Skočiť na obsah

Spolupracovníci ŠTB - som znechutený

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tak akosi to je ... a vždy aj bolo, Jozef :lol:

nielen život, aj niektorí ľudia ... a niektorí sú len prasiatka a niektorí chcú len žiť a niektorým nedajú žiť ... a ktovie ako to tam hore je ... ešte že si nepovedal niečo o božích mlynoch, lebo na tie ja veru neverím :)

RoSo, či boli recesisti ? možno len chceli žiť, možno mali na výber, možno nie ... ale aj tí druhí chceli žiť ... Jozef má vlastne pravdu - život je swina ... ;) :)

• Odpovedí 30
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

9

• dead

5

• Sniper

4

• Jozef50205

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

game

mlyny-dominanta centra NITRY nám zlikvidovali , takže už neverím ničomu , svetom vládnu iba peniaze a vidina hmotného , láska sa vytráca a spravodlivosť je iba tam hore. :lol: :)

Zverejnené

Jozef

Vsetci byvali spolupracovnici STB a byvali STBaci nemozu byt zo zakona vyluceni z verejneho zivota, lebo oni teraz tvoria zakony :lol: Nieco take sa malo udiat skor, kym sa nestihli asimilovat do noveho prostredia. A vyplakavanie tu myslim nieje na mieste :)

Zverejnené

dead

neplacem a nevyplakavam, ale serie ma to , eticky kodex je pre týchto nenazranych byvalych StBákov neznamy pojem.....politika je sviňstvo :lol: :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ved Siroky len sedel vo Washingtone a spionoval, nebol to ziaden velky komanc a udavac, normalny clen tajnej sluzby, ktora nezastresovala len krviziznive hovada! Zo StB vsetci robia vrahov. Neplati to na kazdeho jedneho jej clena, nie kazdy bol vrah a udavac!

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Tak teraz som fakt už znechutený.

Josef Dvořák vraj donášal na Jiřího Suchého a Vieru Chytilovú.

Herec Josef Dvořák bol dôverníkom ŠtB pod krycím menom Komik.

Populárny český komik Josef Dvořák bol spolupracovníkom Štátnej bezpečnosti a na prelome sedemdesiatych a osemdesiatych rokov jej poskytoval informácie o dianí v pražskom divadle Semafor, v ktorom v tom čase pôsobil.

Informoval o tom denník Mladá fronta Dnes, ktorý má k dispozícii dokumenty ŠtB. Josef Dvořák, vedený ako dôverník pod krycím menom Komik, sa podľa nich stretol v uvedenom období s príslušníkmi tajnej polície jedenásťkrát, pričom predmetom jeho „vyťažovania“ bol hlavne zakladateľ a vedúca osobnosť kultového divadla Jiří Suchý.

S Josefom Dvořákom sa nám nepodarilo spojiť. Mladá fronta Dnes informuje, že jej žiadosť o rozhovor odmietol a v esemeske napísal, že ŠtB ho dvakrát kontaktovala, no on "kolaboráciu razantne odmietol".

Som znechutený že môj obľúbený český herec sa nakoniec ukázal ako eštebácky bonzák a zradca, ktorý si nezaslúži ani miesto na cintoríne.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov