Skočiť na obsah

Témy v sekcii Šport

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Myslím že by nebolo na škodu, zosúladiť isté veci. Nemám rád keď sa všetko pchá do jednej témy.

Uvediem príklad: Pred rokom boli MS v hokeji v Lotyšsku (ak nie tak tomassi ma opraví) tak založím tému: MS v hokeji 2006 a do popisu dám Lotyšsko.

Pre tieto MS platí:

MS v hokeji 2007

Rusko.

Obdobne to platí aj pre iné súťaže a ostatné športy.

Takže témy zakladajte tak že do názvu dáte názov udalosti + rok kedy sa to odhráva(lo) a do popisu miesto konania.

Bude to prehľadnejšie a lepšie sa bude v tom listovať.

• Pred 2 týždňami...
  • Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

5

• tomassi

2

• Tom182

2

• chorche

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Casom mozno bude dore spravit samostatnu kategoriu MS v ladovom hokeji a tam nasvacat jednotlive rovniky ako podtemy....

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

neviem kam to hodit tak to hodim sem...nechapem naco sa zatvaraju zase vsetky temy futbal, hokej po sezone a hned sa otvoria nove na novu sezonu..ved sa tam da preboha pokracovat :lol:

Zverejnené

toto sme už riešili

chceme, aby to bolo prehliadné

v novej téme môžeš reagovať aj na staršie ročníky

Zverejnené

Tak ako píše tomassi, je to kvôli lepšej orientácii v kategórii. Tie športové kategórie neobsahujú veľa tém, takže nič sa nestane keď každý ročník bude mať svoju tému. Za 10 rokov tam bude 10 tém :lol:

Zverejnené

Na starom PF som sa v sporte aktivizoval a snazil som sa tiez aby sa to riesilo po rocnikoch MS, ME atd... Je to prehladnejsie. Futbal sme tak mali od kvalifikacie az po zaverecny turnaj.

Zverejnené

Pri futbalových témach by to nejako moc extra nevadilo, ale téma o F1 je žiarivým príkladom ako je dobré témy rozdleiť podľa ročníkov. V najbližších pretekoch Massa zostrelí Raikonnena z trate, ale za 5 rokov by sa diskusia v ohľade tohto veľmi ťažko hľadala v téme kde je 100 strán. Aj keď každá téma má svoje vyhľadávanie, ale mohlo by to dať hafo výsledkov.

Zverejnené

najbližších pretekoch Massa zostrelí Raikonnena z trate, ale za 5 rokov by sa diskusia v ohľade tohto veľmi ťažko hľadala v téme kde je 100 strán

okay..ale aka je pravdepodobnost ze si niekto o 5 rokov pojde hladat vlastny prispevok o tom ze massa trafil Raikkonena? :lol: :) :)
Zverejnené

aj keby bola 100000:1

šak v písaní do témy môžeš stále pokračovať

neexistuje jediná téma, kt. by sa zatvorila bez toho, aby sa otvorila nová,

nadväzujúca na predchádzajúcu

Zverejnené

ani mne sa toto moc nepozdava, ale uz som sa zmieril - co ine mi ostava...

ja som chcel spravit take zhrnutie o MS 2008, len som este nestihol... tak neviem ze ci to mam este robit, ked vlastne uz by sa to mi tam ani nedalo pridat :lol: alebo zeby bola nejaka vynimka?

Zverejnené

Samozrejme stačí tomassimu napísať SS a on spomínanú tému odomkne, kam môžeš napísať čo potrebuješ.

Nejaká lehota na uzamknutie témy by sa mohla dať.

Zverejnené

Mne sa to naopak pozdáva, takto to je rozhodne prehladnejšie :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov