slimak Zverejnené 15. November, 2021 Zverejnené 15. November, 2021 ja mam tiez problem z odoslanim prispevku. Teraz to islo.
iskra Zverejnené 18. November, 2021 Zverejnené 18. November, 2021 mne to tiež posiela, ako sa mu zachce
Sniper Zverejnené 18. November, 2021 Autor Zverejnené 18. November, 2021 No treba presne napísať čo to robí, keď to údajne nechce odoslať... či čo to vlastne robí, že to nechce robiť. Lebo toto sú také popisy problémov, že to už skôr z krištáľovej gule sa viac dozviem.
informator Zverejnené 19. November, 2021 Zverejnené 19. November, 2021 a som myslel, ze to mam iba ja.....poslem prispevok a iba sa odosiela a nic viac....potom sa sem tam spamata a je odoslane........aj dnes som nenasiel prispevok zo vcerajska,ale ten asi niekto cielene odstranil (nevies o tom Sniper?) a prispevky sa odosielali rychlostou postupu v rade na banany za komunistov a nakoniec sa aj tak neodoslali.....toto uz nie je forum, ale fooor... :(
Sniper Zverejnené 19. November, 2021 Autor Zverejnené 19. November, 2021 Keď odosiela, tak to treba nechať, nech si odosiela, ale keď to odosiela pridlho, treba napísať presný čas a môžem pozrieť v logoch na serveri, či to neskončilo nejakou chybou. Obyčajne však vie pomôcť vyčistenie cache prehliadača, javascript nemá rád, keď v pamäti sa držia neaktuálne skripty. Vyčistená cache rieši veľa problémov s načítavaním obsahu. Z času načas je dobré aj router reštartovať, to tiež môže mať s tým súvis. Ak by bol problém priamo s Fórom, tak som prvý čo o tom vie. Čo sa týka zmazaných príspevkov, posledný ti bol zmazaný v pondelok. Včera bol štvrtok. Takže ak ti včera niečo zmizlo, o tom neviem nič.
informator Zverejnené 20. November, 2021 Zverejnené 20. November, 2021 je cas 12:00 a znovu iba nacitava.....
slimak Zverejnené 24. November, 2021 Zverejnené 24. November, 2021 Skusil som podla navodu vymazat, ci .. vyčistenie cache prehliadača , u zeny na NB nieco z toho axelovho zoznamu pomohlo tak skusim. Skuska 2 restartoval som pocitac.
informator Zverejnené 26. November, 2021 Zverejnené 26. November, 2021 uz 30 minut sa tu snazim nieco uverejnit a nejde to....seriem uz na to.....
Sniper Zverejnené 26. November, 2021 Autor Zverejnené 26. November, 2021 Neviem, v logoch som nič nenašiel, ani na serveri. Ale skús reštartovať router, to obyčajne pomôže.
slimak Zverejnené 26. November, 2021 Zverejnené 26. November, 2021 Ono je to v nasich pocitacoch. Ale sere to. Teda axel ty stym nevies nic spravit. Mal si tam resetnut router. Na NB to zafungovalo,dole na kabli nie. Ved si videl,mi slo som a mal temy nachrlil 5 prispevkou hned.
Sniper Zverejnené 26. November, 2021 Autor Zverejnené 26. November, 2021 Router si môžeš resetnúť (reštartovať) len ty, alebo požiadaj nejakého hackera. Ja s tým nič nespravím, čo máš v počítači. A z času na čas treba vymazať cache prehliadača.
Tomáš Zverejnené 27. November, 2021 Zverejnené 27. November, 2021 Zaujímavé že aspoň toto mi (ako jedna z mála vecí) funguje. Tiež idem buď cez router alebo mobilnú sieť, cez prehliadač (nie tapatalk) a nikdy som si nevšimol že by sa diali horeuvedené veci. A to ani nereštartovávam router ani nečistím cache atď. Asi to nebude ani operátorom lebo sa pripájam z troch rôznych a takisto vždy to ide.
Sniper Zverejnené 27. November, 2021 Autor Zverejnené 27. November, 2021 Keď striedaš pripojenia a prehliadače, to ako keby si reštartoval router a čistil cache.
slimak Zverejnené 29. November, 2021 Zverejnené 29. November, 2021 Teraz nepomohlo ani vycistenie cache,ani resetnutie routera. Pouzil som iny prehliadac.
slimak Zverejnené 4. December, 2021 Zverejnené 4. December, 2021 Ja na forum ak chcem prispiet tak cez iny prehliadac.
alarm Zverejnené 27. Január, 2022 Zverejnené 27. Január, 2022 Asi to nie je chyba fora, ale neschopnost pouzivatela... Ak si zobrazim temu, hodi ma to na prvu stranu, a ak chcem vidieť posledny prispevok, musim vytukat hore do obdlznika cislo poslednej strany, napr. 89. Čo a kde mam nastaviť, aby sa to spravalo tak, že mi ukáže stranu s poslednym prispevkom v danej teme?
Hellé Zverejnené 27. Január, 2022 Zverejnené 27. Január, 2022 Neklikaj na nazov temy ale dole na posledne prispevky
alarm Zverejnené 28. Január, 2022 Zverejnené 28. Január, 2022 To som tam videl, ale nenapadlo ma na to kliknuť. Bral som to len ako info o tom, kedy bol posledný príspevok... Vďaka. 1
Tomáš Zverejnené 11. Jún, 2023 Zverejnené 11. Jún, 2023 Dobrý deň. Chcem sa spýtať na toto: Keď idem na fórum zo smartfónu s androidom 7.0 cez prehliadač google chrome verzia 114.0.5735.60 tak ma nechce pustiť a musím sa zložito preklikať cez kopec hlášok aby som sa sem dostal. Keď rozkliknem hlásenie tak píše toto: Dá sa to nejako vyriešiť alebo nejako nastaviť? Ja sa v tom nevyznám. Pri iných stránkach ako napr Bazoš či TV Program to nerobí.
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2023 Autor Zverejnené 11. Jún, 2023 Android 7 nepodporuje protokol TLS 1.3, ten je podporovaný od Androidu 8 a vyššie. Máš príliš starý Android na to, aby podporoval aktuálnu verziu šifrovania. Hosting, kde FreeSpace je, prešiel kompletne na TLS 1.3 asi pred dvoma rokmi. Nie každý hosting používa výlučne 1.3 práve z dôvodu, aby neodpálili staršie OS, väčšinou používajú TLS 1.2, ktorý je kompatibilný aj so starými Androidmi.
smiley Zverejnené 2. Júl, 2023 Zverejnené 2. Júl, 2023 Jeden by rozmyslal, na co na diskusne stranky treba najnovsi sifrovaci protokol. Da sa to pochopit, ked sa pripajam do banky, ale nie je to prehnane na obycajne kecanie? Podobne sa tu na attachnut obrazok z nesifrovanej stranky - preboha preco?
Sniper Zverejnené 2. Júl, 2023 Autor Zverejnené 2. Júl, 2023 Nuž preto, lebo šifrovací protokol je záležitosť samotného servera, za ktorým stoji poskytovateľ webhostingových služieb. Mňa a určite ani tisícov ďalších prevádzkovateľov webových stránok sa nikto nepýtal, aký protokol si prajeme, proste nainštalovali verziu 1.3 a basta. Vloženie obrázku z nešifrovanej stránky je len jeden z bodov vyššej bezpečnosti, aj keď to nie je rozhodujúci faktor. Je už len otázkou času, kedy https protokol bude povinný. Navyše problémy s protokolmi majú len také lemry ako Tomáš, ktorý keby si kúpil normálny mobil a neprežral všetky peniaze, tak by nemusel zháňať staré šunky cez bazáre alebo v kontajneroch.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz