Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2007 (Rusko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No medzitým už je Zdeno Chára istý, aspoň niečo pozitívne :lol:

• Odpovedí 291
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

58

• Polaris

46

• Sniper

44

• Nokia

23

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Slovensko - Česko 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

som čítal, že to bol pekne nesúrodý výkon, tak dúfam, že ďalej to už bude lepšie

Zverejnené

To si to ako nepozeral v TV? No bolo to také prípravné, na to, že sme hrali doma to vôbec nevyzeralo, Česi mali viac z hry, aj keď šance sme mali aj my a aj pekné akcie... Ale ako to zhodnotil jeden z komentátorov - naši ligoví hráči si priniesli so sebou staré zvyky trošičku si pomôcť ako sa dá, no na medzinárodnom fóre sa to už často píska... Uvidíme v ďalšom zápase čo a ako.

Zverejnené

No keď od 1700 do 1900 cestuješ vlakom a na trati z TT do PE ešte telky do kupéčiek nezaviedli :lol:

no dúfam, že to bol len "český komplex" a 1. zápasová nezohratosť

taktiež dúfam, e Čára bude mať C aj keby Bonzai hral

Zverejnené

Pozeral som ten zapas:

No nasi hrali co to dalo...mali sme na to aj kludne vyhrat, lenze este sme nezohraty a niekedy si nasi chalani DOST ze nerozumeli. Zo zaciatku sme prave na tom pohoreli a dostali sme lacne 2 goly. Potom to zacalo byt zaujimave a koniec 1. a cela 2. tretina bola pekna :lol: Sem-tam nasi zasse zauradovali a nevedeli o com je rec. No a potom prisla osudova 3. tretina. Pohoreli sme pri oslabeni. Boli sme 2krat oslabeni o dvoch hracov!!! A 2krat to vyuzili :) A dalsi gol bol zase pri Ceskej presilovke. Takze tam su nase diery...jednoducho to co vzdy...obrana! Ale musim este skritizovat aj Halu...nehral najlepsie a myslim si, ze minimalne 2 goly mohol zabranit.

Zverejnené

No veď aj Uram mohol pridať nejaký ten gólik... :lol:

Potrebujeme zohrať... A tá obrana by sa nemala zabúdať... Veď tuším jeden gól sme dostali pri našej presilovke, či nie? Snáď sa to dobrúsi...

Zverejnené

Podľa toho čo čítam, tak to bol klasický zápas proti čecháčkom

dnes v Brne, by to mohlo byť lepšie

Zverejnené

Česko - Slovensko 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)

na to, že to bol zápas s CZE, tak je to normálny výsledok, BohuŽiaľ :lol:

hra až na 3. tretinu bola úbohá, ale treba pozerať na to, že dostávali šancu hlavne mladý Štrbák a spol.

treba však povedať, že zápas ovplyvnili vylúčenia, ale aspom sme si vyskúšali oslabovky

obrana bude hrať vcelkom inom zložení - Chára, Jurčina, Štrbák, Majeský, Milo, počítam, že aj Stehlík, Tabaček

taktiež v bránke bude väčšia istota

aj aj útok bude značne posilnený NHL-áci a z pardubického tria sa dá taktiež vyberať ak ich nezobere všetkých

a to ešte Uram, Kapuš

takže reči o tom, že to čo sme mali včera na ľade nie sú pravdivé

Zverejnené

Hráči, ktorí vypadli z prípravy a budú na MS chýbať:

Zámorie: Peter Bondra, Michal Handzuš, Peter Budaj, Marek Svatoš, Juraj Kolník, Vladimír Országh, Jozef Stümpel, Ľubomír Višňovský, Branislav Mezei,

Európa: Roman Tomas, Martin Kuľha, René Vydarený, Vladimír Dravecký, Rudolf Huna, Ľubomír Bartečko, Róbert Petrovický, Ján Lašák

Zverejnené

Neviem čo Šupler špekuluje, keď vraví, že súpiska sa už rysuje

šak mení všetkých branárov

môže vymeniť komplet obranu

útok - Dome, Hlinka, Pucher + Minnesota a Atlanta prehrávajú 0:2 na zápas a keby išiel Majo Hossa a Demo, tak Gábor by prišiel určite, taktiež NYI nemá proti BUF šancu - Štan, resp. Zedník

šak by to bolo komplet nové mužstvo

editované sebou samým

nezabudnite že od Maskovskych časov začiatkov zápasov musíte odpočítať 2 hoďky

Zverejnené

Zápala dnes v tých pseudo správach povedal, že trénerko má zatiaľ z finalistov O2 ligy záujem len o Stehlíka

to by ma pekne vytočilo

edit 23:36

Nominácia na tretí tréningový kemp v v Trenčíne:

brankári - Jaroslav Halák (Montreal Canadiens/NHL), Miroslav Hála (Dukla Trenčín), Branislav Konrád (HK Dynamax Nitra), Peter Ševela (MHC Martin).

obrancovia - Milan Jurčina (Washington Capitals/NHL), Tomáš Starosta (Nižnekamsk/Rus.), Ladislav Čierny (HKm Zvolen), Dušan Milo (Krefeld/Nem.), Dominik Graňák (Slavia Praha/ČR), Ivan Švarný (HK Dynamax Nitra), Marcel Šterbák (HC Košice), Peter Podhradský (Frankfurt/Nem.), Martin Štrbák (CSKA Moskva/Rus.), Richard Stehlík (Sparta Praha/ČR).

útočníci - Radovan Somík (Čerepovec/Rus.), Miroslav Kováčik (Novosibirsk/Rus.), Tomáš Surový (Lulea/Švéd.), Richard Kapuš (Novokuzneck/Rus.), František Skladaný (Karlove Vary/ČR), Martin Cibák (Frölunda/Švéd.), René Školiak (HK 36 Skalica), Andrej Kmeč (HK Dynamax Nitra), Michal Hudec (České Budějovice/ČR), Roman Kukumberg, Marek Uram (obaja HC Slovan Bratislava), Tibor Melichárek (HK Dukla Trenčín), Ivan Čiernik (Kolín/Nem.), Juraj Štefanka (Třinec/ČR), Andrej Podkonický (Liberec/ČR).

-nechááápem, šak Pucher mohol byť centrom 1. útoku

Zverejnené

V dnesnom vydani Sportu Krizan objasnil situaciu,preco ku koncu posledneho finaloveho zapasu zostal dlhsie lezat na lade - natiahol si slabiny a ukrutne to zabolelo...Tak aby sme nakoniec nemali brankarsky problem...

Zverejnené

Nokia ty by si mohol ísť robiť do športovej redakcie na Marze

nevravím, že Lašák je nejaká extratrieda, ale zákroky aké predvádzal v play-off O2ligy, nielen vo finále, by nám určite pomohli

a Rasťo Staňa, to isté

šak on doviedol tým do finále ElitSerien- jednou z naj a knie vôbec naj ligy v EUR, čiže dvojka medzi ligami vo svete

ak Lentilkár nebude 100% fit, tak jednotkou pravdepodobne bude Jaro

písal som, že ak by Wilds vypadli, Gábor sa bude doliečovať a nepríde

no teraz toma až tak neverím, lebo aj Atlanta to má nahnuté a pochybujem, žeby si Trenčania - Gábor, Demo, Hossa :lol:

nechceli zahrať pohromade

inak začali sa MS I.divízie, čiže B-čko

pobavil ma tento výsledok

Turecko - Chorvátsko 2:25 (0:7, 1:11, 1:7)

Zverejnené

tomassi ja to berem z toho co som u Lasaka videl, jeden zapas chytal ako maly velky boh a druhy zapas dosere ako sa len da... Lasak nieje zly brankar, je dobry, ale velmi velmi nestabilnu formu ma

a Stana mi je proti srsti toho preto nemusim :lol:

ale ten nastastie neprijde ako som cital :)

Zverejnené

Nokia a ty by si chcel aky vlastne tym, sak co pozeram len sa tesis kto nedojde :lol:

Zverejnené

no v branke by som chcel jednoznacne budaja, na svetovom pohari ukazal co dokaze, a ukazuje to aj teraz v nhl, vidim ze zacina sa z neho kresat velmi dobry brankar, konecne po rokoch fakt kvalitny slovensky brankar co sa presadi aj vo velkej konkurencii aka je v nhl

Zverejnené

kto pojde do branky? :) krizan a halak, tak to tu este nebolo... no verim ze zmena bude prospesna :lol:

Zverejnené

Ešte sa netešme... Križan nie je ešte taký istý... Začínam mať strach, či vôbec bude mať napokon kto... :lol:

Zverejnené

No Budaja by som veruze chcel aj ja...a Krizan by bol nasa dvojka......no mame tento rok smolu na brankarov kua :lol:

P.S.: No veruze zatial mame snad najvacsie problemy, ze koho do brany....Rastislav Stana taktiez nedojde....a u Krizana je to otazne.....no fasa.....veruze zacinam mat haluze, ale tak verim kazdemu hracovi.....len uz zacinam mat tie dojmi, ze kua...chcel som si zaskakat na namesti :) No ale dufam v to, ze to dotiahneme daleko.

Zverejnené

no Budaj - Krizan by myslim bola dost stabilna dvojka v branke, a bez vselijakych komplexov ako mal Lasak z cechov napr

ale sak uvidime, snad sa Halak chyti a Krizan to nezrusi :lol:

len som zvedavy kto z nasich strelcov prijde... pretoze sa zacinam obavat ze u nas nebude mat kto strielat goly

Zverejnené

pretoze sa zacinam obavat ze u nas nebude mat kto strielat goly

strieľať góly, stáť v bráne, brániť ... oné ... vykorčuľuje vôbec niekto na ľad, keď bude treba ? :lol:

posledné / alebo predposledné ? / správy o tom, kto nepríde :

pre zdravotné problémy vypadli z prípravy alebo sa ospravedlnili:

NHL: Peter Bondra, Michal Handzuš, Peter Budaj, Marek Svatoš, Juraj Kolník, Vladimír Országh, Jozef Stümpel, Ľubomír Višňovský, Branislav Mezei

Európa: Roman Tomas, Martin Kuľha, René Vydarený, Vladimír Dravecký, Rudolf Huna, Rastislav Pavlikovský, Ľubomír Bartečko, Róbert Petrovický, Ján Lašák, Rastislav Staňa

okrem toho problémy so slabinami má Karol Križan

a Miroslav Hála nechodí na sústredenia pre chrípku

...

nj ... :)

Zverejnené

Podľa mňa, to že máme Haláka stačí

ešte keby sa dal do poriadku Lentilkár, tak je OK

šak si spomeňte na Lašáka čo dovádzal v Petrohrade a to bol branár z farmy

už len to, že Haláka pustili do repre a neposlali ho spať na farmu,

aj keď bol jedným z najužitočnejších hráčov v AHL,

o niečom svedčí

o obranu sa nebojím, ta je celkom dobrá a aj branári

zatiaľ nám chýba iba taká nepatrná súčasť strelci :lol:

Zverejnené

No na nich si este pockame....kym neskonci NHL...to by potom mohli dojst nase jednotky......uz len dufat, ze nebudu zraneni :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov