Skočiť na obsah

PC Mouse


Polaris

Aký druh myšky?  

11 členovia hlasovali

  1. 1. Pre hranie hier

    • Wireless
      0
    • Optical
    • Laser
    • Wireless - Laser
    • Iná
      0


Odporúčané príspevky

Aky mas nazor na Wireless mysky??? Mam skusenosti, kde som si takto 2 kupil a obe boli na dve veci.

Teraz vysla jedna za 2500 korun a mam zalusk na nu, ale je to wireless....Neviem uz ako technika pokrocila...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ta nova neni na exterene baterie....ma Li-On. Ale o tu presnost mi skorej slo....no pravdupovediac......skusal som ju! V jednom obchode a tam som si ju preskusal....no reaguje pomaly...lenze neviem...moze zalezat aj na inom type PC a hlavne, ked ma nainstalovanu len jednu mysku...:lol: Proste by som si to testol u mna...len neviem, ci nebudem stracat cas...lebo ja chcem 100% presnost...bez toho mi je na nic...takze zatial vyhrava RAZOR mouse s laserom a 2000dpi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

presnost moze byt problemova

no pri tej logitechke urcite nebude problemom ani hmotnost ani presnost, kedze ju bezne pouzivaju profi hraci, ktori maju na mys naozaj velke naroky.

Obe mysky su spicka. Takze to je naozaj o osobnych preferenciach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Darkman

 

Vedel by si mi odporucit nejaku stranku, kde sa prebera ta Wireless myska, co som tu dal na nu link? Ja som nic take zatial nenasiel...chcel by som radsej tu...ale tak som zmiereny aj s tou s tym kablikom :lol: Mne strasne vadia kable....len o tom to je.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dikes za snahu, ale ja chcem radsej forum a nie recenziu :) Na jednu stranu je to sice pekny clanok a dobre sa to cita, ale ja uz som sa velakrat potkol a chcem mat proste istotu, ze si kupujem mysku, ktoru nevymenim najblizsie 2-3 roky :lol:

Proste istotu, ze ked si zahrajem, tak mi bude myska reagovat okamzite ako kablikova......co ked som ju skusal to tak nebolo. Ale pripominam, ze to nebolo na mojom PC ale PC v predajni a vselijake blbosti sa s tym mohli este bit....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 3 týždňami...

prave som presiel na Laser z Optiky. jednoznacna volba. Laser je aj teoreticky aj prakticky najlesou volbou - asi na vsetko - ma totiz najlepsiu citlivost.

 

ma akurat jednu nevyhodu: nesvieti na cerveno ale je tma, takze ked vecer daco robim a potrebujem nieco na stole najst, uz mi nestaci dvihnut mysku a prisvietit si, ale musim zapat svetlo :lol: tento nedostatok as ale asi nerata :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Podľa mojich skúseností je životnosť guličkových myší asi najdlhšia. Mám jednu 7 ročnú, dva roky som ju používal a stále sa k nej vraciam, keď mi odíde optická. Inak mi myš nevydrží zvyčajne ani rok.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov