Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2007 (Rusko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No zdá sa že naše nádeje sa rozplývajú. Ak postúpime tak jedine zo štvrtého miesta.

Tak ako som pred MS predpovedal, semifinále bude naše maximum. Na viac nemáme.

• Odpovedí 291
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

58

• Polaris

46

• Sniper

44

• Nokia

23

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

kukol som si prvy zapas teda jednu tretinu a ani mi neni luto ze som viac nevidel a ked si spomeniem kolko sa o tom narozprava tak sa cudujem ze naco to vsetko je tie uvahy teorie predsavzatia a potom takyto vykon. mozno to bolo len dnes take ubohe ale dufam ze aspon s Belorusmi vyhraju lebo ozaj pojdem kukat radsej volejbal.

Zverejnené

Nevidel by som to tak tragicky... proste po vcerajsej prehre neboli chlapci pri chuti...

statisticky je velmi nepravdepodobne ze bude tim, co vyhra vsetky zapasy... bud je tim slaby, alebo je slaby na zaciatku, alebo na konci...

pekne si spomente na roky 2004 a 2005 ked sme vyhrali obe skupiny a bolo nam to figu platne :lol:

a potom si spomente na rok 2002 ked sme s ruskom bojovali o udrzanie sa na 4. postupovom mieste... :)

myslim ze nas tim ma potencial a so spravnou davkou sportoveho stastia ma aj sancu na zlato... (na iny kov minimalne)...

pokial by to malo byt tak, tak nech vsetky nepotrebne zapasy prehraju, postupuju z poslednych miest a v Playoff vsetkych znicia :)

ja im drzim palce aj proti Belarus aj proti Cechom...

Zverejnené

aj ja im drzim palce ako spravny slovak ale mne to furt pripada ako keby sa vsetci vratane vas a aj komentatorov bali otvorene povedat ze dneska hrali na hovno a jednoducho boli horsi ako amerikani a nemali na nich. a nie furt hovorit co bolo dobre ktory utok ako perfektne zahral ako sa brankar svacol o zem ako dal chara na hubu . raz je to kolektiv a hral ako celok zle hotovo .

Zverejnené

choze, skúsil si už niekedy odohrať dva vrcholové zápasy proti tak náročným súperom v priebehu 24 hodín?

nechcem ich tu obhajovať, ale myslím, že toto bol dnes jeden z podstatných faktorov

možno bola chybná taktika, možno mohli včerajší zápas vypustiť a sústrediť sa na dnešok /ale zas to by už moc vychcane taktizovali, nemám rada takéto/

a hlavné nie je všetkých poraziť, hlavné je vyhrať zápasy, ktoré sa majú vyhrať, pre mňa za mňa nech hrajú teraz nahovno, ale nech sa potom pozbierajú vo štvrtfinále

a treba priznať, že napriek tomu, že hrali "zle", stále sa na to dalo dosť dobre pozerať /teda ja som to nekukala celé ehm, to len tuto čo počujem čecháčov sa rozplývať/

a ešte keď tu spomínam čechov, musím ich pochváliť, na týchto majstrovstvách sa výnimočne dajú počúvať ich komentáre

Zverejnené

ano hrali nahovno... ale to uz bolo, co s tym spravime... ja im budem dokonca drzat palce... aj keby boli v skupine o zachranu... i ked to by ma uz stvalo :lol: nastastie to hrozi az o rok najblizsie

Zverejnené

KATASTROFA!!!

Inaksie sa to povedat ani neda! Je sice pravda, ze hrali po sebe hned 2 narocne zapasy, lenze tu si je tiez treba uvedomit, ze len MY sme team, co sa nevedia pozviechat! Iny team by urcite isiel dalej a by prevalcoval supera aj napriek tomu, ze hraju 2 zapasy do 24 hodin. Neviem co sa to s nimi porobilo, ale uplne ma zatial sklamalo trio H+D+G.

Kokos....Uram, Kapus a Satan je najlepsi utok co mame...

A ako to tu niekto spominal, ze Uram bude utierat im lavicku, tak momentalne je to presne naopak.

Chlapcom ale drzim palce a verim, ze sa este preberu...no lenze situacia je taka, ze pravdepodobne proti Cechom prehrame....nad Bieloruskom musime POVINNE vyhrat a potom ideme zo 4. miesta...lenze tam budu na vrchole Rusi, alebo Svedi (najpravdepodobnejsie) Tak to by museli excelovat, ak chcu teraz taketo tymy porazit.

Stale mame na to, aby sme napredovali...lenze co sa to s nimi deje vobec nechapem...proti Kanade sme mali a aj proti USA. Len keby viacej strielali a nie len furt sa SNAZILI o kombinovanie....stale stracaju puky, nevyhravaju dolezite vhadzovania. Ked prehravaju, tak hraju az v samotnom zavere poslednej tretiny. NO HRUZA.

