Skočiť na obsah

PC Mouse

Polaris

Aký druh myšky?  

11 členovia hlasovali

1. 1. Pre hranie hier

• Wireless
      0
    • Optical
    • Laser
    • Wireless - Laser
    • Iná
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja mam opticku bezkablovu od microsoftu, mam ju uz tri roky a stale perfektne funguje. uz by som si na kabel nevedel zvyknut.

Zverejnené

pri citani som si zaspominal na svoju najoblubenejsiu mysku - logitech s gulickou aj chvostom, ak by sa dnes este dala zohnat, hned ju beriem. dosluzila asi po piatich rokoch (dostavala INTENZIVNE zabrat ;) ale pracovala paradne, mala idealnu vahu pre moju kostnatu tlapu, dokonaly tvar, klzne plosky ako z inej galaxie a tichucke spinace. cistenie patrilo k mojim ritualom, po roku som ju rozoberal so zatvorenymi ocami. ..hoci meno som jej nedal ;-

dnes mam opticku od microsoftu, nejaky obycajny model ale zatial som s tym spokojny (po technickej stranke). do ruky vsak sadne horsie a nejako to nie je ono.

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

vcera som robil jeden test. moja laserova myska IDE AJ NA ZRKADLE UPLNE BEZ PROBLEMOV!!!

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Štve ma moja myš. Pootočím kolieskom dole, stránka ide hore. Pootočím hore, stránka ide dole. Trochu to boblbne a potom sa to umúdri. O chvíľu zas to isté.

Zverejnené

axel, na toto sa dá využiť pravé tlačítko, v maxthone. ide o tú zelenú čiaru, ktorú som už niekde spomenul - je to ukazovateľ. ak stlačíš pravé myšítko,pohneš myš hore alebo dolu a tlačítko uvoľníš, stránka sa posunie tým smerom. funguje to aj vľavo/vpravo, to sú kroky späť/dopredu. možno si si to už i všimol, keď maxthon používaš.

nič to však nemení na veci, že koliesko na tvojej myši sa chová divne. :lol:

edit: na guličkovej myši pomohlo, ak som ju rozobral a očistil snímače.

Zverejnené

Kupovať nechcem s touto som spokojný, možno to bude v tom, že mám farebnú podložku a koliečko začne blbnúť keď senzor je práve na mieste kde sa striedajú farby. Myš som aj čistil, ale bez efektu.

Zverejnené

len taka drobnost, ze kolecko funguje nezavisle od senzoru :lol:

Zverejnené

optickú myš som zatiaľ nerozoberal, ale v guličkovej malo koliesko vlastný optický snímač, ktorý naň smeroval zboku. tiež nemyslím, že by ho ovplyvnila farba podložky.

predpokladám, že aj v optickej myši je jeden snímač na pohyb myši a druhý, ktorý sleduje koliesko.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

mne sa opticka pokazila pred dvoma rokmi a ze ako zaloznu som si zapojil tuto ( moja ma ale 3 tlacitka)gulickovu za par korun co sme mali doma

Obrázok

a tak som si nanu zvykol ze kym sa nepokazi nechcem inu

Zverejnené

U klasickej myši nemá farba rozhrania na podložke žiaden vplyv, u optickej ho može mať. U mechanickej treba občas guličku čistiť, u optickej nieje čo čistiť. Optická myš nepotrebuje žiadnu podložku, ale može mať vplyv aj lesklý povrch - stačí potom farebnú podložku otočiť na gumenný podklad a ide dobre. Vplyv má aj kvalita myši - tie lacné stokorunové mávajú takéto problémy, lepšie je kúpiť alespoń tristokorunovú - kvalitná je trebárs Logitech /optická/

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja preferujem Dotykovy display :lol: uz som si na neho totalne zvykol...

ale ak som na normalnom PC, tak preferujem taku tu mys aj s kablom priviazanym o pocitac ...

Zverejnené

No mňa podložka pod myšou zvazuje. Ja radšej vetšiu volnejšiu plochu, takže som použil dosku, ktorá sa používa na kuchynské linky - priestorná, pevná a s kvalitným povrchom. Iba keď niekomu dávam do poriadku starý stroj a nemá PS2 porty, tak použijem podložku pod guličkovú myš.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

No ja už istý čas používam GENIUS Navigator 535 Agama, som celkom spokojný, len tie dve tlačítka na pravoboku sú mi zbytočné (na obr. ich nevideť)

Obrázok

• Pridať bod 1
Zverejnené

haa no ja furt pouzivam tento muzealny kus a budem ho pouzivat az kym sa nerozpadne asi

Obrázok

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

presiel som na laser. vlastne mi to je jedno len nech to nema chvostik.

Obrázok

• Pridať bod 1
Zverejnené

optickú, Genius Ergo 300 Minisize

a takáto fešáčka to je:

Obrázok

• Pridať bod 2
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

mne sa opticka pokazila pred dvoma rokmi a ze ako zaloznu som si zapojil tuto ( moja ma ale 3 tlacitka)gulickovu za par korun co sme mali doma

Obrázok

a tak som si nanu zvykol ze kym sa nepokazi nechcem inu

tak asi pred mesiacom umrela, tak uz som po troch rokoch opät na optickej

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Gigabyte ja fajn..ja som mal myslim 6800....tiez na snurku - tie maju lepsiu odozvu, takze pre hracov ideal. Taktiez ta moja mala aj tlacidlom regulovatelne DPI na 3 levely.

Jedine co som si vsimol, tak nie je uplne 100% kompatibilna s Microsoft myskami - konkretne stlacanie doplnkovych tlacidiel v niektorych aplikaciach pisalo divne znaky namiesto posunu vpred/vzad a pod.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

neoplati...

vsade mam stare 3-5 eurove Geniusy alebo Logitechy a funguju spolahlivo, rychlo a presne

+ vzhladom na stav mojho zapastia a lakta po mnohych rokoch ruky polozenej na mysi pouzivam gelovu podlozku ;-)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov