iskra Zverejnené 17. Máj, 2017 Zverejnené 17. Máj, 2017 Včera som stratila slnečné okuliare s puzdrom. Našiel ich pán, ktorý sa postaral o to, aby sa dostali späť ku mne. Ďakujem. :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. December, 2017 Zverejnené 7. December, 2017 fíha, a ako vedel, že sú práve tvoje? Flinstone teraz pomáha dcére s vyprataním a prerobením (no, zas prerábka, on sa v tom priam vidí, aspoň zasa nehľadá nejakú barabizňu, ktorú by chcel kúpiť) bytu po svokre, a tak asi pred 3 týždňami som doobeda že navarím a donesiem im tam obed, a tak som aj spravila, a potom že si zoberiem malú, nech sa im tam nepletie pod nohy, a tak som aj urobila, ale zaspala mi v električke jak kus dreva...mala som svoju kabelu a ruksak s vecami a hračkami pre malú, a ona drochmala jak poleno, sama by som si asi ťažko poradila, ale týmto ďakujem milej panej či slečne, ktorá mi pomohla s kabelou aj do trolejbusu, a ďalšej milej panej, ktorá mi pomohla zas z trolejbusu do 68, ktorá mi len vďaka nej nezdrhla pred nosom...v každom prípade na tie dve milé osoby spomínam v dobrom a verím, že sa im to raz vráti :)
iskra Zverejnené 24. August, 2018 Zverejnené 24. August, 2018 Môj manžel bol tento týždeň operovaný.Ďakujem zdravotnému personálu v KE- Šaca, ďakujem za ich profesionalitu, za ľudskosť :klobuk:Ďakujem, že mám(e), vôkol seba dobrých ľudí, ďakujem za každého jedného človeka, ktorý pri nás stál, stojí za každých okolností..Ďakujem Bohu :srdiecko:
pink Zverejnené 12. September, 2018 Zverejnené 12. September, 2018 dakujem Gordulicovi, ze mi pripomenul telenovelu z post fora, a tak ma to dojalo, ze mi zvlhlo oko a vyhrkla slza spod velkeho viecka.. https://www.aktuality.sk/clanok/622675/tazky-tyzden-jana-gordulica-jednoducho-mafia-3-alebo-leto-v-slovakistane/ 1
electric blue Zverejnené 30. September, 2018 Zverejnené 30. September, 2018 Dakujem vsetkym sprostym ludom, ktori sa stihli sami eliminovat
iskra Zverejnené 17. Január, 2019 Zverejnené 17. Január, 2019 Ďakujem svojej najlepšej priateľke. .. :kiss: :srdiecko: :slniecko:
Tomáš Zverejnené 20. Január, 2019 Zverejnené 20. Január, 2019 Ďakujem vám všetkým za dobré rady v tomášovskej téme :-)
iskra Zverejnené 7. Január, 2024 Zverejnené 7. Január, 2024 Ďakujem môjmu manželovi za to, že je, vďaka za všetko, čo sme prežili, čo spoločne žijeme, slovami nedá sa vystihnúť.. Úžasný pocit, vďačnosť, vďaka za lásku, za našich synov, za nevestu, vnučku, rodinu, priateľov, ďakujem za Vás forumákoch, aj z PF, ste tiež súčasťou v mojom živote, ďakujem za všetkých ľudí dobrej vôle...Vážim si život, cením si každú chvíľku v živote, vy už viete, že keď cítim vyjadriť sa, tak rada sa podelím..To som ja.. Ďakujem a posielam pozdrav, opatrujte sa Forumáci 🙏💝🍀 1
iskra Zverejnené 12. Január, 2024 Zverejnené 12. Január, 2024 Vďaka aj za milé prekvapenie od môjho manžela, za nádherný, spoločne prežitý týždeň v BK, vo veľmi príjemnom prostredí , super relax .. Ďakujem 1
Hellé Zverejnené 12. Január, 2024 Zverejnené 12. Január, 2024 Dziiizs, game, vrat sa k detektivkam..pouzi male sede bunky..mas tam ofoteny hotel alexander..to hodis do gugelu a vypluje ti ze to je ...tramtadada..v Bardejovskych Kupelovch uz chapes? V BK😁 ...sak furt tam lezu😁 1
iskra Zverejnené 13. Január, 2024 Zverejnené 13. Január, 2024 BK Bardejovské Kúpele, podstatnejšie pre mňa je "Jednoducho ďakujem", Vďaka, môjmu manželovi za milé prekvapenie, za darček, nezáleží kde, ale s kým, že sme super zrelaxovali, užili krásne spoločné chvíle po pracovnom tempe.. našťastie každý deň sme spolu aj v práci, no spoločný relax , či v Bardejovských Kúpeľoch, alebo inde ..., keď máme čas len a len pre seba, je vzácny, úžasný .. Vďaka 💝
secretka Zverejnené 13. Január, 2024 Zverejnené 13. Január, 2024 pred 12 hodinami, Hellé pridal: ... mas tam ofoteny hotel alexander..to hodis do gugelu a vypluje ti ze to je ... Tiež som išla na to takto. Ťažko by som BK priradila ku kúpeľom, však SK asi tiež nikto nespojí s kúpeľmi Sliač. 1
iskra Zverejnené 13. Január, 2024 Zverejnené 13. Január, 2024 4 hours ago, secretka said: Ťažko by som BK priradila ku kúpeľom
iskra Zverejnené 3. Apríl, 2024 Zverejnené 3. Apríl, 2024 človek 2 Vďaka Ti za Tvoj drahocenný čas na Fóre, daroval si sám seba vo svojich príspevkoch, dlhé roky, rešpekt, Tvoje rozhodnutie, čo a ako ďalej... Navštevujem Fórum, tiež už dlhé roky, mám rada virtuálne spoločenstvo, no tiež nestotožňujem sa, že niektorí Forumáci pre odlišný názor nadávajú, urážajú. Každý má právo na svoj názor , a aj odlišný názor, dá sa povedať slušne a inteligentne. Sme virtuálna "rodina" , a tak to aj zostane..či nablízku, či na diaľku. Nech sa Ti v živote darí, aj Tvojim blízkym. 1
iskra Zverejnené 26. Júl, 2024 Zverejnené 26. Júl, 2024 Ďakujem forumáci, aj tým, ktorí tu "nesvietite ", ale ste ... Cením si ... Ďakujem ♥️ 1 1
iskra Zverejnené 27. August, 2024 Zverejnené 27. August, 2024 On 4/3/2024 at 9:40 AM, iskra said: Sme virtuálna "rodina" , a tak to aj zostane.. či nablízku, či na diaľku. Tak, ako som už písala, platí ♥️
Tomáš Zverejnené 31. August, 2024 Zverejnené 31. August, 2024 Inák aj ja tam som každý rok v lete väčšinou koniec júla. Už nejaký 4-ty či 5-ty rok po sebe. Bola si aj na tej zábave “dupkáreň” kúpelná dvorana? Kino Žriedlo. A ešte sú tanečné zábavy v kryštál-i, magnólii a vedľa toho s tým okom je ozón kaviareň sisi aj tam sú zábavy. Ten s okom je najdrahší hotel čo tam je. Pozrela si aj skanzen? Najlepšie sa dá najesť u Poliaka na poschodí. Parádne velké rezne robia a na salaši smerom do mesta. Na prízemi je tiež dobrá reštika, pizérka aj cukráreň.
iskra Zverejnené 31. August, 2024 Zverejnené 31. August, 2024 Bardejov, Bardejovské Kúpele, veľmi radi s manželom tiež navštevujeme...♥️ Pekný kraj...Oáza pokoja, relaxu.. Áno, radi si ideme s manželom aj zatancovať, aj skanzen sme samozrejme, navštívili.
iskra Zverejnené 17. September, 2024 Zverejnené 17. September, 2024 V súvislosti s povodňovou situáciou, patrí vďaka všetkým, ktorí pomáhajú vykonávať zabezpečovacie práce v daždivom, chladnom a veternom počasí, ako vizuálne obhliadky ochranných hrádzí, vrecovanie, meranie hladín v sondách, odpočty vodočtov, monitoring vodných nádrží, prečerpávanie vnútorných vôd na čerpacích staniciach, prečisťovanie priepustov kráčajúcimi rýpadlami, prevoz piesku a kameňa, stavanie mobilného hradenia, manipulácia na vodných stavbách, odstraňovanie prekážok v toku, manipulácia so stavidlami na jednotlivých vodných tokoch, prevoz vysokotlakového čerpadla, a iné situácie, ktoré so sebou prináša povodňová sitácia.Vďaka patrí všetkým, hasičom, polícii, dobrovoľníkom, zamestnancom SVP, š.p. Povodie Bodrogu Trebišov sa tiež zapojilo do protipovodňovej ochrany hlavného mesta. 34 pracovníkov išlo v nedeľu vypomáhať s montážou mobilných protipovodňových bariér a zapožičaním veľkokapacitných čerpadiel s obsluhou. Vďaka patrí všetkým.
iskra Zverejnené 17. December, 2024 Zverejnené 17. December, 2024 Ďakujem Forumáci Prajem šťastné Vianoce prežité v zdraví, pokoji a láske. ♥️ 2 2
Tomáš Zverejnené 18. December, 2024 Zverejnené 18. December, 2024 Iskérka naša zlatá, velice ta lúbíme šecci jak sme tu. Páčá sa nám fotky, aj varíš dobre. Proste si super a máme ta radi. 1
secretka Zverejnené 19. December, 2024 Zverejnené 19. December, 2024 Ďakujem, veľmi ďakujem všetkým, ktorí tu na Fóre píšu, ktorí majú úctu k nám ostatným a píšu tak, ako im hovorí slušnosť. Nepíšu tak, ako keby sme boli tu osadníci z Luníka IX. 2 1
iskra Zverejnené Máj 21 Zverejnené Máj 21 Ďakujem https://www.bing.com/search?q=forumfreespace&pc=GD01&form=GDAVST&ptag=3515
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz