tomba Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Toto sa objavilo dnes na stranke trencianskych fanusikov...RECEPT PRE DNESNY DEN: SVEDI Ku príprave Švédov potrebujeme najmä: 23 ŠVÉDOV (Najlepšie pôvodných, privezených priamo zo Švédska, sú čerstvejší a o to ľahšie konzumovateľní, Švédi spracovaní v Severnej Amerike sú o niečo ťažšie stráviteľní) Dva tĺčiky na mäso, najlepšie modely Jurčina BigBeng (slovenský výrobok vyvinutý v kooperácii s nástrojárňami Washington Capitals) a Stehlík Total (made in Czechoslovakia) Jeden sekáčik na mäso, odporúčame Chára Unlimited Mixér, ak bude k dispozícii funkčný model HDG 3000, tak tento, ak však z dôvodu poruchy nebude použiteľný potom postačia obmenené modely HPG, HSG, príp. HKG! Otáčky môžu byť pri náhradných verziách nižšie, ale Švédi nespracovaní v Sev. Amerike sú pomerne mäkkí a rozmixovateľní aj pri nižšom výkone stroja. Hrniec Chodynka Arena a tesnenie hrnca Križan Sweden plus, špeciálne pripravované na tento druh jedla. Postup: Švédov dáme do hrnca a ochutíme ich atmosférou vyvolanou slovenskými fanúšikmi. Čím viac tejto ingrediencie tým lepšie, avšak aj štipka postačí nakoľko v Moskve je tohto korenia nedostatok! Tĺčikmi na mäso ich poriadne vyklepeme o mantinel. Neprestávame dokiaľ zjavne nespomalia pohyb v hrnci. Prípadné vylučovanie tĺčikov si nevšímame a čas ich neprítomnosti využijeme na vypĺňanie priestoru pri tesnení Križan Sweden plus Graňulami, Hradskou (prípadne Podhradskou šunkou), a inými dostupnými materiálmi, aby sa nám Švédi netlačili von a my sme nevykypeli! Takto spomalených Švédov rozsekáme sekáčikom na mäso Chára Unlimited, najmä údermi do rebierok. Celý čas ich samozrejme koreníme Diabolskou zmesou (Tiež nazývaná Satanská). A hojne pridáme aj Pepř (slov. Čiernikové korenie mleté) Švédov takto vyklepaných a rozsekaných dorazíme v mixéri HDG 3000. Rýchle otáčky nožov v mixéri urobia s pôvodne tvrdého mäsa jemnú delikatesu. Že máme pokrm už hotový poznáme podľa červenej farby pôvodne bledej kože Švédov, zvesených hláv a pliec, a ich zrazenia sa v strede hrnca, pričom moderná verzia kuchynských potrieb akým Chodynka Arena je, sama upozorní na koniec varenia húkaním a aj melódiou nie nepodobnou našej hymne! Hotových Švédov podávame s veľkými množstvami alkoholu. Hodia sa k pivu, vínu i tvrdším nápojom. Odporúča sa prevádzať rituálne spevy a tance a divoká radosť je priamo žiadúca, aby sa toto inak mastné a ťažké jedlo lepšie trávilo. Takže dobrú chuť a ak sa nám podarí úspešne stráviť túto pochúťku, nabudúce si povieme recept na palacinky s javorovým sirupom. :lol:
Polaris Zverejnené 9. Máj, 2007 Autor Zverejnené 9. Máj, 2007 :) :) Tak toto nemalo chybu. Akoze DOST dobre :lol: A tiez ten samotny zaver s tym javorovym sirupom ;)
Nokia Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 no takze cesi skoncili a peknym debaklompar minut pred koncom a pre rusov 4:0 :) :) ;) :lol: tak a cesi su von z hry a my skoncime pred nimi aj ked sa stane hocico ;)
Polaris Zverejnené 9. Máj, 2007 Autor Zverejnené 9. Máj, 2007 Teraz ma neukamenujte...ale drzal som palce Cechom. Mam par znamych v Cechach (spoluziaci), ktori su v pohode typkovia...tak ma to aj mrzi.A na druhu stranu preto, lebo Rusi su jednoznacne majstrami. Ja si myslim, ze nech robime co robime...tak na nich tento rok nemame...Ale vsak sa moze stat cokolvek. Drzim nasim palce...ale ked sa nahodou dostaneme do finale...tak neviem neviem (teda ked tam budu Rusi), ci ich porazime. Ale nepredbieham...teraz nas caka Svedsko...tak pome do toho! GO SLOVAKIA GO Idem uz do podniku.
Andulqa Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 1:0 :) len tak dalej :) edit: no dlho nam to nevydrzalo ;) 1:1 edit2: lol 2:1 :lol:
game Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 vyzerá to tak, že Slovensko zastalo ... :lol: fóra vyprázdnené, krčmy naplnené a pred televízormi sa obhrýzajú prstíky ... čo ešte vie zjednotiť tak, ako fandenie hokeju ? :) tak prvá tretina je za nami
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Ale od polovice prvej tretiny hrajú iba Švédi. My len korčuľujeme.
Darkman Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 2 tretina bola neskutocne biedna z nasej strany.
phersu Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Teraz čo spravili naši? Nechápem. Vytvoria mu krásnu uličku a on si dá gól.
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 MS som už tento rok dopozeral. Obrana hrá katastrofálne, môžu letieť domov ešte dnes večer.
Darkman Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Tak tak... obrana otras.... 2. tretina tak isto otras. Sami sme si to prehajdakali, a to ma na tom najviac tankuje.. :lol:
Polaris Zverejnené 9. Máj, 2007 Autor Zverejnené 9. Máj, 2007 Parada ne? :lol: Im to v hlave nejako nemyslelo. Ale to uz tradicne...2. tretina bola totalna katastrofa......ale......naco sa rozculovat......Svedi boli jednoducho lepsi, ale len preto, lebo my sme sice mali na to vyhrat....ale neviem na co mysleli.
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Prvých 10 minút tých Švédov bili. Po tých 10 minútach boli zrelí na to aby som ich prepol na nejakú telenovelu :lol: Ani nepamätám kedy naposledy na MS takto zhovadili zápas.
doll Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 skoda...hold, neprialo nam ani stastieuz len to ze sme sa stretli zrovna s minulorocnymi majstrami.... a tiez sa priklanam k nazoru ze dnesny zapas bol odlajdaceny...hold...kvoli comu,to fakt neviem...
Ignatius Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Mali svetlé chvíľky, no tie sa objavili len v prvej a tretej tretine. Zbabraná druhá tretina nám to však pokazila nadobro... Gratulujem Švédom, boli lepší a ďalej šli zaslúžene. No nič, ako hovorievam každým rokom keď to nevýde - zas o rok! :lol:
Ajk Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Mierne sme to dosexovali a rozhodca bol tiez organ.... castokrat som mal ale pocit aj pocas sampionatu ze nasa obrana spi.... nechapem ako je mozne ked pri puku pri mantineli za nasou branou, je superov utocnik skor ako nas obranca co ma puk na dlzku hokejky :lol:
nemtyrev Zverejnené 10. Máj, 2007 Zverejnené 10. Máj, 2007 Cesi hrali v cisty a dobre hokej,ale Rusko bylo dnes silnoMalkin,Kovalcuk,Morozov by sloman Finskom i Svedskom u nego travma kolena(menisk)
Sniper Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 V r. 2008 sa bude hrať v Kanade. To sa bude trochu blbo pozerať... :lol:
nemtyrev Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 My tady budem hrat s Finsko :lol: nashi musim sygart` krasivo
Sniper Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 RUS-FIN 1:2 Rusi si zahrajú o 3. miesto :lol: Fíni ma veľmi prekvapili. Veľmi.
Darkman Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 dpc.. :lol: Rusi boli dnes lepsim timom a za svoj vykon na tychto MS si zasluzili postupit do finale :)
game Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 Rusi sa mi počas celých MS páčili, hrali dobre ... no škoda :lol: ešte Kanada - Švédi no uvidíme
Odporúčané príspevky