Skočiť na obsah

MP3 prehrávače


chorche

Odporúčané príspevky

i disgo lite - tak sa vola ta moja mala sranda na 1,5 Voltov baterku. Ma to kapacitu 512 MB. Ale mam problem. Ako mam odtial vyhodit naimportovane skladby? Nejde to. Myslel som, ze to pojde ako na normalnom USB, ale akosi to nejde. Mam to resetovat?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 15
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • chorche

    5

  • Polaris

    3

  • Sniper

    2

  • Desdemona

    2

Top prispievatelia v tejto téme

Budem presny. Mam tam jeden album, 3 sety a 3 solo skladby. A nejde mi odtial nic vyhodit a nemozem tam ani nic nove pridat, lebo je tych 512 MB prakticky naplnenych. Myslel som, ze to bude ako na klasickom USB, ale akosi shit happend, nic sa nedeje, nemozem vyhodit a tym padom ani nahrat nove skladby. Ale co s tym?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked pripojim prehravac k PC, normalne mi ponukne moznost otvorit (a bla-bla). V podstate si mozem prehrat hudbu a skopirovat ju DO pocitaca. Ma to tri tlacidla: Start/Play/Stop/Off & FF & RW (posledne dve sa samozrejme tykaju celych setov, neposuva sa mi set po sekundach ci minutach, ked tlacidlo podrzim). Tlacidlo HOLD moze byt aj tlacidlo STOP, ak som dobre pochopil. Sformatovat - ale ci mi to nedoryje cely prehravac.... Pre predstavu, je to taky maly sulec, ale to vam asi doslo, ked tam ide len jedna 1,5 Voltova baterka....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jednoduche riesenie.........prekopci si to cele do kompu a urcite si to preformatuj na FAT32 :lol: Neposkodis tym absolutne nic....akurat si to sfunkcnis........a ked to ani potom nepojde.......tak poslednou variantou je stiahnut si firmware na ten konkretny prehravac a pozret si navod ako to spravit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pfu, som zvedavy, ci tu najdem konvertor na taky format, pripadne ci najdem stranku, odkial by som si ho mohol stiahnut. Asi preformatujem prehravac....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No URCITE si ho najprv preformatuj!!! A optional.....pozri si firmware...a ked maju najnovsi...tak si ho tam pre istotu aj daj...lebo mozno aj ten firmware co ti bol dany nemusi byt ok :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 rokmi...
  • Pred 4 mesiacmi...

Už tretí rok to tiahnem s prehrávačom Sansa Fuze 8GB. Nikdy som s ním nemala vôbec žiadne problémy, ale dnes z ničoho nič prestal hrať, jednoducho celý zamrzol, nejde vypnúť, zapojím k PC - nič sa nedeje, zapojím do klasickej USB nabíjačky do zásuvky - nič sa nedeje. Som zúfalá, neviem, čo by som mala s ním urobiť, proste na nič nereaguje. Nemal náhodou niekto podobný problém a nevedel by mi poradiť? :rolleyes:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie, tlačítko reset nemá. Ale ďakujem, už sa trochu umúdril. Včera som ho teda nechala tak, už som s ním nič nerobila a ráno pozerám, že sa sám vypol, keď som ho chcela zapnúť, baterka bola úplne vybitá aj keď som ho pred pár dňami nabíjala, a keď som chcela počúvať, dosť sekano to hralo. Dúfam teda, že sa dá ešte do poriadku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov