Skočiť na obsah

Hlásenie chýb

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nemá to tak byť, neviem čo sa tam zas dodrbalo, krista. Potom sa na to pozriem, teraz sa mi nechce nič.

Takže zatiaľ dve chyby, citovanie a presmerovanie niektorých odkazov. OK, bude sa na tom robiť.

Zverejnené

este to skusim po premazani cache (co ale robim strasne nerad, lebo mi odidu do pecka vsetky ostane weby, co mam nakesovane

a este sa divne zobrazuje citacia, kym je rozpisany prispevok, po odoslani je to uz OK

No ja som si vyčistil cache (to je to čo ja vždy odporúčam, ale každý na to kašle vrátane mňa) a citácie sa mi už zobrazujú normálne.

Zverejnené

Problém s presmerovaním z napríklad

/?st=100 na prvú stranu témy vznikol kvôli tomu, že som v jednom systémovom súbore zmenil:

'varPage'  => 'page-',

na

'varPage'  => 'strana-',

To kvôli tomu, aby témy boli v tvare

http://www.freespace.sk/tema/234-hlasenie-chyb/strana-5

a nie v tvare

http://www.freespace.sk/tema/234-hlasenie-chyb/page-5

Presmerovanie /?st=XX je nová funkcia a niekde v kóde je nastavené, aby /?st=XX presmerovalo na /page. Teda bude potrebné v zdrojových súboroch nájsť kde je toto presmerovanie nastavené a zmeniť to na variabilnú hodnotu alebo napevno zadať /strana. Takže pokým to nenájdem a nezmením, tak to fungovať nebude, ale myslím, že to až taká tragédia nie je, keďže sa to týka len vyhľadávania.

Zverejnené

V každom prípade sa to bude riešiť. Nová verzia Fóra má inú štruktúru odkazov, ktorú treba dodatočne upraviť.

Zverejnené

a to co je toto ???

objavilo sa po refreshi stranky

post-2373-0-22162800-1363523857.jpg

po dalsom refreshi (F5) sa stratilo

Zverejnené

Toto s fórom určite nemá nič spoločné, ale niečo s tvojim počítačom, resp. s tým čo tam máš nainštalované.

Zverejnené

post-2373-0-66906900-1363541735.jpg

a teraz pre zmenu takto

hmmm, sme sa obisli s prispevkom... urobilo mi to len dnes, 2x a nie vzdy pri refreshi stranky tu na fore
nie som si vedomy ze by som mohol chytit nejakeho smejda :(

Zverejnené

Pochybujem, že Fórum by hlásilo nejaké chyby vo francúzštine resp. turečtine.

Zverejnené

skoda, ze som nepozrel kod stranky, ked sa to objavilo
& bolo to obidvakrat v teme "Co to je na fotke"

zatial som si zbezne prekontroloval beziace procesy a nevidim tam nic vadne

Zverejnené

Teoreticky - čisto teoreticky - je možné, že to robí nejaká fotka. Ktovie odkiaľ ich ťaháte a keď je na danom serveri nejaká chyba, tak to môže vyhodiť takú hlášku.

Zverejnené

dnes sa mi ta hlaska objavila opat; neviem presne kedy, pretoze browser som nastartoval mozno okolo 20-tej hod., takze Manazer relacii obnovil stranky, ale na forum som pozrel az po dvoch hodinach

Translator to z turectiny prelozil takto: "BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE: vyššie uvedenej internetovej adrese (URL) a myslieť na to, ako heslo bude zdieľať s kýmkoľvek."

ulozil som zdrojak stranky, ak ti to na nieco bude dobre; len neviem ako ho sem pridat ako txt...

do

je to strasne dlhe
Zverejnené

Priložiť sem prílohu nešlo? (za predpokladu ak som tu náhodou pridávanie príloh nevypol, ale malo by to byť zapnuté aj tu).

V každom prípade som si pozrel ten txt súbor čo si mi poslal, hľadal som niektoré francúzske aj turecké slová, ale v zdrojáku som ich nenašiel, čo potvrdzuje môj názor, že tie hlášky nemajú nič spoločné s Fórom. Keby to bolo v zdrojáku, tak sa to objavuje všetkým.

Zverejnené

GÜVENLİK UYARISI: Lütfen yukarıdaki internet adresini (URL) şifren gibi düşün ve kimseyle paylaşma.

Zverejnené

prelinkovanie opakovaného hlásenia od Adyho z témy Čo je na fotke.

zatiaľ nikto iný nič podobného z Fóra nehlásil, a za sedem rokov s nami turecky ani francúzsky nekomunikoval ... to asi nebude Fórom ... :hmmm:

dnes uz zasa - druhykrat !

AVERTISSEMENT DE SÉCURITÉ : traitez l’URL ci-dessous comme un mot de passe et ne la partagez avec personne.

Zverejnené

S týmto Fórum nemá nič spoločné, ale spyware v tvojom počítači. Dohovoril som.

Zverejnené

To nesprávne presmerovanie zo stránok vo výsledkoch vyhľadávania je potvrdená chyba, v ďalšej minor verzii by mala byť opravená.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

cokolvek hladam, vysledky su neuspokojive

maly priklad - chcem zistit, ci existuje tema "Hladam film" >  dam do vyhladavacieho okienka slovo "film" > vypluje to na mna 219 vysledkov (clovek by logicky ocakaval, ze na poprednych miestach budu temy, ktore maju priamo v nazve, alebo ako klucove slovo film - ako je to v skutocnosti ? vid screen)

post-2373-0-56135800-1397767779.jpg

no tak to prehryznem, prerolujem kusok nizsie a vidim - tema v kategorii Filmy (vid screen)

post-2373-0-37704000-1397767832.jpg

tak kliknem, aby som pozrel obsah kategorie (postupujem zatial dostatocne logicky ???) - vid screen

post-2373-0-08154900-1397767961.jpg

ziadne "Hladam film" :( (no sakra, tu uz by to snad niekde mohlo byt... zeby na strane 2 z 2 ?)

tak prekliknem na stranu 2 a ... male prekvapenie (porovnaj s predchadzajucim screenom)

post-2373-0-59785800-1397768141.jpg

v tomto momente stracam chut pokracovat v zistovani, ci a kde existuje tema "Hladam film" :ahooj:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ide to jednoduchšie

je tu aj hľadanie v kategóriách - v tomto prípade konkrétne hľadáš FILM, najlogickejšie je vojsť do kategórie Filmy :

post-3-0-63416600-1397769253_thumb.jpg

v tejto kategórii dám do vyhľadávača "hľadám film"

post-3-0-80665200-1397769254_thumb.png

kliknem, a vyhodí mi tému "Hľadám film"

post-3-0-38690500-1397769258_thumb.jpg

a na Fóre treba na širšie vyhľadávanie kliknúť bez napísania toho, čo chcem hľadať, na tú zelenú lupu pri vyhľadávaní - pod tým je skutočný podrobný vyhľadávač, pod tým sa otvorí celé vyhľadávanie.

/ D'Ady - keď som tu, a potrebuješ hľadať, kľudne ma kontaktuj, rada pomôžem /

Zverejnené

m.thx

neviem, ci je tento postup jednoduchsi, kazdopadne to, co ma fungovat nefunguje. preto som to postol sem

keby som chcel hladat jednoducho, tak pouzijem toto https://www.google.sk/search?q=freespace+forum+%22hladam+film%22&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sk:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=KQpRU_3kCsLOygPlsYLACg#channel=fflb&q=freespace+forum+%22hladam+film%22&rls=org.mozilla:sk:official

ale nechapem, preco mam na hladanie vo vnutri fora pouzivat Google, ked ma forum vlastne okienko "hladaj"

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Nefunguje mi písanie súkromných správ. Namiesto odoslania sa mi tam ukáže veliký nápis že Bad way - skúšala som to aj prepnúť na plný editor, výsledok taký istý.

Zverejnené

nezapisuje výsledky z hier

rovnaka chybova hlaska, ako pise Vilma
tusim "502 Bad Gateway"

Zverejnené

včera poobede a dnes doobeda fungovali v pohode,

ale ss zasa vypisuje 502 Bad Gateway ...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov