Darkman Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 ale to ze do Dukly zeleni nazvazali mladych chalanov z celeho Slovenska na zakladnu vojensku sluzbu (vojensky klub, vsak ze), to tu uz nikto nespomenie :lol: Potom je samozrejme ze Dukla ma vela odchovancov...
Ajk Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 už vážne prestatne.... na MS nehra Dukla ani Slovan ani iny tiim... na MS hra SLOVENSKO! a my sme SLOVACI.... je mi jedno ci da gol nejaky neznamy hrac z Dukly, alebo Slovana alebo z Hornej Maríkovej... dolezite je ze DA
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 vraj má byť zajtraWilds line - G+D+Ra potom Šatan+Center(asi Kapuš)+Hossaaby boli 2 silné útoky inak neviete kedy výjde nová kolekcia hokejových NIKE dresov?lebo táto čo je od olympiády, je skutočne otrasná
Ajk Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Tomassi neviem, ale tiez ma tie dresy sstvu... teraz su take unifikovane, pred 2005 mal kazdy tim vlastny a niektore boli mimoriadne pekne (nase, finske, kanadske) a teraz je to na jedno kopyto... a ten font...
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Darkman čo ty vyprávaš to fungovalo pred 20 rokmi. A ešte aby som doplnil tvoje chabé vedomosti tak všetko dobré žala Dukla Jihlava, pre Duklu Trenčín zostávali len plevy. Vidieť že si tiež taký expert do hokeja ako Polaris :lol: Čo sa týka MS, akosi sa tam rysujú favoriti, Rusi, Česi a Švédi to tam dosť bijú, nezaostávajú ani Fíni a USA. Aby nám aspoň to štvrťfinále zostalo :)
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 šak tona si mali asi naj font, ale nie ten z 2005, ale tie čo sme mali od NAGANO-ataký wipeouťácky a ani ten strih nieje BohVieAký, dole široké a hore úzkeaj aj ten výstrihproste také handry jak keby mali na sebe zatiaľ najväčšie sklamanie šampionátu sú jednoznačne Bielorusi
Ajk Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 presne... tie 1998 - 2004 dresy boli najlepsie... bezkonkurencne...este pekne boli aj tie prve do 1998 co tam boli tie tri stity a ze Slovensko... len vtedy to bolo z debilneho materialu...
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Mne sa tie dresy vôbec nepáčia, pred pár rokmi sa na ne ešte dalo pozerať.
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Je niekde galéria našich dresov? Akosi si na ne už nemôžem spomenúť.
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 ja si pamätám tie Reeboks veľkým nápisom SLOVAKIA inak neviete dokedy má NIKE zakúpenú licenciu na MS, resp. OH?lebo niekedy boli pobliekaný v rozdielnych, viď Lillehamer
Ajk Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 nasiel som len terajsie... ale na historickych IHWC strankach by mali byt. toto je ale fakt humus
Ignatius Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Inak aby som sa vrátil k hre - pozrel som si Čechov, majú dosť silné mužstvo, čo predvádzali ich rozhodne favorizuje na vysoké umiestnenie... No a Rusi večer - to bola pastva pre oči. Čím dlhšie zápas trval, tým viac lahôdok ponúkli, Ukrajinci často nevedeli, kde im hlava stojí. Kto nevidel, môže ľutovať... :lol: :)
Polaris Zverejnené 30. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 30. Apríl, 2007 Ja som pozeral Rusov...no nezavidel som vobec Ukrajincom :lol: Ale uvod sa mi pacil...Som si myslel, ze Ukrajinci mozno prekvapia...ale hned ich zmrazili Rusaci :)
Darkman Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 No Rusi planuju vysoko zarubat na tychto MS :lol: Osobne im drzim palce :) Som zvedavy, co dnes predvedieme proti Nemcom.. :-/
Polaris Zverejnené 30. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 30. Apríl, 2007 No z Nemcov mam trosicku obavu, ale verim vo vitazstvo :lol: Ale nervy budu...to hej...Takze to bude dufam aj pekny zapas :)A co sa tyka Rusakov...tak najprv musim vidiet zapas s tvrdsimi supermi, lebo potom aj Cesi su pre mna majstrami...to co teraz predvadzaju sa neda povedat inaksie ako krasnym hokejom, kde mi sa zatial stale len rozbiehame. No vsak sa uvidi pri generalke proti Kanade...tam to uz akotak mozem posudit, ze v akej sme forme :) A to iste plati aj pre ostatne tymi. Takto si rovno pozriem aj rating na oficialnej stranke MS2007.Drzme chlapcom palce dnes...aby sme zinkasovali krasne 3 body a najlepsie bez toho, aby sme dostali gol ;)
choze Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 ja mam iny problem hokeja som videl len kuso ale co ma sere ze aj ked mam 72 televizor ten puk je strasne maly a neviem co vlastne nahanaju a kde sa mam divat :lol: asi si uz mosim kupit okulare :)
Polaris Zverejnené 30. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 30. Apríl, 2007 Alebo televizor :lol: a najlepsie so zoomom :)
Sniper Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 Nemcov pobijeme a postúpime. Kanada bude už len príprava na osemfinále.
tomassi Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 chozé sme tam by si mohol niečo aj k téme Nemci používajú opäť starú známu taktiku "Je to tím, ktorý tu môže získať majstrovský titul" Uwe Krupp nevravím, že nemá pravdu, bodaj by bol vešstcom z Pagana, ale podobné vyhlásenia mával aj Hans Zach napr. pred zápasom práve s nami na ZOH 2002 treba si dať pozor a keď budeme hrať na čo máme mali by sme zápas zvládnuť
Nokia Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 nemci zase budu hrat klasicky betonovy hokej :lol:
Polaris Zverejnené 30. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 30. Apríl, 2007 No sak a co maju robit? :lol: Zatial im ina taktika nevychadza a ked nechcu hrat o zachranu, tak musia hrat to co vedia...co uz.
arwiel Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 padám, v Uherciach vo vinárni kukáme, bude atmosféra, bude žúúúúžo! :lol: slovenskó! slovenskó! héééja, hééééja, heja slovensko!
Polaris Zverejnené 30. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 30. Apríl, 2007 Padam uz aj ja z roboty :) Dufam, ze sef nezisti, ze som skorej zdrhol :lol: Ale tak si myslim, ze aj on zdrhne skorej :) Takze teda SLOVENSKO GO GO GO Drzime chlapcom palce a hlavne triu G+H+D a samozrejme aj ostatnim ;)
Nokia Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 uz to je 2:0 :lol: len skoda ze to mozem akurat tak pocuvat :)
Odporúčané príspevky