tomassi Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Ktorého albumu a samozrejme od koho sa momentálne neviete dočakať? u mňa je to jednozančne počítam, že to bude absolútna electro pecka ale je tu aj ďalší pán na holenie dAvE gAHAN, pretože kombinácia Gahan+Philpott+Eigner je viac než slubná
chorche Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Ocakavam jedine: Ze sa mi podari spravit vlastnu kompilaciu zo stiahnutych setov, cim novsie, tym lepsie....
Wink Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 Momentalne od Simple planu lebo blbci uz maju viac nez 2 roky pauzu....
Dominiqo Zverejnené 3. Jún, 2007 Zverejnené 3. Jún, 2007 Ja očakávam, kedy už konečne vyjde ten album KF ...už by to mohlo vyjsť :lol:
tomassi Zverejnené 9. September, 2007 Autor Zverejnené 9. September, 2007 subHuman-asubHuman-a som sa už dočkal a je fakt vynikajúci teraz sa čaká na už spomínaný album dave gahan-a HourGlass už čosi naznáča titulná pieseň Kingdom, takže čiernoodenci sa majú na čo tešiť
Pette Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 povedzme, ze na novy album Metallica som zvedavy.
tomba Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 Serj Tankian - Elect the dead, 23. oktober :lol:
tomassi Zverejnené 26. Január, 2008 Autor Zverejnené 26. Január, 2008 prispel by som aj do témy čo ma dnes potešilo, ale sem sa to hodí viac Nový album Depeche Mode 25.11.2008! tu je návod z diskusie ako pokračovať Tak ze stara dobra klasika: Ako postupovat 1. Stiahnut singel este pred vydanim 2. Kupit original singel 3.Stiahnut album 4.Za asi 2 mesiace kupit original album aj s dvd so zvukom DTS 5.Kupit listky na koncert do Prahy 6.Kupit listky na koncert do Bratislavy 7.Kupit Live DVD,dufam ze uz bude aj Blu-ray. Samozrejme zvuk DTS. To vsetko samozrejme natocene Antonom Corbijinom a nie ziadnym sledrianom ako minuly koncert. Takto nejako by som si to predstavoval.
adonais Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 ja sa už strašne teším na nový album od THE CURE, som veľmi zvedavá aký bude :lol:
Tom182 Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 ja sa tesim na februar...ma vyjst nove Jaksi Taksi...a tiez novy Simple Plan :lol:
tiborco Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 Neviem sa dočkať nového albumu Green Day :lol: Mal by výjsť tento rok :) ...ale nie je bližšie špecifikované,kedy...ale už by bolo na čase,American Idiot(skvelý album :) ) vyšiel ešte v roku 2004...som už netrpezlivý ;)
tomassi Zverejnené 20. Marec, 2008 Autor Zverejnené 20. Marec, 2008 Depeche Mode - nové album pravděpodobně v roce 2009 Původně plánovaný nástup do studia byl kvůli blíže nespecifikovaným osobním problémům odložen nie že by som sa z toho tešil, ale osobné problémy pri dM predznámenávajú vynikajúci album 4-ročný cyklus teda zostáva zachovaný 93,97,01,05,09 hh, majú plány skoro ako komančovia
phersu Zverejnené 4. Júl, 2008 Zverejnené 4. Júl, 2008 Brian Welch - Save me from myself Na toto sa veľmi teším, bývali gytarista KoRnov.
Tom182 Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 takym albumom je u mna teraz New Found Glory - Not Without a Fight...no vyjde az niekedy v marci
littlewitch Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 :lol: teším sa na nový album skupiny Anathema a spolu so mnou sa teší minimálne ešte Darkman ,však? :)
Darkman Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Tak to samozrejme :lol:A este sa k tomu tesime na novy album My dying bride. :)
littlewitch Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Tak to samozrejme :lol: A este sa k tomu tesime na novy album My dying bride. :) :) jeziiis,na taku dolezitu vec by som zabudla ;) jasna vec ,ze este na My Dying Bride album..esteze ta maaaam ;)
aljak63 Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Jediny album ktoreho som sa nevedel tento rok dockat bolo CD od Horskej Chaty - Inou cestouNesklamalo, a podarilo sa na vybornu. A uz teraz patri medzi moje naj albumy ake vobec su!No ale potesili aj ine tohto rocne albumy, ale nic az tak velmi ako prave HCH! A sam som zvedavy co pripravi rok 2009 a ci sa bude na co dat tesit :lol:
tomassi Zverejnené 15. Január, 2009 Autor Zverejnené 15. Január, 2009 tak a je to tu 21.4. Sounds Of The Universe viac info
vred Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Ja sa tesim na mixtape od Dead Prez ktory bude vonku na narodediny Malcolm-X a hlavne na ich album Information Age, ktory bude tento rok
aljak63 Zverejnené 7. Máj, 2009 Zverejnené 7. Máj, 2009 Iné Kafe konečne vydali LIVE album (Live in Praha), a už bolo veruže na čase. Aj keď už pred 3 rokmi oznámili koniec pôsobenia na hudobnej scéne, fanúšikovská základňa bola príliš veľká a túžili po živom albume tejto skvelej kapely! Iné Kafe sa teda dali dokopy a odohrali 2 rozlúčkové koncerty pre svojich verných fanúškov - jeden v Bratislave, a druhý v Prahe. Práve z Prahy pochádza ich 27-pesničkový Live album, ktorý potešili určite mnoho ľudí - medzi nimi aj ja. Koncert je perfektný a už dlho som nepočul lepšie spravený živý album ako tento - skvelá kapela = skvelý koncert. Ďakujem!
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz