Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2007 (Rusko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no ... namiesto súkania gólov nemcom ... ho tam máme

2:1

povedala by som, že h...o hráme, namiesto toho furt niekto sedí na lavičke a máme čo robiť do konca tretiny ... chvalabohu za Šatana, konečne gól z normálnej hry:

3:1

• Odpovedí 291
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

58

• Polaris

46

• Sniper

44

• Nokia

23

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

super ... takto treba dávať góly ... paráda :lol:

4:1

super super super :)

5:1

Zverejnené

V závere sme si s Nemcov spravili veterný mlyn.

Akcia, z ktorej padol štvrtý gól, ako Gáborík preskočil nemca a dal gól stála za to :lol:

Zverejnené

ten Gaborik nemal chybu... akcia majstrovstiev zatial...

ak takto nabehneme na Kanadu, mame sancu aj vyhrat...

Zverejnené

len skoda ze to mozem akurat tak pocuvat :lol:

Nokia a spol.

skúste s v ŠPORT-e prelistovať aj ostatné témy

Športové prenosy na TV obrazovkách, resp. internete

(STV dáva naše prenosy na nete, v slušnej kvalite)

pekný výkon :) :) ;)

aj Kapuš už začal trošku viac korčulovať, ale stále to nie je ono

všetky 4 útoky sú na slušnej úrovni ;)

Zverejnené

tomassi nemaj boja, take nieco uz mam davno prestudovane

akurat je tu par zadrhelov

streamovane video tu nemam povolene

a ak by aj bolo, idem raz z nemeckej a raz z anglickej ipcky takze by som sa s tym musel dost kaslat aby som si to pustil

tak radsej na telefone pustime radio :lol:

Zverejnené

čo Ti hrabe?(toto nepatrí k Nokia-omu príspevku)

dokončím seminárku zapnem TV a čo vidím

Shots on Goal-

NOR 10:2 CAN

a stav 1:0, no už je to 1:2 :lol:

Zverejnené

Kanada zo 4 striel dva góly... Potom sa už osmelili, no aby po polke prvej tretiny prehrávali 0 - 1 a do 16 minúty na Nórov vyslali len 4 strely??? Chlapci majú zatiaľ šťastie na otáčanie zápasov, ale nebol by som proti, keby sa im to do tretice už nepodarilo prave proti nam... :lol:

Zverejnené

ze 2:2...

zda sa mi to alebo je Kanada mimoriadne slaba... s nemcami sa trapili, s normi sa trapia

Zverejnené

Kanada je možno slabšia, ale Nóri hrajú oveľa lepšie ako kedysi. Pamätám keď hrali na MS 1990 prehrali s ČSFR 1:9.

A Nemci vždy boli nepríjemní.

Zverejnené

Haha, že pamätá 1990 - to ja som sa ešte len narodila :lol: A minule som to počula v rádiu, že sme ich nabili 9:1, taakže von s farbou, že aj ty si to tak počul.

Kedy hráme ďalší zápas?

A s Čechmi hráme kedy? To by som mala byť v ČR tuším, to bude sranda :)

Zverejnené

Je po zápase - Kanada vyhrala 4-2. Ale Nóri podali veľmi sympatický výkon, kedy sa nevzdali, bojovali a dokonca na konci si ešte zahrali aj power play. Klobúk dolu, aké bojovné srdce ukázali, že majú... :lol: Inak ale Kanada si to zas aj komplikuje sama - viď. oba góly Nórov, ktoré vyplynuli z pasívneho Kanadského prístupu v obrane. Namiesto napádania hráčov s pukom sa obrana stiahla ku bránkovisku a čakali, ako sa situácia vyvinie. V útoku si však keď zabrali, vedeli vypracovať viacero nebezpečných šancí, akurát im to tam nepadalo. Bude si treba na nich dať pozor, lebo práve proti nám sa zrejme už budú koncentrovať naplno, pôjde predsa o víťaza skupiny a dôležité body do ďalšieho priebehu. Naši však hlavne v tretej tretine ukázali, kde je naša sila, akých kombinácií sú schopní, ak tak zahráme aj proti Kanade a zdržíme sa zbytočných vylúčení, tak máme na víťazstvo.

/Toto bolo písané ešte tesne po zápase, no Hedge medzitým na chvíľu odpojil server, a tak som si to v kľude dopísal potom a postol včul.../

Zverejnené

Haha, že pamätá 1990 - to ja som sa ešte len narodila :lol:

No vidíš aký si ty zasran? :)

Pamätnejšie sú MS 1989 keď sme nabili Poliakov 15:0 (4:0, 8:0, 3:0). Vtedy ČSSR získala bronz.

Zverejnené

Nóri hrali fakt dobre, ale dúfam, že zajtra vyhrajú Nemčúri - skóre sa možno bude hodiť

Zajtra očakávam konečne napínavé zápasy

Rusáci asi vypášia Suomákov

som taktiež zvedavý na Čecháčkov proti Amíkom, máme sa na čo tešiť

14:15

Dánsko

Ukrajina

Rakúsko

Bielorusko

18:15

Fínsko

Rusko

Česko

USA

Zverejnené

(STV dáva naše prenosy na nete, v slušnej kvalite)

Dnes ma poriadne nasr...dili. Musel som zatvrdnúť v robote, tak reku si to pozriem aspoň tam. Po rozhovore s Majom Gáboríkom a jednej reklame im prdol server a spojazdnili ho až po druhej tretine s tým, že video bolo odstavené... :lol: :)
Zverejnené

STV zas nezvlada situaciu,v podstate ako vzdy,ked zavedie nejaku technicku novinku,skoda hovorit...Ja som vcera z hokeja nic nemal,kedze som z Trencina do Trnavy cestoval od 12.00 do 16.30...Ale co som videl opakovacky tak 4.gol bol famozny a Charova pusinka pravou rukou Nemcurikovi bola tiez fajna :lol: Najviac sa mi ale lubila pozapasova konfrontacia rozhovorov Podhradskeho a Demitru...Podhradsky:Bolo neskutocne sa divat na hru DHG vs Palo: Ohodnotil by som nas 2-

To bude Podhradsky este zizy vyvalovat :)

Zverejnené

Charova pusinka nemala chybu... este ked ju ukazali tak spomalene... jak ho poslal k ladu... :lol:

Zverejnené

Gáborík to urobil super, ale viac by sa mi páčilo keby spravil trojitý odpichnutý ridberger (či ako sa to píše :lol:)

Zverejnené

To robia predsa Hossa s Demitrom v reklame :lol: Inak ale keď už sme pritom, nemalo chybu, keď komentátor okomentoval ich príchod do Moskvy slovami "už aj naši reklamní kreasokorčuliari sa dostavili do dejiska šampionátu" :)

Zverejnené

Mne sa najviac na nasom zapase proti Nemcom tiez pacilo to jak Hossa alebo kto isiel za pukom a medzitym ho uz Nemec mal vo svojej moci...a Hossa v tej rychlosti napalil na toho Nemca a tak krasne jak zaba odskocil od neho a prdol na lad :lol: :) :)

A uuuuplne sme sa cely podnik ze rehotali az do nemoty, ked ukazovali ten zakrok Charu jak pekne uvalil Nemcovi ;) Celkovo hodnotim ten zapas taky komicky...vela srandovnych situacii sa tam vyskytlo...proste parada!!!

A na Kanadu mame...lenze to by sme museli byt na lade a nie na trestnej lavici...vsetcia dobre vieme ako cely sampionat skonci, ak sa to bude opakovat dalej. A hlavne, ked za 1 zapas sme oslabeny hned 3krat o 2 hracov. To bola katastrofa!!! Ale nastastie mame vitazstvo...no na zapas s Kanadou sa zaroven tesim a zaroven obavy, ze co ty nasi zase predvedu ;)

Zverejnené

Ja mám dilemu čo sledovať: Fínsko - Rusko alebo Česko - USA. Ale asi Rusov si pozriem.

Zverejnené

Ja urcite Cesko : USA...musim vediet, ze ako budu hrat, kedze oni su nasimi buducimi najblizsimi supermi!!!

Edit: Najlepsie samozrejme pozerat kazdy jeden zapas, ale viacej sa zameram na Cechov a USA...Rusov a Finov budem priebezne sledovat klasickou metodou...prepinanim :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov