tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Ešte ani 1/2 zápasu a Rusi bijú Finov jak hadovneviem či niekto dokáže zastaviť túto mašinériuazda len niekto z tejto trojice - MY, Čecháčkovia alebo Rusi sami(y) seba svojím sebectvom
Nokia Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 pozeram hokej cesi - usacechmanek sa pustil do bitky jak rozzureny byk :lol: :)
phersu Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Jo šupoval ako o život, mohlo sa to trošku viac rozvinúť
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Nevidel som, ale vôbec mi to nie je ľúto, lebo RUS 5-4 FIN bol zápas zápasovRusi do 3. tretiny nastúpili jak na dokorčulovanie,ale potom sa vschopili a to čo predvádzali v závere zápasu nemá obdobuveľmo pekný zápas :lol: :) :) a vyzerá to tak, že budeme svedkami prvého predĺženia čiže budú dávať hkej a nie LMale aspom že to dáva aj DSF
Nokia Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 cesi vyhravali 3:1 ale americania pekne vyrovnali na 3:3 a teraz mi ten hokej cechov prijde ako by boli mimo, vobec im to nejde :lol:
Polaris Zverejnené 1. Máj, 2007 Autor Zverejnené 1. Máj, 2007 No takze pozeral som oba zapasy :lol: KRAAASNY HOKEJ v podani Rusov!!! Nerad sa pridavam toho nazoru, ze su horucimi kandidatmi na titul. Pozeral som aj Cesko vs USA, ale neoslovil ma ten zapas natolko ako Rusko:Finsko.....od toho zapasu sa nedali odlepit oci, ale niekedy som sa prinutil to aj prepnut.Zapas Cesko:USA malo celkom zaujimavy avsak nie az tak dynamicky ako RUS:FIN. Podla toho co hrali, tak vidim realne, ze by sa dali zvladnut...ale Rusov......tak to by bol velmi zaujimavy vysledok.
Sniper Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Rusi hrali dobre, ale Fíni im skoro dali po nose. Tento zápas bol dôkazom. že sa dá (skoro) poraziť každý. Ale je pravda že Rusi keď viedli 4:1 viac menej sa uspokojili s výsledkom. Zlý hokej nebol ani Bielorusko - Rakúsko čo sa hral poobede.
Polaris Zverejnené 1. Máj, 2007 Autor Zverejnené 1. Máj, 2007 Rakusko vs Bielorusko bol tiez zaujimavy zapas....ale ked som pozeral tiez zaznam zo zapasu Dansko:Ukrajina...tak to bolo tiez velmi zaujimave :lol:
Polaris Zverejnené 2. Máj, 2007 Autor Zverejnené 2. Máj, 2007 Tak dnes to pride :lol: CAN : SVK Takze ake su vase predstavy? Ako to dopadne? Kto bude brankar? Vyhrame, prehrame? :) Ja to tipujem zatial na CAN 2 : 4 SVK :)A v branke: Halak
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 takže už je to officiálnev bráne s Halákom - to sa dalo viacmenej čakať jasné, že verím vo víťazstvo, ale tipoval by som Xa možno sa dočkáme aj samostatných nájazdov, po včerajších penalách by zapasovali, že phersu
Polaris Zverejnené 2. Máj, 2007 Autor Zverejnené 2. Máj, 2007 No remizu akosik vobec neriesim...myslim, ze to bude vitazstvo v nas prospech. Uvidi sa :lol: Edit: Kde sa daju pozerat aj on-line prenosy na internete? Rad by som pozeral z roboty zapas Norsko : Nemecko
game Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 tu si prečítajte o online prenosoch na internete
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 to že postúpia Nemci sa dalo čakať, ale Makaróni prekvapili najlepšie na tom je ten sled gólov Taliansko - Lotyšsko 4:3 po predĺžení (0:1, 1:0, 2:2 - 1:0) Góly: 24. Cirone (Lorenzi, Strazzabosco), 57. Ansoldi, 58. Borgatello (Cirone), 65. Cirone (Signoretti) - 15. Darzins (Lavinš, Sorokins), 52. Daugavinš (Cipulis, Vasiljevs), 59. Darzins (Sorokins, Redlihs),
Sniper Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Akosi nám to nejde proti tej Kanade ale Urama za ten tretí gól musím pochváliť.
Ignatius Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 No zatiaľ sa fakt nevieme presadiť, ale ešte máme jednu tretinu pred sebou a je to len o gól, čiže všetko je otvorené. Len sa mi nepáči, že ten Švéd potrestal naše dva "fauly" a naozajstný zákrok na Cháru nechal nepovšimnutý. Škoda tej presilovky 5 na 3 ešte za stavu 1-1, keby sme šli do vedenia (a šanc sme na to mali), hneď by to bol iný zápas...
Darkman Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 strasne nedosledni sme v obrane. 2 kanadania bezne volni pred brankou, to by sa nemalo vobec stavat... potom aj ten stav tak vyzera. Snad s tym este nieco chlapci spravia... potencial na to maju.
Sniper Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Čo dnes spálil Gáborík to by nespálil hociktorý dorastenec HC JRD Budkovce :lol:
Ignatius Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Tak nič, chýbal nám aj kúsok šťastia v koncovke, aj lepšie zahrať ďalšie oslabenie... Veru veru, na tých oslabeniach treba popracovať, byť dôraznejší v obrane a aj pozornejší. Dnes to nevyšlo, no to znamená jedine to, že do ďalšej fázy si berieme len tri body. Bojovali, snažili sa, no dnes to nevyšlo. Hlavne, aby to vyšlo potom, keď pôjde o play-off, resp. o postup ďalej. Axel: Stáva sa, v minulom zápase šance pálil Palino Demitra, akurát tam to tak nevadilo, bo sa aj tak vyhralo...
Ajk Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Bol to viac menej vyrovnany zapas, len sme robili viacero chyb a proti nam boli traja pasikavy hraci naviac :lol:
doll Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 od zaciatku sampionatu som prvy krat sledovala cely zapasa bola som v napäti ako keby bolo rovno finale :lol:
tomassi Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 dobrý zápas, ale Kanaďania dali do 1. polovice zápasu asi takmer všetko a tak naši hokejisti vyzerali ako keby mali zatihnutú ručnú brzdu2. útok hral veľmi dobretreba využívať šance a bude to v požontkuako povedal Kapitán- najväčšie poztívum je, že vieme otočiť nepriaznivo vyvýjajúci sa zápas PS: prehrať radšej teraz ako vo 4-finále doll:ďalšie zápasy pozerať až od 3 tertiny :lol:
game Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 ja som naopak nemala nervy pozerať druhú polku tretej tretiny ... :lol: a za chvíľu to začne zasa ... tak poďme na to
Duda Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Bože toto nemám rada začali sme hrať a ani som si to nevšimla :lol:Tak isto aj včera....Bolo 1:1 a ja sedím a robím si úlohy a potom si všimnem.....To by tí komentátori aspoň trošku mohli zakričať. Ale držím palce!!! Tipujem tak 4:3 pre nás
game Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 no ... práve som stratila glanc ešte nikde nič, a už prehrávame 0:2 :lol: edit : v tretej presilovke sme tam nasúkali konečne jeden gól. Uram má odpustené.
Duda Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Uram je dobrý :lol: a pripomína mi toho z Pána prsteňov, toho Boromira (Sean Bean)
Odporúčané príspevky