len decentne doplnat dizajn fora.

Napr. ten posledny gamein sa mi celkom paci.

Zverejnené

Medzitým sa rozhodnite (príp. vytvorte iné návrhy) som ochotný vytvoriť najviac 5 skinov (niekto sa bude musieť aj hrabať v CSS, to akože ja :lol:).

Zverejnené

ja som za to aby tam boli aj svetle aj tmavsie navrhy, tak si kazdy vyberie co chce nie?

ako defaultny by si mohol nechat ten modry, ten co game dala ako prvy

Zverejnené

mmne sa veru aj bezfarebný páči, len pôsobí tak... stroho, oficiálne, vážne...

Zverejnené

dead ten bezfarebný je myslím ako stvorený pre tvôj nick :lol:

Čo sa týka defaultu, ten bude modrý.

Zverejnené

osobne sa mi nepacia tie styly s jasnymi farbami. Taha mi to oci a nedokazem sa poriadne sustredit na text. Skin by nemal svietit, ale len decentne doplnat dizajn fora.

Napr. ten posledny gamein sa mi celkom paci.

presne moje slova, to co sem vy navrhujete akurat taha oci... tento skin co je teraz je kludny a netaha oci tak preco ho nenechat

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov