Ignatius Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 No medzitým už je Zdeno Chára istý, aspoň niečo pozitívne :lol:
tomassi Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 Slovensko - Česko 2:5 (1:2, 1:1, 0:2) som čítal, že to bol pekne nesúrodý výkon, tak dúfam, že ďalej to už bude lepšie
Ignatius Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 To si to ako nepozeral v TV? No bolo to také prípravné, na to, že sme hrali doma to vôbec nevyzeralo, Česi mali viac z hry, aj keď šance sme mali aj my a aj pekné akcie... Ale ako to zhodnotil jeden z komentátorov - naši ligoví hráči si priniesli so sebou staré zvyky trošičku si pomôcť ako sa dá, no na medzinárodnom fóre sa to už často píska... Uvidíme v ďalšom zápase čo a ako.
tomassi Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 No keď od 1700 do 1900 cestuješ vlakom a na trati z TT do PE ešte telky do kupéčiek nezaviedli :lol: no dúfam, že to bol len "český komplex" a 1. zápasová nezohratosť taktiež dúfam, e Čára bude mať C aj keby Bonzai hral
Polaris Zverejnené 13. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 13. Apríl, 2007 Pozeral som ten zapas: No nasi hrali co to dalo...mali sme na to aj kludne vyhrat, lenze este sme nezohraty a niekedy si nasi chalani DOST ze nerozumeli. Zo zaciatku sme prave na tom pohoreli a dostali sme lacne 2 goly. Potom to zacalo byt zaujimave a koniec 1. a cela 2. tretina bola pekna :lol: Sem-tam nasi zasse zauradovali a nevedeli o com je rec. No a potom prisla osudova 3. tretina. Pohoreli sme pri oslabeni. Boli sme 2krat oslabeni o dvoch hracov!!! A 2krat to vyuzili :) A dalsi gol bol zase pri Ceskej presilovke. Takze tam su nase diery...jednoducho to co vzdy...obrana! Ale musim este skritizovat aj Halu...nehral najlepsie a myslim si, ze minimalne 2 goly mohol zabranit.
Hedgehog Zverejnené 13. Apríl, 2007 Zverejnené 13. Apríl, 2007 No veď aj Uram mohol pridať nejaký ten gólik... :lol: Potrebujeme zohrať... A tá obrana by sa nemala zabúdať... Veď tuším jeden gól sme dostali pri našej presilovke, či nie? Snáď sa to dobrúsi...
tomassi Zverejnené 13. Apríl, 2007 Zverejnené 13. Apríl, 2007 Podľa toho čo čítam, tak to bol klasický zápas proti čecháčkomdnes v Brne, by to mohlo byť lepšie
tomassi Zverejnené 14. Apríl, 2007 Zverejnené 14. Apríl, 2007 Česko - Slovensko 3:1 (1:0, 2:0, 0:1) na to, že to bol zápas s CZE, tak je to normálny výsledok, BohuŽiaľ :lol:hra až na 3. tretinu bola úbohá, ale treba pozerať na to, že dostávali šancu hlavne mladý Štrbák a spol.treba však povedať, že zápas ovplyvnili vylúčenia, ale aspom sme si vyskúšali oslabovky obrana bude hrať vcelkom inom zložení - Chára, Jurčina, Štrbák, Majeský, Milo, počítam, že aj Stehlík, Tabaček taktiež v bránke bude väčšia istota aj aj útok bude značne posilnený NHL-áci a z pardubického tria sa dá taktiež vyberať ak ich nezobere všetkýcha to ešte Uram, Kapuštakže reči o tom, že to čo sme mali včera na ľade nie sú pravdivé
Polaris Zverejnené 14. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 14. Apríl, 2007 Hráči, ktorí vypadli z prípravy a budú na MS chýbať: Zámorie: Peter Bondra, Michal Handzuš, Peter Budaj, Marek Svatoš, Juraj Kolník, Vladimír Országh, Jozef Stümpel, Ľubomír Višňovský, Branislav Mezei, Európa: Roman Tomas, Martin Kuľha, René Vydarený, Vladimír Dravecký, Rudolf Huna, Ľubomír Bartečko, Róbert Petrovický, Ján Lašák
tomassi Zverejnené 14. Apríl, 2007 Zverejnené 14. Apríl, 2007 Neviem čo Šupler špekuluje, keď vraví, že súpiska sa už rysuje šak mení všetkých branárov môže vymeniť komplet obranu útok - Dome, Hlinka, Pucher + Minnesota a Atlanta prehrávajú 0:2 na zápas a keby išiel Majo Hossa a Demo, tak Gábor by prišiel určite, taktiež NYI nemá proti BUF šancu - Štan, resp. Zedník šak by to bolo komplet nové mužstvo editované sebou samým nezabudnite že od Maskovskych časov začiatkov zápasov musíte odpočítať 2 hoďky
tomassi Zverejnené 15. Apríl, 2007 Zverejnené 15. Apríl, 2007 Zápala dnes v tých pseudo správach povedal, že trénerko má zatiaľ z finalistov O2 ligy záujem len o Stehlíka to by ma pekne vytočilo edit 23:36 Nominácia na tretí tréningový kemp v v Trenčíne: brankári - Jaroslav Halák (Montreal Canadiens/NHL), Miroslav Hála (Dukla Trenčín), Branislav Konrád (HK Dynamax Nitra), Peter Ševela (MHC Martin). obrancovia - Milan Jurčina (Washington Capitals/NHL), Tomáš Starosta (Nižnekamsk/Rus.), Ladislav Čierny (HKm Zvolen), Dušan Milo (Krefeld/Nem.), Dominik Graňák (Slavia Praha/ČR), Ivan Švarný (HK Dynamax Nitra), Marcel Šterbák (HC Košice), Peter Podhradský (Frankfurt/Nem.), Martin Štrbák (CSKA Moskva/Rus.), Richard Stehlík (Sparta Praha/ČR). útočníci - Radovan Somík (Čerepovec/Rus.), Miroslav Kováčik (Novosibirsk/Rus.), Tomáš Surový (Lulea/Švéd.), Richard Kapuš (Novokuzneck/Rus.), František Skladaný (Karlove Vary/ČR), Martin Cibák (Frölunda/Švéd.), René Školiak (HK 36 Skalica), Andrej Kmeč (HK Dynamax Nitra), Michal Hudec (České Budějovice/ČR), Roman Kukumberg, Marek Uram (obaja HC Slovan Bratislava), Tibor Melichárek (HK Dukla Trenčín), Ivan Čiernik (Kolín/Nem.), Juraj Štefanka (Třinec/ČR), Andrej Podkonický (Liberec/ČR). -nechááápem, šak Pucher mohol byť centrom 1. útoku
Nokia Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 Lasak neprijde, konecne dobra sprava :) :) ;) :lol:
tomba Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 V dnesnom vydani Sportu Krizan objasnil situaciu,preco ku koncu posledneho finaloveho zapasu zostal dlhsie lezat na lade - natiahol si slabiny a ukrutne to zabolelo...Tak aby sme nakoniec nemali brankarsky problem...
Nokia Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 a sakra, ak bude chytat stana tak s panom bohom :lol:
tomassi Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 Nokia ty by si mohol ísť robiť do športovej redakcie na Marze nevravím, že Lašák je nejaká extratrieda, ale zákroky aké predvádzal v play-off O2ligy, nielen vo finále, by nám určite pomohlia Rasťo Staňa, to istéšak on doviedol tým do finále ElitSerien- jednou z naj a knie vôbec naj ligy v EUR, čiže dvojka medzi ligami vo svete ak Lentilkár nebude 100% fit, tak jednotkou pravdepodobne bude Jaro písal som, že ak by Wilds vypadli, Gábor sa bude doliečovať a neprídeno teraz toma až tak neverím, lebo aj Atlanta to má nahnuté a pochybujem, žeby si Trenčania - Gábor, Demo, Hossa :lol: nechceli zahrať pohromade inak začali sa MS I.divízie, čiže B-čkopobavil ma tento výsledokTurecko - Chorvátsko 2:25 (0:7, 1:11, 1:7)
Nokia Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 tomassi ja to berem z toho co som u Lasaka videl, jeden zapas chytal ako maly velky boh a druhy zapas dosere ako sa len da... Lasak nieje zly brankar, je dobry, ale velmi velmi nestabilnu formu ma a Stana mi je proti srsti toho preto nemusim :lol: ale ten nastastie neprijde ako som cital :)
Polaris Zverejnené 16. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 16. Apríl, 2007 Nokia a ty by si chcel aky vlastne tym, sak co pozeram len sa tesis kto nedojde :lol:
Nokia Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 no v branke by som chcel jednoznacne budaja, na svetovom pohari ukazal co dokaze, a ukazuje to aj teraz v nhl, vidim ze zacina sa z neho kresat velmi dobry brankar, konecne po rokoch fakt kvalitny slovensky brankar co sa presadi aj vo velkej konkurencii aka je v nhl
Ajk Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 kto pojde do branky? :) krizan a halak, tak to tu este nebolo... no verim ze zmena bude prospesna :lol:
Hedgehog Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 Ešte sa netešme... Križan nie je ešte taký istý... Začínam mať strach, či vôbec bude mať napokon kto... :lol:
Polaris Zverejnené 17. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 17. Apríl, 2007 No Budaja by som veruze chcel aj ja...a Krizan by bol nasa dvojka......no mame tento rok smolu na brankarov kua :lol: P.S.: No veruze zatial mame snad najvacsie problemy, ze koho do brany....Rastislav Stana taktiez nedojde....a u Krizana je to otazne.....no fasa.....veruze zacinam mat haluze, ale tak verim kazdemu hracovi.....len uz zacinam mat tie dojmi, ze kua...chcel som si zaskakat na namesti :) No ale dufam v to, ze to dotiahneme daleko.
Nokia Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 no Budaj - Krizan by myslim bola dost stabilna dvojka v branke, a bez vselijakych komplexov ako mal Lasak z cechov napr ale sak uvidime, snad sa Halak chyti a Krizan to nezrusi :lol: len som zvedavy kto z nasich strelcov prijde... pretoze sa zacinam obavat ze u nas nebude mat kto strielat goly
game Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 pretoze sa zacinam obavat ze u nas nebude mat kto strielat goly strieľať góly, stáť v bráne, brániť ... oné ... vykorčuľuje vôbec niekto na ľad, keď bude treba ? :lol: posledné / alebo predposledné ? / správy o tom, kto nepríde : pre zdravotné problémy vypadli z prípravy alebo sa ospravedlnili: NHL: Peter Bondra, Michal Handzuš, Peter Budaj, Marek Svatoš, Juraj Kolník, Vladimír Országh, Jozef Stümpel, Ľubomír Višňovský, Branislav Mezei Európa: Roman Tomas, Martin Kuľha, René Vydarený, Vladimír Dravecký, Rudolf Huna, Rastislav Pavlikovský, Ľubomír Bartečko, Róbert Petrovický, Ján Lašák, Rastislav Staňa okrem toho problémy so slabinami má Karol Križan a Miroslav Hála nechodí na sústredenia pre chrípku ... nj ... :)
tomassi Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 Podľa mňa, to že máme Haláka stačíešte keby sa dal do poriadku Lentilkár, tak je OK šak si spomeňte na Lašáka čo dovádzal v Petrohrade a to bol branár z farmyuž len to, že Haláka pustili do repre a neposlali ho spať na farmu,aj keď bol jedným z najužitočnejších hráčov v AHL,o niečom svedčí o obranu sa nebojím, ta je celkom dobrá a aj branárizatiaľ nám chýba iba taká nepatrná súčasť strelci :lol:
Polaris Zverejnené 18. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2007 No na nich si este pockame....kym neskonci NHL...to by potom mohli dojst nase jednotky......uz len dufat, ze nebudu zraneni :lol:
Odporúčané príspevky