tomba Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 Halaka sice neposlali na farmu,ale si myslim,ze mu to uvolnenie z Montrealu moze uskodit. Ak na MS nebude chytavat,a to dokonca chytavat tak,ze si spravi skvele meno,tak ho v Montreale budu cakat krusne chvilky...Oni ho totiz na farmu neposlali preto,lebo v strukturach klubu maju dve mlade kanadske brankarske obrovske nadeje a takto aspon nemaju dilemu,ze koho na zapasy postavit do brany a to sa v konecnom dosledku moze postavit proti Jarovi...Tak uz len zostava drzat Jarovi palce,aby mu tieto MS vysli...
tomassi Zverejnené 19. Apríl, 2007 Zverejnené 19. Apríl, 2007 Nevidel som náš zápas z RAK, ale vraj Jaro zachytal a mužstvo podržalno na MS chytať určite bude a verím, že si meno spravípodržať ho však musia aj spoluhráči Majko už vypadol DAL, MIN, NYI a PIT to majú nahnuté, tak dúfam, že niekto prídes Ronym Petrovickým do zostavy moc nerátam, ale do checking-line by sa hodil :lol: :)
Polaris Zverejnené 20. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 20. Apríl, 2007 Kua kua...nejako som frustrovany zatial z toho ako nikto k nam nejde reprezentovat krajinu :lol: No zacinam pomalicky stracat svoj optimizmus...Potrebujeme este vela hracov z NHL...uz len sa modlit aby vobec niekto dosiel.Momentalne sa modlim, aby Hossovci dosli.
Ajk Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 Aspon sa budeme radovat aj z vitazstva nad Ukrajinou :lol:
Polaris Zverejnené 20. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 20. Apríl, 2007 On nemusi....on je RNDr. Ajk, PhD. :lol: :) Inac skoro to tak aj bude :) Ked vyhrajeme nad Norskom a Nemeckom, tak budem rad...a ked prekvapime Kanadu, tak este radsej ;) ;)
tomassi Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 Ajk nič proti, ale nemyslím si, že radosť po zápase s UKR by bola neopodstanenámohol si napísať aj slabšieho súpera, pretože UKR je jedným z mužstiev, kt. na jednom šampionáte dáme 10(minulý rok,keď sme sa ledva dostali do 4-finále) na ďalšom sa trasieme o výsledok(SWE zlato) no Majko by sa mal cez víkend rozhodnúťprečo si asi tak zobral ten čas na rozmyslenie?nechce si náhodou všetko prediskutovať z Minnestoskou MAFIOU?lebo jedine chlapci z pod Matúšovho Hradu môžu tomuto mužstvu poskytnúť medailové kontúry
Ajk Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 Tommasi >nechcel som aby to vyznelo zle... Ukrajinu vobec nepodcenujem... len ma prva napadla, lebo takmer vzdy s nou hrame prve zapasy a vyhravame... Ta krajina ma hokejovi potencial...
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 KYJEV 19. apríla (SITA) - K ukrajinskej hokejovej reprezentácii sa už pridal aj Viačeslav Zavaľňuk, ktorý získal ruský titul s Metallurgom Magnitogorsk. Zavaľňuk sa tak stal jedným z mála ukrajinských hráčov pôsobiacich v ruskej superlige, ktorí nastúpia na svetovom šampionáte v Moskve. Účasť odriekli z rôznych dôvodov Ďačenko, Michnov, Varlamov, Razin, Simčuk, Šachrajčuk, Ostrouško či Kasjančuk. Viacerí Ukrajinci sa na radu svojich agentov obávajú, že by účasťou na MS prišli o štatút domáceho hráča v ruskom klube. Ukrajina bude na svetovom šampionáte v Moskve hrať v D-skupine s Ruskom, Fínskom a Dánskom. hm to keď hráč odmietne repre je jeho rozhodnutie, ale aby odriekol kvôli tomu že sa bojí, že stratí štatút tak prečo im rovno ndajú ruské občianstvo? veľmi zaujímavé a ešte zaujímavšie je, že v sk. majú práve Rusov :lol: by s týmito kvótami mala IIHF niečo začať robiť a my čakáme na rozhodnutia ďalších vypadnutých Šatan, Zedník so Zéďom ani moc nepočítam, ale v takej situácii by sa jeho bojovnosť isto zišla
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 Trénera Šupler čaká v sobotu večer plný telefonátov takže držme palečky pánové ať alespoň něco výjde
tomba Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 Este k tej Ukrajine - mali si zanechat ten format spred 3-4 rokov,ked ukrajinsku repre tvorilo 16 hracov Sokola Kyjev plus zopar pozbierancov a nemali by problem:) A teraz k telefonatom - DHG pridu bud vsetci alebo ani jeden,to je moj nazor...A na zaklade tohoto sa domnievam ze nepridu a zoberu to stylom Nech si repre zachranuje bratislava,ked je zvaz komunisticko-belasy...
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 hej však ako som už písal prečo iné by si bral Majo čas na rozmyslenie čakal ako sa vyvinie séria a potom podebatiť o tom či prísť a či nie inak to je pravda buď príde komplet Mafia alebo nik edit 19:35 akurát som dopozeral pseudošport na Marze a Radivojevič vravel, že Divosi majú záujem o repre len musia počkať ešte na lekársku kontrolu no takže ak príde Gabby, bude to malý zázrak
tomba Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 Njo,ja si skor myslim,ze skor nepride Demo ako Gabby,predsalen Gabby nehral pol sezony a zraneny nie je,to bolo jasne vidiet v play-off,ked bol najlepsim divochom...Naopak Demo nehral posledne zapasy zakladnej casti pre zranenie nohy a neda dopustit na Petra Stastneho,ktory ho v podstate v St Louis zachranil pre NHL...Takze myslim,ze jazyckom na vahach bude prave Pali...
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 kurniknemusíš hneď popierať všetko čo poviem, lebo máš na to pádne argumenty a potom vyzeram jak dilinko :lol: o tom že Palec stojí za Šťastným niet pochýb, však v Ottawe, teda viacmenej na farme by sa zakopalšak hra na šampionáte s tým dochrámanm palcomktovie čo by bolo z celej SlovakPu(a)ckLine jeden, či dva, keby niet Šťastnéhoto boli útoky, hlavne keď točili puk v rožkoch, ale to je už o inomvšak uvidíme ale fakt najlepšie na tom bolo, že rozhovor poskytoval Branko
tomba Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 Hladam,co by som ti poprel teraz,aby som ta zakopal este viac do zeme,ale po dnesnej 95. minute z White Hart Lane ta uz usetrim :lol: A aby si sa nakoniec necudoval,ked Suplik zavola Brankovi,ze nech vybavi Mafiu a Branko ich vybavi,sfalsuje vystupne lekarske prehliadky a hor sa na medajlu :)
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 o tej 95. minmi nič nevrav, lebo už som bol pripravený prispieť do témy o PL mňa najviac nsrlo, že im vyvolávali markizácina čo?čo ich nenechajú napokojiby som postrielal bandu príživnícku, kt. sa o niečo zaujíma len vtedy, keď z toho môže vytĺcť prachy
tomba Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 A to len volali?Majovi strcili pod nos mikrofon s otazkou,ci pojde reprezentovat,asi tak 40 minut po skonceni play-off...No uvidime,ako to dopadne,ale zatial to vyzera na slabe majstrovstva - Svedi zatial maju len jedneho hraca z nhl tusim - uvidime,ci pride Foppa,ten bol zraneny ani nepamatam :lol: Rusi na papieri nemaju konkurenta - teda,vlastne,v poslednom case ich zvyklo porazat jedno muzstvo :) Cesi a Fini maju na ich pomery priemerne muzstva,Kanada ma zatial 13 hracov a USA ani neviem,tam viem len o jednom hracovi,co bude reprezentovat...Mozno Svajciari vyskocia,ale moj cierny kon bude Bielorusko...
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 Belarus má potenciál, ale k úspechu treba ja trošku šťasti - Tommy Salo takže máme nových Á-čkarov Slovincov adosť symbolicky sa prebojovali aj Frantíci, takže Bonjour Quebec! :lol: som nevedel, že Laco Nagy má dvojité občianstvo a stíha hrať aj za Rumunov :)
tomba Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zacina to vyzerat nadejne... Gaborik, who will play with Demitra for their native Slovakia in the World Championships next week, must change his offseason training habits to avoid another long absence. A naviac, Crosby pre zranenie nohy nepricestuje do Moskvy... A uz je to aj polooficialne...Ktovie,ci o tom Suplik vie...
tomassi Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 Do reprezentácie sa teší aj Branko Radivojevič. K národnému tímu sa v piatok pripojí aj Miroslav Šatan. Stále je otázny štart Mariána Hossu. Reprezentovať by mohol aj Ronald Petrovický, ktorý by pozvnaku na majstrovstvá sveta prijal, ale ju nedostal :lol: tak nech majo Hossa nerobí cecky a príde si po medajlu, o kt. pred minuloročnými MS tak hovoril tak pome chalani Šupler bude informovať o výsledkoch telefonátov s hráčmi NHL o 16:45
tomassi Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 Fantastické Skvelé !!! Július Šupler informoval o 16:45 na brífingu v Košiciach, že Slovensko na MS posilnia aj títo hráči z NHL: Hossa, Gáborík, Demitra, Zedník, Šatan, Radivojevič.
Polaris Zverejnené 22. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 22. Apríl, 2007 :) Sak ja som vam to hovoril :lol: A teraz sa ukaz Suplerko, ze co vies vymysliet. Velmi mu drzim palce!!! Verim v medailu...verim v Majstra Sveta 2007 Slovakia.
Polaris Zverejnené 24. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 24. Apríl, 2007 No takze sme BEZ dalsieho super hraca: RICHARD ZEDNIK Mozno nastupi LADISLAV NAGY.....mozno
tomassi Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 Madar je podla mna ovela vacsia posila ako Zedno uvidime ci z tychto kuskov skladacky dokaze Julo poskladat celu medailu Kurzy na zisk majstrovského titulu - podľa Bwin - platné ku 23. aprílu, 21:00: Rusko 3.60 Kanada 3.75 Švédsko 5.00 Česká republika 6.00 Fínsko 9.00 Slovensko 13.00 USA 21.00 Lotyšsko 81.00 Švajčiarsko 81.00 Ukrajina 151.00 Bielorusko 151.00 Nemecko 201.00 Rakúsko 251.00 Dánsko 251.00 Nórsko 251.00 Taliansko 501.00 Kurzy podľa Doxx - platné ku 24. aprílu, 13:00: Rusko 3,90 Kanada 4,20 Švédsko 6,00 Česko 6,50 Fínsko 8,50 Slovensko 10,00 USA 17,00 Švajčiarsko 65,00 Bielorusko 150,00 Lotyšsko 150,00 Nemecko 200,00 Ukrajina 300,00 Rakúsko 400,00 Dánsko 400,00 Nórsko 400,00 Taliansko 500,00
Odporúčané príspevky