Ignatius Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 No a máme aj po Mirovi Hlinkovi... :lol:
Polaris Zverejnené 24. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 24. Apríl, 2007 Uz ma to nebavi a to ani nezacali MS. Kua uz to chce nejaky pozitivny vysledok, lebo takto ma to len frustruje.
tomassi Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 no takže Laco Nagy do Moskvy nejde ( bedrový kĺb )a miesto druhého čakateľa si vyplakal aj Uram mňa mrzí len to zranenie Mira Hlinkuprehra 1:2 ma vôbec neznepokujuje, lebo šance sme si vypracovali a hráči ako Hossa, Gábor, Šatan by ich mali v pohode premieňať
tomassi Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 USA - AUT 6:2 UKR - FIN 0:5 BLR - CZE 2:8 RUS - DEN 9:1 dosť jednoznačné výsledky v prospech favoritov, ale aj tak si myslím, že aj na týchto MS núdza o prekvapká nebude Český Nároďák prekvapujúco bez problémov, čo by mohlo znamenať nasledujúci neúspech :lol: Rusi si trošku zapsomínali na Petrohradský šampionát z 2000, keď v prvom zápase deklasovali FRA 8:1 a potom boli radi, že nemusia hrať o záchranuno teraz im to určite nehrozí
tomassi Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 už som to sem chcel dať dávnejšie na MS platí nové bodovanie po každom jednom zápase budeme počuť hymnu jedného zo súperiacich štátov Prvýkrát v histórii sa za víťazstvo v riadnom hracom čase budú v skupinovej fáze prideľovať tri body. Ak sa stretnutie skončí po 60 minútach remízou, mužstvá si rozdelia po bode a v päťminútovom predĺžení či samostatných nájazdoch budú bojovať o ďalší bod. Prípadné predĺženia vo vyraďovacej časti budú trvať vo štvrťfinále, semifinále a v zápase o bronz 10 minút, vo finále 20 minút. Mužstvo, ktoré v nadstavenom čase dosiahne goal, duel vyhráva. V predĺžení nastúpia na oboch stranách štyria hráči v poli. Ak sa v predĺžení nerozhodne, nasledujú samostatné nájazdy. Každý tím musí vybrať troch hráčov. Ak víťaz nebude známy po prvej sérii nájazdov, pokračuje sa ďalej až do rozhodnutia. pri rovnosti bodov v skupine rozhoduje vzájomný zápas, rozdiel skóre, vyšší počet strelených goalov Gábor dnes asi ešte nenastúpi, bo ho trápi viróza, tak uvidí ako sa vyspí a potom uváži ako ďalej z toho mi vychádza, že asi budeme hrať na 3 útoky a Trenčania nastúpia až proti Nemčúrom C-čko bude mať Miro Šatan, A-čka Chára a Demo(Štrbák) som čakal že Kapitánom bude Zdeno, ale kabína vie najlepšie, kto im má veliť
tomba Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 A este jedna zaujimavost z nasho timu:Hraci a clenovia realizacneho timu,ktori sa v zivote minimalne lizli o Duklu Trencin:Hraci: Demitra,Hossa,Gaborik,Satan,Chara,Radivojevic,Melicharek,Granak,Starosta, Kukumberg,Somik,Stehlik,KovacikRealizacny tim:Supler,Ciger,Miklosovic,Hossa a Misko Malina :lol: Dnes to pre nas zacina,pre dnesny zapas treba prebrat cesky scenar zo vcerajska...
tomassi Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 presneuž sme niečo obdobné písali v téme Dukla = Liaheň dnes bude najdôležitejšie dať gól ako prvý, aby sa chalani netrápili najlepšie by bolo začať ako včera BoľšojBrat
choze Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 nie je dolezite kto da prvy gol , dolezite je kto ich da viac. ale dnes dufam to budu nasi. ozaj ako treba fandit slovenskoooo alebo nasi nasi ?? :lol:
game Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 choze už ťa vidím ako tam pri rybačke vykrikuješ :) to nové bodovanie a pravidlá si musím prečítať ešte raz, len som to prebehla a zatiaľ v tom mám menší zmätok :lol:
tomassi Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 víťazstvo v riadnom hracom čase - 3bodyvíťazstvo po predĺžení, resp. samostatných nájazdoch - 2bodyprehra po predĺžení, resp. samostatných nájazdoch - 1bod každý jeden zápas sa končí víťazstvom niektorého teamu choze- ja osobne som nenávidel, keď v superšporte na Marze vraveli:"a víťazný goal strelil Slovák Bondra"jak keby bol komentátor z Ingušskaprečo nemohol povedať náš, resp. náš reprezentant Peter Bondraono to bolo, hlavne kvôli tomu, že úreberali a komplet odhovorili Amícky komentár a dprdlGábor bol do rána na infúzkach, ale ChválaBohu už sa to vraj lepšíaj Miro má nejaké zdravotné problémyto čo budeme dnes hrať na 3 útoky?
tomba Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 tomassi,asi budeme hrat na 3 patky,vsak tam mame 11 utocnikov,z toho este Gaborik na praskoch...
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Hraci a clenovia realizacneho timu,ktori sa v zivote minimalne lizli o Duklu Trencin: Hraci: Demitra,Hossa,Gaborik,Satan,Chara,Radivojevic,Melicharek,Granak,Starosta, Kukumberg,Somik,Stehlik,Kovacik Realizacny tim:Supler,Ciger,Miklosovic,Hossa a Misko Malina :)Mená ako Graňák a Somík si v Dukle ani nepamätám. Mená ako Šatan a Cíger si ani písať nemusel, stačí že som mal včera blbú náladu :lol: Dnes Nórom naložíme 8 gólov a to budú ešte radi.
tomassi Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 chalani si dobre zatrénovali, len by nemuseli byť takí laxní v obrane dúfam, že Jaro Halák každého presvedčil, prečo ho tréner povolal so zložením útokov by trénerko už nemal špekulovať3 útok odhral veľmi dobrý zápas, hlavneBranko Radivojevič
tomba Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 No,povedzme si otvorene,ak to bereme z tvoriveho hladiska,tak to bol strach a hroza. Ak to bereme z hladiska uloh,ktore pripadnu na tomto sampionate jednotlivym utokom,tak ma Kovacikova a Kukumbergova formacia prijemne prekvapila, Surovy vynimocne. A Kapus je podla mna na odstrel,ale co uz s nim...To najlepsie vsak este len pride :lol:
choze Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 nevidel som ale nebanujem povazoval som to za iste vitazstvo. zazil som miesto toho grilovane prasiatko a dve flasky Whisky s mojimi svagrami. ovela lepsie jak hokej. doporucujem. edit tss poprosil by som takéto príspevky písať do vhodnejších tém
Ajk Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Bol to super zapas... len nechapem Suplerovi co sachuje s formaciami.... zohrane utoky (napr slovanisticky Uram, Kuko atd) mal nechat spolu a nie ich pomiesat... :lol:
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 To akože aj Uram hrá na MS? Prečo? Zápas som videl iba sčasti, prednosť som dal NFS3, ale čo som videl tak proti Kanade to stačiť nebude. Beriem že toto bol zahrievací zápas.
Ignatius Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Videl som len úryvky (povinnosti), ale prehľad som mal o celom priebehu... Klasický úvod, kde sa ešte prejavovala nervozita a nemali potrebnú pohodu, aspoň tak mi to miestami prišlo. Jaro v bráne paráda, chalani si aj nervy vedeli udržať a nenechali sa zbytočne vylučovať (až na Somíka 24 sekúnd pred koncom :) ), čo bude veľmi dôležité, ak sa im bude dariť aj naďalej. Navyše mužstvo bude ešte posilnené o ďalších parádnych útočníkov, takže :lol: Btw - pozerali ste, aké krásne góly padli do brány Kanady (na 2-2), resp. Nemecka (na 3-2)? :) Ale aj také góly padajú a rátajú sa... ;)
Ajk Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Axel> preto lebo dal rozhodujuci gol v prvom zapase reprezentacie... :) ignatius > vystihol si to... este dodat, ze potrebnu pohodu som este nemal ani ja v kresle :lol:
Polaris Zverejnené 28. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 28. Apríl, 2007 Uram dal ako prvy gol...chvalim.Perfektny zapas Nemecko:Kanada....kto nevidel...banujte.Norsko hralo celkom slusne...normalne ma prekvapili...a s nasimi som spokojny, ale este je co vylepsovat...Ale aj tak sa musia frisko dat dokopy...pretoze Nemci su kvalitne muzstvo...aspon to co som videl zapas Nemecko:Kanada.
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 S Nemcami vydreme šťastnú remízu, Kanada nám dá na frak a pôjdeme najbližším špeciálom rovno na Švechat lebo v BA sa bude na letisku štrajkovať.
Polaris Zverejnené 28. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 28. Apríl, 2007 No ja to zase tak cierne nevidim :lol: Jaim drzim palce a stale si myslim, ze mame na medaile :) Len treba vydrzat a byt trpezlivy. Mame co sme chceli....a to su 3 body :) Nech hrali ako hrali...mali sme aj stastie...keby nam dali Nori gol, juj...veruze by bolo zle. Nedostali sme...a to je dolezite...dalsie zapasy budu uz tvrde...ale verim, ze budu uspesne.
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Kapuš jednoznačne "vyčnieval" zaslúži si miesto v 4-tej päťke, šak to je absolútne iný hráč akým býval, ale lepší center asi momentálne k dispozícii nie je podľa mna form. poskladal trénerko veľmi dobre 2 a 3 si rozumela veľmi dobre a v tej prvej Šatan s Uramom tiež vedeli nájsť spoločnú reč proti Nemčúrom by sme mali pôsobiť už zohratejším dojmom a vyvarovať sa tých prepadnutí v obrannej činnosti tomba myslím, že proti húževnato a viacmenej dicsiplínovane brániacemu mužstvu sa veľa tvorivosti predviesť nedá aj keď výkon nebol BohVieAký, slovami strach a hrôza by som to nenazval
tomba Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 tomassi Bol to strach a hroza z pohladu kombinacnej hry,ktorymi sme drtili superov v minulosti - casy Palffyho,Stumpela...A Nori sa dali zdolat kombinacnou hrou,akurat ze z troch formacii co hrali, tam boli a su dve na to,aby hrali priamociary hokej. Ja som nenazval nas celkovy vykon strachom a hrozou, len nasu "napaditu" hru,ktora absentovala z objektivnych pricin - az na vynimky tam neboli technicki hraci a tie vynimky si techniku nechceli v tomto zapase osuchat. Vsak to pomaly vyzeralo ako hra Nemecka...To konstruktivne a napadite nastastie prilieta dnes do Moskvy :lol:
Polaris Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 Prosim vas...ako funguje to bodovanie? 3 body za vitaztvo0 bodov a prehru 2 body tipujem za remizu a ten jeden bod??? Alebo ako je to hodnotenie teraz???
Odporúčané príspevky