Zverejnené

Nemci porazili Čechov 2:0

Situácia v našej tabuľke hneď vyzerá oveľa zaujímavejšie :lol:

Zverejnené

Choze, sám si povedal, že si videl prvý zápas, resp. jednu tretinu a vyčítaš nám, že ich len vychvaľujeme a bojíme sa povedať, že hrajú nanič. Lenže nanič hrali až práve dnes, doteraz tam boli chybičky, no bolo aj za čo chváliť. Dnes to bola tragédia z našej strany, ale úprimne, aj som to čakal a sledoval som s tým, že viac prekvapený by som bol, keby sme nejaké body po včerajšku uhrali. Ale Ajk má v niečom pravdu - v Turíne to predviedli Česi, kde sa ledva-ledva prebojovali do štvrťfinále, kde im vyšiel ako vždy skvele zápas proti nám a hneď mali pekný výsledok. bolo to len o jednom jedinom zápase. Rovnako aj Bielorusi v Salt Lake City, kde nebyť Sala, tak žiadna extra senzácia pre nich nie je, no vďaka jednej chybičke v jedinom zápase prešli ďalej... Uvidíme či príde šťastie na naše hokejky, alebo keď nás naposledy stretlo sa prišlo iba rozlúčiť...

Ad Nemecko: Nič dobrého. Takto bude boj o štvrté postupové miesto tvrdšie. Ak by Nemecko a Bielorusko poprehrávali svoje zápasy s tými silnejšími, nám by stačilo vyhrať nad Bielorusmi a mali by sme štvrťfinále. Takto buď musíme zabodovať aj s Čechmi alebo dúfať v priaznivé rozdelenie bodov pre Bielorusov a Nemcov, aby my sme boli pred nimi.

Zverejnené

Nerozhoduje náhodou vzájomný zápas? V tom prípade nám stačí už len Bielorusko poraziť. Za predpokladu že Nemci získajú ešte najviac 3 body.

Zverejnené

No ešte môžu aj USA teoreticky prekvapiť, Bielorusov poraziť a mali by 9, my s Čechmi by sme prehrali a mali po výhre s Bielorusmi 6. Rozoberám aj nie až tak pravdepodobnú teóriu, stať sa ešte môže všetko...

Zverejnené

Tak tak,Igny,ak Nemci aspon zremizuju s Amikmi a vyhraju nad Bielorusmi a my prehrame s Cechmi,tak sa v zapase s Bielorusmi mozme aj pokrajat,nepostupime...Ak vsak nad Cechmi vyhrame a ti prehraju aj s Kanadou a Nemci vyhraju nad Bielorusmi,mimo hru zostanu CZE...Juj,toto sa mi lubi na kazdych majstrovstvach,tieto matematicke vypocty a alternativy,pomaly lepsie nez zapasy play-off :lol:

Zverejnené

no konecne aj trochu kritycke prispevky. nemyslim ze sa mozme vyhovarat len na to ze dva zapasi za dva dni su to profesionali a na MS sa s tym musi pocitat stacilo hrat lepsie s kanadou a mohli mat den volna. aj vy chodite kazdy den do prace a dokonca 5 dni po sebe a mozno v utorok robite lepsie jak v pondelok. nechcem sa pustat do silnych debat lebo nesledujem tie zapasi. ale skoro cely den pocuvam radio a tie silne vyjadrenia a vychvalovanie hracov az do neba a furt to iste dokola a potom kuknem na televizor a nestiham sa cudovat. mozno by to chcelo trochu skromnosti a potom chvalit uspechy a nie machrovat a potom sa vyhovarat a hladat chybu sade inde len nie v hokejistoch.

Zverejnené

Som sa dnes dozvedel, že Demitra mal po zápase s Kanadou ranu na kolene, bolo nutných 5 stehov, len to nechceli púšťať do éteru, aby to súper nezneužil. Haluz, hlavne že to bol on, čo ukľudňovaľ, že sú oddýchnutí a plne pripravení... :lol:

Choze: Komentátori sú od toho platení, aby ospevovali pred zápasom a až po zápase zas otravovali zdeptaných hokejistov, že prečo to nevyšlo (bych im už dačo povedal byť na mieste hokejistov - tie otázky po prehre s Kanadou :) ). Určite to však neboli len chvály - akurát do toho zápasu s USA to fakt nikdy nebolo tak zlé, aby to museli dookola rozmazávať. A síce sú to profesionáli, no aj to sú len ľudia a ako takí si občas vyberú zlý deň, v ten utorok môžeš práve tak robiť aj mizerne a pokaziť na čo siahneš :)

Zverejnené

su to len ludia a preto sa k nim tak spravajme a nerobme z nich polobohov. ja viem ze oni hraju ako vedia ale potom su na vine komentatori , novinari za to akymi bludmi nas tu krmia a vsetko umelo skrasluju. a na koniec chcem dodat ze im drzim palce a ako spravny slovak dufam ze este potesia moju dusu dobrymi vysledkami. Slovensko do toho !!!

Zverejnené

Neviem co sa to s nimi porobilo, ale uplne ma zatial sklamalo trio H+D+G.

Kokos....Uram, Kapus a Satan je najlepsi utok co mame...

Len s tým rozdielom že z tria H+D+G dal Gáborík včera gól, ale z U+K+Š neskóroval nikto.
Zverejnené

ale skoro cely den pocuvam radio a tie silne vyjadrenia a vychvalovanie hracov az do neba a furt to iste dokola a potom kuknem na televizor a nestiham sa cudovat. mozno by to chcelo trochu skromnosti a potom chvalit uspechy a nie machrovat a potom sa vyhovarat a hladat chybu sade inde len nie v hokejistoch.

ale potom su na vine komentatori , novinari za to akymi bludmi nas tu krmia a vsetko umelo skrasluju. a na koniec chcem dodat ze im drzim palce a ako spravny slovak dufam ze este potesia moju dusu dobrymi vysledkami. Slovensko do toho !!!

no ... sledujem aj hokej aj futbal už nejakých pár rokov ...

choze, toto, čo píšeš, je naša, konkrétne slovenská špecialita už veľmi dlhé roky ... vrátane spoločných tímov za Československo ... už ako decku sa mi stavali vlasy dupkom z tých blbých rečí - to je presne tak: to nie je fandenie, také zdravé povzbudenie, podržanie tých svojich, ale imbecilita - a už by mohla skončiť

s takmer železnou pravidelnosťou po predčasných ováciách sme ťahali domov s dlhým nosom

nepočúvam a nečítam to, lebo je mi z toho na grcanie

koniec ot

Zverejnené

Tak som dopozeral sport na Markize...

Vincent Lukac: najskor:S tretotriednymi muzstvami ako Kanada,USA nesmieme prehravat

a o niekolko chvil neskor:Cesko nikdy nemalo taku slabu supisku ako teraz a je nasou povinnostou vyhrat

Ak sa namiesto nadavky davaju tri hviezdicky,tak mi dovolte napisat,ze Vinco je riadny *******************

Zverejnené

Choze, myslím, že sme sa konečne zhodli... :lol:

No dnes už favoriti nezaváhali, Kanada porazila Bielorusov 6:3 a Rusi Talianov 3:0. Ale nás aj tak budú zaujímať skôr zajtrajšie zápasy - či Nemci uhrajú nejaký ten bod, resp, či sa podarí dačo uhrať našim...

Zverejnené

no zápas USA NEM sa zatiaľ vyvýja podľa mojich predstáv

čiže by nám na postup mala stačiť jedna výhra v riadnom hracom čase

ja si myslím, že Slováci ako národ by už konečne mali načerpať niečo z tej Českej, resp. Americkej mentality

tí môžu ísť na hociktorú súťaž a môžu byť v roly najväčšieho outsidera

idú tam to vyhrať aj keď hrajú zle, tak do poslednej chvíle veria v úspech

prosím neragujte na to, lebo toto píšem pri každom šampionáte a už ma to nebaví stále odpovedať a točiť to kol dokola

iba tak som mal potrebu sa vyjadriť

Vinco Lukáč by si mal uvedomiť že mená nie sú všetko

si myslím že medzi výbermi Kanady nie sú až také priepastné rozdiely ako si viacerí myslia

to isté platí o národnom team USA

dokonca si myslím, že toto mužstvo s Europsko-Zámorským štýlom hokeja je jedným z naj mužstiev USA posledných rokov

Zverejnené

no dnes si idem do krcmy zakricat na hokej ,tak dufam ze budem kricat od radosti :lol: :) ;) :)

Zverejnené

CZE - SVK 1:2 (po II. tretine)

Všeobecne platí pravidlo, že mužstvo ktoré vyhráva 1:0 a potom prehráva 1:2 nakoniec zápas vyhrá 3:2. Som zvedavý či toto pravidlo bude platiť aj v tomto prípade, ale dúfam že nie.

no zápas USA NEM sa zatiaľ vyvýja podľa mojich predstáv

čiže by nám na postup mala stačiť jedna výhra v riadnom hracom čase

Paul Šťastný 2+1. Dúfam že Široký zápas sledoval.
Zverejnené

dá sa 6 minút nedýchať ? mám pocit že posledných 6 minút som sa ani nenadýchla ...

CZE - SVK 2:3

Zverejnené

:lol: SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)

Chalani dnes ukázali, ako treba hrať, zaslúžia si absolutórium za minulý zápas, nechali tam naozaj všetko. Nezlomila ich opäť zbabraná presilovka v úvode zápasu a nepriaznivý vývoj, hlavne od druhej tretiny výkon zlepšili a bolo to vidieť. Naozaj si zaslúžia veľkú pochvalu, ak aj niečo nevyšlo, bojovali zubami-nechtami, aby to napravili... Bravó chlapci ;) ;) ;) :)

A normálne som rád, že sme vyhrali, už kvôli kapitánovi Čechov Výbornému, ktorý mi už ráno po prečítaní rozhovoru s ním zdvihol adrenalín svojím vyjadrením "Strašne rád hrám proti Slovákom a ešte radšej nad nimi vyhrávam," keď ešte dodal, že sa mu páči, ako sa Slováci vždy cítia na víťazstvo a potom väčšinou prehrávajú. Toto naše víťazstvo by som mu týmto z celého srdca venoval ;)

Zverejnené

ale bez tej jednej sekundy, nie? to sa mi už uľavilo...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov