Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Včera som stratila slnečné okuliare s puzdrom.  Našiel ich  pán, ktorý sa postaral o to, aby sa dostali späť ku mne.  Ďakujem. :)

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

fíha, a ako vedel, že sú práve tvoje?

Flinstone teraz pomáha dcére s vyprataním a prerobením (no, zas prerábka, on sa v tom priam vidí, aspoň zasa nehľadá nejakú barabizňu, ktorú by chcel kúpiť) bytu po svokre, a tak asi pred 3 týždňami som doobeda že navarím a donesiem im tam obed, a tak som aj spravila, a potom že si zoberiem malú, nech sa im tam nepletie pod nohy, a tak som aj urobila, ale zaspala mi v električke jak kus dreva...mala som svoju kabelu a ruksak s vecami a hračkami pre malú, a ona drochmala jak poleno, sama by som si asi ťažko poradila, ale týmto ďakujem milej panej či slečne, ktorá mi pomohla s kabelou aj do trolejbusu, a ďalšej milej panej, ktorá mi pomohla zas z trolejbusu do 68, ktorá mi len vďaka nej nezdrhla pred nosom...

v každom prípade na tie dve milé osoby spomínam v dobrom a verím, že sa im to raz vráti :)

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Môj manžel bol tento týždeň operovaný.

Ďakujem zdravotnému personálu v KE- Šaca, ďakujem za ich profesionalitu,  za  ľudskosť  :klobuk:

Ďakujem, že mám(e),  vôkol seba dobrých ľudí, ďakujem  za každého jedného človeka, ktorý pri nás stál,  stojí  za každých okolností..

Ďakujem Bohu

:srdiecko:

• Pred 3 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Dakujem vsetkym sprostym ludom, ktori sa stihli sami eliminovat

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ďakujem  svojej najlepšej  priateľke. ..  :kiss: :srdiecko: :slniecko:

post-2385-0-51102300-1547731634.jpg

Zverejnené

Ďakujem vám všetkým za dobré rady v tomášovskej téme :-)

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

Ďakujem môjmu manželovi za to, že je,  vďaka za všetko, čo sme prežili, čo spoločne žijeme, slovami nedá sa vystihnúť.. Úžasný pocit, vďačnosť, vďaka za lásku, za našich synov, za nevestu,  vnučku, rodinu, priateľov, ďakujem za Vás forumákoch, aj z PF, ste tiež súčasťou v mojom živote, ďakujem za všetkých ľudí dobrej vôle...Vážim si život, cením si každú chvíľku v živote, vy už viete, že keď cítim vyjadriť sa, tak rada sa  podelím..To som ja.. Ďakujem a  posielam pozdrav, opatrujte sa Forumáci 🙏💝🍀

IMG-20240107-WA0001.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vďaka aj za milé prekvapenie od môjho manžela, za nádherný, spoločne prežitý týždeň v BK, vo veľmi príjemnom  prostredí , super relax .. Ďakujem 

419155446_1180065612958448_5997097703282561760_n.jpg

418977093_1179561806342162_7329205138361609181_n.jpg

419166744_1180065962958413_1086963415146606456_n.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dziiizs, game, vrat sa k detektivkam..pouzi male sede bunky..mas tam ofoteny hotel alexander..to hodis do gugelu a vypluje ti ze to je ...tramtadada..v Bardejovskych Kupelovch uz chapes? V BK😁

...sak furt tam lezu😁

• Díky! 1
Zverejnené

BK :smile: Bardejovské Kúpele, podstatnejšie  pre mňa je  "Jednoducho ďakujem", Vďaka,  môjmu  manželovi za milé prekvapenie, za darček, nezáleží kde, ale s kým, že sme  super  zrelaxovali, užili krásne spoločné chvíle po pracovnom tempe.. našťastie každý deň sme spolu aj v práci, no spoločný  relax , či v Bardejovských Kúpeľoch, alebo inde ..., keď máme čas len a len pre seba, je vzácny, úžasný .. Vďaka 💝

Zverejnené
pred 12 hodinami, Hellé pridal:

... mas tam ofoteny hotel alexander..to hodis do gugelu a vypluje ti ze to je ...

Tiež som išla na to takto. Ťažko by som BK priradila ku kúpeľom, však SK asi tiež nikto nespojí s kúpeľmi Sliač. :smile2:

• Haha 1
Zverejnené
4 hours ago, secretka said:

Ťažko by som BK priradila ku kúpeľom 

:eehmm:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

človek 2   Vďaka Ti  za Tvoj drahocenný čas na Fóre,  daroval si sám seba vo svojich príspevkoch,  dlhé roky, rešpekt, Tvoje rozhodnutie, čo a ako ďalej...  Navštevujem Fórum, tiež už dlhé roky, mám rada virtuálne spoločenstvo, no tiež nestotožňujem sa, že niektorí Forumáci pre odlišný názor nadávajú, urážajú.  Každý má právo na svoj názor , a aj odlišný názor, dá sa povedať slušne a  inteligentne. Sme virtuálna "rodina" ,  a tak to aj zostane..či nablízku, či na diaľku. Nech sa Ti v živote darí, aj Tvojim blízkym.

• Pridať bod 1
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ďakujem forumáci, aj tým, ktorí tu "nesvietite ", ale ste ... :klobuk:Cením si ... Ďakujem ♥️

I.jpg

• Díky! 1
  • Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené
On 4/3/2024 at 9:40 AM, iskra said:

Sme virtuálna "rodina" ,  a tak to aj zostane.. či nablízku, či na diaľku. 

Tak, ako som už písala, platí ♥️ 

Zverejnené

Inák aj ja tam som každý rok v lete väčšinou koniec júla. Už nejaký 4-ty či 5-ty rok po sebe. Bola si aj na tej zábave “dupkáreň” kúpelná dvorana? Kino Žriedlo. A ešte sú tanečné zábavy v kryštál-i, magnólii a vedľa toho s tým okom je ozón kaviareň sisi aj tam sú zábavy. Ten s okom je najdrahší hotel čo tam je. Pozrela si aj skanzen? Najlepšie sa dá najesť u Poliaka na poschodí. Parádne velké rezne robia a na salaši smerom do mesta. Na prízemi je tiež dobrá reštika, pizérka aj cukráreň.

Zverejnené

Bardejov, Bardejovské Kúpele,  veľmi radi s manželom tiež navštevujeme...♥️  Pekný kraj...Oáza pokoja, relaxu..

Áno, radi si ideme s manželom aj zatancovať, aj  skanzen sme samozrejme, navštívili. 

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

V súvislosti s povodňovou situáciou, patrí vďaka všetkým, ktorí pomáhajú vykonávať zabezpečovacie práce v daždivom, chladnom a veternom počasí, ako  vizuálne obhliadky ochranných hrádzí, vrecovanie, meranie hladín v sondách, odpočty vodočtov, monitoring vodných nádrží, prečerpávanie vnútorných vôd na čerpacích staniciach, prečisťovanie priepustov kráčajúcimi rýpadlami, prevoz piesku a kameňa, stavanie mobilného hradenia, manipulácia na vodných stavbách, odstraňovanie prekážok v toku, manipulácia so stavidlami na jednotlivých vodných tokoch, prevoz vysokotlakového čerpadla,  a iné situácie, ktoré so sebou prináša povodňová sitácia.Vďaka patrí všetkým, hasičom, polícii, dobrovoľníkom, zamestnancom SVP, š.p.   Povodie Bodrogu Trebišov sa tiež zapojilo do protipovodňovej ochrany hlavného mesta. 34 pracovníkov išlo v nedeľu vypomáhať s montážou mobilných protipovodňových bariér a zapožičaním  veľkokapacitných  čerpadiel s obsluhou.

Vďaka  patrí všetkým. :klobuk:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ďakujem Forumáci :flowers: Prajem  šťastné Vianoce prežité  v zdraví, pokoji a láske. 

♥️

• Páči sa mi to 2
  • Díky! 2
Zverejnené

Iskérka naša zlatá, velice ta lúbíme šecci jak sme tu. Páčá sa nám fotky, aj varíš dobre. Proste si super a máme ta radi.

• Díky! 1
Zverejnené

Ďakujem, veľmi ďakujem všetkým, ktorí tu na Fóre píšu, ktorí majú úctu k nám ostatným a píšu tak, ako im hovorí slušnosť. Nepíšu tak, ako keby sme boli tu osadníci z Luníka IX.

• Díky! 2
  • Pridať bod 1
  • Pred 5 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov