Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Nie som si istý, či zápas môže skončiť remízou.Takže body sa potom rozdeľujú podľa toho ako kto dopadne po predĺžení.
tomba Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 3 body - vitazstvo v riadnom hracom case2 body - vitazstvo po predlzeni/samostatnych najazdoch1 bod - prehra po predlzeni/sam. najazdoch0 bodov - prehra v riadnom hracom case Ja skor nechapem tomuto:pri rovnosti bodov dvoch muzstiev v skupine rozhoduje vzajomny zapas, rozdiel skore, vyssi pocet strelenych golov Naco su dalsie pomocne kriteria,ked kazdy zapas bude mat vitaza???
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 No však to je jasné. Slovensko jeden zápas vyhrá a dva vyhrá po predĺžení. Bude mať 7 bodov. Kanada vyhrá dva zápasy a jeden prehrá po predĺžení práve s nami. Tiež bude mať 7 bodov. Takže rozhodne vzájomný zápas. Ale môže sa stať ešte hocičo keďže Rusko je krajina neobmedzených možností, a tak tam pre istotu pridali aj kritériá o rozdieli v skóre a počte strelených gólov :lol:
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 ČÍTAJTE VŠETKY PRÍSPEVKY OD VAŠEJ POSLEDNEJ NÁVŠTEVY V TÉME !!! -o bodovaní tam už príspevky boli tá nápaditosť chýbala, hlavne v presilovkách, keď sme sa niekedy neboli schopní dostať do pásma podľa mňa hlavnou príčinou príčinou bola veľmi slabá rozohrávka šak v úvodnej 10 minútovke sme mali icingov viac než požehnane inak dnes ma pobavil nadpis článku na hokej.sk Uram vstal z popola sťa bájny Fénix - nevravím, že nehral dobre, ale nadpis jak keby vyhnal z brány Roy-a
tomba Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 tomassi mna uz po Trenčín fuj!Marek na hrad... cosi o Fenixovi ani neprekvapi... Na uvolnenie atmosky pocas majstrovstiev nezabudnite na Ninaja,prichadza plodne obdobie :lol: Chutovky: Rozhovor s Ivanom Čiernikom: Redaktor: Ivan, ake zbrane použijete na Nórov? Videli ste ich už hrať? Čiernik: Nie, ešte som Nórov nikdy nevidel... "a ted chara zlomil hul vejpul a vsichni tri norove v dostrelu si oddechli, jak se tak pozeram na tu charovu zlomenu hul tak nektery s noru by s ni mohli jeste hrat" :)
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 no takže Trenčanie dnes už aj trénovali ? Šupler vraví, že ešte stále hľadajú ideálne zostavenie formácii, tak sám som zvedavý čo konkrétne vyhútajú ktovie ako by vyzerala 1 s Kováčikom na hrote?
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Začnú hrať odchovanci Dukly a Uram bude akurát len pre nich ohrievať striedačku.
Polaris Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 :) Stale ta ten debakel drzi co? :lol: Ja som za...urcite to bude super mat hracov z dukly v 1. zostave...Ja len tak, ze drzim palce vsetkym hokejistom...nielen Trencinu :)
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 sa neviete zbavit tych zabomysich vojen dukla vs. slovan? :lol: :)
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 tu nejde o to kto je lepší, to že DUKLA to je jasné, ale o to, že robia z jedného gólu proti NÓROM gól, kt. znamená zlato
game Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 viete čo znamená v maďarčine slovo uram ? :) - pán môj, pane :lol: dúfajme, že Uram nezostane pri tom jednom góle, že ich nasúka ešte pár, potom bude veľký ... a potom mu možno aj trenčania odpustia :) momentálne je podstatné, aby už Šupler zostavil formácie, aby sa chorí zotavili, aby nemali Slováci tradičné psychické problémy a aby vydali zo seba, všetci, to najlepšie ... aby komentátori nemuseli vymýšľať a koktať, takmer tradične, prečo čo nevyšlo ... tak im hokejový pánboh pomáhaj, nech sa máme z čoho tešiť okrem toho sa mi nechce furt niekde hľadať, kedy aký zápas bude, niekto by sem mohol každý deň hodiť zápasy a časy - moc by som bola vďačná ;)
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 pokial viem tak v pondelok 14.15 proti nemecku a v stredu 18.15 proti kanade
Polaris Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 tu nejde o to kto je lepší, to že DUKLA to je jasné, ale o to, že robia z jedného gólu proti NÓROM gól, kt. znamená zlato Nechcem nic vraviet, ale povedal to tu snad niekto z NAS? :lol: Ja som rad ze ho dal....kua este 3 dni sa o tom bavme....ja uz len cakam, ze ked bude Hossa, Demitra a Gaborik davat goly, tak tie vase reci pocuvat, respektive to tu citat bude haluz :) Uz to citam: a zase nasa Trencianska Odysea dala goly a bla bla bla.........strasne s vami...sa az smejem na tom :)
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 skup. D 14:15 FIN - DEN skup. B 14:15 CZE - AUT skup. D 18:15 RUS - UKR skup. B 18:15 USA - BLR podaj by lipták hral jak malýboh, bol by som mu len a len vďačný a ja som nekritizoval Urama, ale hokej.sk a ich "perfiš" topics
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 ja mam trenciansky hokej rad, dokonca som im v playoff drzal palce proti slovanuale tieto hlasky mi lezu na nervy...zacneme si repre rozdelovat podla krajov nie?? :lol: :) kua je to jedna reprezentacia
Polaris Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 a ja som nekritizoval Urama, ale hokej.sk a ich "perfiš" topic-i Tak sa nad nimi prestan uz konecne vzrusovat, lebo si ublizis....take budes totizto citat az do konca MS...:lol:
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 nechajte to chlapci radšej tak, lebo vidím, že vôbec nechápete o čom píšem
Polaris Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 tak napis strucne co ta trapi, lebo inaksie sa to pochopit ani neda :lol:
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Polaris ja som len reagoval na to že je bežným zvykom že Slovanisti v play-off žiaria ako superhviezdy ale na MS hrajú iba akurát tak do počtu, teda nie sú platnými hráčmi pre národný výber. Sprav si zoznam hráčov ktorí za posledné roky ťahajú reprezentáciu a spočítaj si koľkí z nich majú niečo spoločné s Duklou ak ktorí so Slovanom. Zistíš že ti vyjde veľmi zaujímavé číslo. Jediný dobrý Slovanista v národnom výbere bol Kapuš. A už aj ten len dopĺňa súpisku. Ale však skús mi vysvetliť prečo Urama počas play-off každý vynášal do nebies ale v repre nehrá ani hovno???? Však sa len tak-tak dostal do finálného výberu, určite mu to Zdenko vybavil, inak si to nevie vysvetliť nikto. :) Stale ta ten debakel drzi co? :lol:Nie lebo nikto nepochybuje o tom že výsledok finále bol už vopred jasný. Iba blb ako ty (bez urážky :)) tomu neverí. Ja radšej spomínam na 1:10 (a nielen ja)
tomba Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Tiez nemam rad delenie sa na Trencanov a zvysok Slovenska a dlho nikto na to ani nepomyslel,ale od urciteho casu sa cele fanusikovstvo Trencanov zacalo orientovat na to,kto je odkial. Bohuzial,zapricinili to ini a teraz sa toho Trencania dokazu len tazko zbavit...Ale na tomto fore je to este celkom v norme... Aby som napisal aj nieco k MS a aby to bolo aj v ramci mojho prispevku - je zaujimave,ze Uram sa dostal do repre po 4 vydarenych zapasoch v play off a ked s Pucherom excelovali v ceskej lige,tak sa dalej dostal bud len Pucher abo ani jeden z nich(s vynimkou MS 2002 - 1.nahradnik).Tohto roku by tam tiez nebol,keby...Ale nech sa mu dari,som zvedavy hlavne na jeho zapas s Kanadanmi...
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Axel porovnavat kto odkial vysiel s tym ako teraz hraju v lige je blbost na Ntu To ze podla mna jeden z nasich najlepsich hokejistov Peter Bondra zacinal v Poprade znamena ze Poprad musi byt v lige nieco extra?? a ono nemozes porovnavat ked zoberu slovanistu z play off do vyberu na MS a BYVALICH hracov trencina co uz hraju nejaku tu sezonu v NHL sa tu hadate ako male deti, jasne je aj tak to, ze nase extraligove tymi su dost chabe na medzinarodnu konfrontaciu... najlepsie sa to uvidi na tej lige majstrov to ze mame vybornych hracov a vacsina z nich vysla z trencina neznamena ze trencin je nieco najsamlepsiesi tu pletiete pojmy s dojmami a este raz zopakujem, niesom slovanista, v lige fandim trencinu, ale to co tu vy pisete su blbosti jak ****
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 OK koniec debaty resp. môžte pokračovať T U Ešte raz reakcia nebola namierená proti Uramovi, ale proti nadpisu článku inak sa mi páči, že Weberovi naparili trojzápasový trest šak to bola likvidácia na požiadanie
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 OK, nechcem odbočovať od témy MS, takže toto je len reakcia na Nokiu: To ze podla mna jeden z nasich najlepsich hokejistov Peter Bondra zacinal v Poprade znamena ze Poprad musi byt v lige nieco extra??Nie, vôbec nie. Len si stačí zrátať koľko hokejistov vyšlo z Dukly a koľko z iných klubov. Ak sa spýtaš nejakého fanúšika v NHL (ale skutočného fanúšika, nie iba takéto čo svojim fandí vtedy keď hrajú Stanley Cup a keď sa im nedarí tak ani nevie cestu na štadión, teda taký podobný fanúšik ako Polaris) či pozná nejaký klub zo Slovenska tak povie Dukla Trenčín. A každý sa diví ako je možné že mesto kde nežije ani 60 000 ľudí dokáže produkovať toľko dobrých hokejistov. Len hovorím o tom že Dukla je v hokeji niečo ako Ferrari v F1 a vyvyšovať nad ňu iné kluby len na základe vyššieho rozpočtu (ktorý zabezpečí aj to čo by zabezpečovať nemal) mi nepripadá normálne. Ale vždy sa nájdu jedinci, ktorí jednoducho do toho musia rýpať, že Polaris? Takže len toľko som chcel k tejto téme.
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Dukla je v hokeji niečo ako Ferrari v F1 kokso axel, toto by som dal medzi hlasky mesiaca ak nie roka :lol: :) za 1. porovnavat Duklu, ktora vo svete nedosiahla ani 1% toho co ferrari je jedna vec za 2. prave ferarri je o tom, ze to vobec nieje o jazdcoch ale o peniazoch a technike o nicom inom koniec OT
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Nokia už zase si niečo nepochopil, to bolo len porovnanie. Bez Ferrari si sotva niekto vie predstaviť F1, to platí aj pre Duklu a našu extraligu. Ak potrebuješ niečo ešte vysvetliť kontaktuj ma na ICQ (to platí aj pre Polarisa). Takže aby sa tu neobjavovali už nijaké pochybné teórie, vrátime sa do Ruska na MS v hokeji.
Odporúčané príspevky