Sniper Zverejnené 13. Máj, 2007 Zverejnené 13. Máj, 2007 To finále je neskutočne nudné. Kanada v 2. tretine vyhráva nad Fínskom 3:0 a myslím že sa už veľa v tomto zápase nič nezmení. V semifinále mali predsa len vyhrať Rusi, finále Kanada - Rusko by bolo oveľa zaujímavejšie. Ani severský boj o tretie miesto by nemusel byť na zahodenie.
game Zverejnené 13. Máj, 2007 Zverejnené 13. Máj, 2007 no a je toposledných päť minút stretnutia stálo viac ako celý zápastakže tohtoročné zlato MS : Kanadastriebro Fínskobronz : Rusko
chorche Zverejnené 13. Máj, 2007 Zverejnené 13. Máj, 2007 Skratka rozhodca nas poslal do, ale mozeme si za prehru aj sami, on nam akurat znemoznil spravit z toho vyrovnany zapas.... Potom slo vsetko podla predpokladov. Nepozerajte na mna ako na blazna! Slo vsetko podla predpokladov, vratane vyradenia Ruska! Tak im treba! Svedi boli znechuteni viac, ale povedzme si uprimne, ten ich srandovny vyber vyhral nad SVK hlavne preto, ze SVK robilo vela chyb a cakali, ze takisto sa zlozi aj ich semifinalovy super, ale zlakli sa. Fini proti Rusom sli az na dno, gol v predlzeni sa dlho bude ospevovat ako prejav hokejovej "vychcanosti". Ruutu dal perfektny pas, ale to, co spravil Koivu s ruskym brankarom, to bola SHOW! Boj o tretie miesto som sledoval z autobusu bez TV a radia, lebo soferi boli nejake brzdy! Komentar? Co som pocul, tak Svedi odpadli ako muchy. Finale? Tak ku tomu mam zaujimavy postreh: Piskal Svedsky rozhodca a kedze sa s Finmi odjakziva nemaju radi.... Tie fauly boli diskutabilne, nemusel ich piskat, posadil tak Kanadu na kona. Pravdou je, ze Fini prve dve tretiny nestihali, vobec nelietali po lade, okrem prvej formacie hra Suomi nedavala akukolvek myslienku. Potom sa to zlepsilo, skoda 4. kanadskeho golu, uz to vyzeralo na dramu, mohol to byt thriller az do konca. Skoda Suomi. Vo finale som im fandil. Ale Toews ma naozaj potesil a milo prekvapil, to zasa bude oslavnych spevov na neoficialke Hawks, v buducej sezone ho chcem vidiet hrat v NHL! Co z tychto MS vyplyva pre nas? Andrej Kollar to mudro poznamenal, ze my vzdy cakame medailu, ale to je jednoducho takrecno nemozne. Naucili sme sa soplom zlepit tim, v ktorom je vacsina hracov bezcennych nimandov. Ale ako timu nam to celkom slo. Az na niektore chyby v obrane. Neprekrocili sme svoj tien, ale napriek bombastickym titulkom a tlakom masmedii sa nase narodne muzstvo umiestnilo priblizne podla ocakavani. Len blazni a rojkovia chceli viac. Neda sa stat proti svajciarskemu vetru, neda sa stat proti slabej forme niektorych tiezhracov a stredoveke metody by sa mohli uplatnit na hracov, ktori akoby zazrakom odrazu vsetci podostavali zranenia, o ktorych sa im po poslednom zapase sezony nesnivalo ani omylom. Aj trenerovi je co vycitat, system hry, ne/povolanie niektorych hracov, taktika.... S vysledkom som zmiereny.
Ignatius Zverejnené 17. Máj, 2007 Zverejnené 17. Máj, 2007 Len blazni a rojkovia chceli viac.Ja som chcel viac a nie som ani jedno. To je skôr o tom, čo kto očakával, že naozaj bude :lol: Veru veru, toho roku nás akýkoľvek dobrý výsledok stáli chyby v obrane. Okrem zápasu s Čechmi bolo hlavne v zápasoch proti silným a zručným súperom vidieť, že máme s obrannou činnosťou problémy, nepristupujeme k hráčom ako treba a kedy treba. Už je to za nami a tak to pre seba zakončujem tradičným - uvidíme za rok :)
chorche Zverejnené 17. Máj, 2007 Zverejnené 17. Máj, 2007 To je to, ze kazdy Slovak ocakacva medailu, ale neuvedomuje si, ze kandidatov na stupne vitazov je viac, nez dalsie dve muzstva!!!
Polaris Zverejnené 1. Jún, 2007 Autor Zverejnené 1. Jún, 2007 Kandidati sme boli urcite :lol:Lenze ako si sam videl...nikto nerozumie tomu, ze preco takto hrali. Mali sme na to byt vo finale bez problemov :) A za tym si budem stat.Ale fakt je ten, ze vobec neviem, co sa u nich odohravalo :) A teraz bude MS v Kanade.....tesim sa, pretoze nic neuvidim ;) vsetko to bude v neskorych nocnych hodinach. Teda ak bude platit ten isty cas ako ked sa hral SP!
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 V našom mužstve chýbal líder tak ako kedysi Peter Šťastný, alebo ešte nedávno Pálffy alebo Bondra. Tam vidím veľkú časť neúspechu.
tomba Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 Tak ked uz sme pri hladani pricin neuspechov...Ja ju vidim v tom,ze mame "progresivneho" trenera(asistentov skoda spominat),ktory preferuje styl hokeja spred desiatich rokov,ale v tom nie je hlavna pricina neuspechu,este stale sa da prejst na system samokoucingu ako to predviedol slovan v play-off. Tim nie je sudrzny,vztahy v nom su rozbite,skupinky podelene na "trenciansku mafiu a spriaznene duse" a "slovanisticku mafiu a jej sympatizantov" Je nepredstavitelne,aby si napriklad isiel na kavicku sadnut Demitra so Satanom...Laco Nagy chcel napr. prist pre to,aby sa stretol s kamaratmi DHG...A tiez vacsina hracov neprisla primarne vybojovat titul,ale stretnut kamosov,zabavit sa na lade a spoznat Moskvu...A mas Axel pravdu,chybal tam niekto,kto by im to cele zarazil a namotivoval spravnym smerom,v 2002,2003 tam boli chalani,ktori si vedeli v satni urobit poriadok a nabudit svojou charizmou vsetkych na jeden ciel...Dalsie roky to zacalo byt bez trenera,bez vodcu,bez systemu,...
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 Je nepredstavitelne,aby si napriklad isiel na kavicku sadnut Demitra so Satanom...Jj, to by aj Demitra skončil u Trenčanov :lol:
chorche Zverejnené 3. Jún, 2007 Zverejnené 3. Jún, 2007 S tou zostavou sme boli tak kandidatom na gaspara sampionatu, co napokon tak celkom nevyslo, ale kandidati na medaily? Sniiilek!
Polaris Zverejnené 4. Jún, 2007 Autor Zverejnené 4. Jún, 2007 Kandidati sme urcite boli :lol: Cez Svedov by sme bez problemov presli..... a uz hrame prakticky o medaile :)
chorche Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 S tym paraolympijskym vyberom sme nemali narok trufat si na lepsie umiestnenie, tak si uz konecne zloz tie ruzove okuliare a pozri sa realite do oci. :lol:
game Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 chorche, uvoľni sa ... trochu nadhľadu a irónie nezaškodí MS skončili, budú ďalšie, kľud.
Polaris Zverejnené 6. Jún, 2007 Autor Zverejnené 6. Jún, 2007 S tym paraolympijskym vyberom sme nemali narok trufat si na lepsie umiestnenie, tak si uz konecne zloz tie ruzove okuliare a pozri sa realite do oci. :) Ja len pre vysvetlenie :lol: To ze sme zahrali so Svedmi jak paraolympici...tak s tym suhlasim :) Nesuhlasim vsak s tym, ze keby sme mali svoj den a zahrali aspon tak ako proti Cechom, tak by sme mali na to ;) Takato je pre mna realita ;) _!!!_OFF_TOPIC_!!!_
chorche Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Dobre, Cechov sme poazili, krasny vysledok, ale Cesi sa prakticky porazili sami svojou zlouhrou, my sme to vyuzili. Svedi nas vytrestali za chyby. Ale zaujima ma najma zlozenie nasho muzstva a herny prejav niektorych jednotlivcov, ktory ani nemohol byt lepsi.... A uz blika! Jasne, niektori nemali v repre co robit.
Ignatius Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Presne ako píšeš, Švédi využili naše chyby. Ale... Nemal som síce veľké oči, že sme sa dostali do yraďovacích bojov beriem ako splnenie toho, na čo sme určite mali, no rozhodne by som netvrdil, že už len kvôli našej zostave sme nemali na to Švédov poraziť...
chorche Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Bolo to v nasej zostave. A v nasich chybach. Za prve moze Suplo, za druhe - kto pozeral, videl. Svedov sme nemohli zdolat, teda za normalnych okolnosti nie. Som ale zvedavy, co dalej, Gabby ma uz 25 rokov a za nim je obrovska diera, kde su mladici?
Odporúčané príspevky