Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2007 (Rusko)

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 291
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

58

• Polaris

46

• Sniper

44

• Nokia

23

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

nabili sme ich... v tom najlepsom moznom case... uz si ani lepsi neviem predstavit ;) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol: :)

Zverejnené

Aj ja venujem toto víťazstvo Výbornému.

Veľmi dôležitý zápas, ktorý nám prakticky zabezpečil štvrťfinále. Pri dobre vôli by sme mohli ísť do play-off z tretieho miesta.

Dobre zahral Radivojevič. Dobre je že Gáborík dal gól, lebo už som uvažoval nad tým že tu založím anketu či Gáborík dá do konca MS gól.

Zverejnené

A normálne som rád, že sme vyhrali, už kvôli kapitánovi Čechov Výbornému, ktorý mi už ráno po prečítaní rozhovoru s ním zdvihol adrenalín svojím vyjadrením "Strašne rád hrám proti Slovákom a ešte radšej nad nimi vyhrávam," keď ešte dodal, že sa mu páči, ako sa Slováci vždy cítia na víťazstvo a potom väčšinou prehrávajú.

rozhodne tým dvihol adrenalín nie len tebe ... :lol:

Zverejnené

no to je pravda, ja ked som to citala tak ..uaaa :lol: taketo reci mam velmi rada...

dá sa 6 minút nedýchať ? mám pocit že posledných 6 minút som sa ani nenadýchla ...

myslim ze sa da, ja som na tom bola rovnako a popritom som neustale chodila po izbe :)

ale tesiim tesiim :)

Zverejnené

len skoda tej paradicky na koniec, ked sa neviem kto to bol chcel podelit o moznost dat gol do prazdnej a miesto jasnej strely volil prihravku

mohlo to byt krasnych 4:2 :lol:

Zverejnené

ja by som si rád pozrel ukazatele peopelmetrov

po každom jednom strelenom góle

dovolím si tvrdiť, že 75% ak nie viac SVK národa prepínala na ČT2 a počúvala tie náreky

víťazstvo by som chcel ešte venovať páno vi Vychnárovi(komentátor ČT, jeden z naj Anti-Slovákov)

dnes sa treba kričať

GO ! CANADA GO ! GO! CANADA GO!

a zajtra sa poobliekať do Zlato-Čierno-Červených farieb

dúfam, že aspom LEG mi dá za pravdu

Zverejnené

dovolím si tvrdiť, že 75% ak nie viac SVK národa prepínala na ČT2 a počúvala tie náreky

teraz som si uvedomil že aj ja patrím medzi nich :lol:
Zverejnené

Ja som bol v šenku a jednoznačne sa to prepínalo. Ale náreky tam neboli skôr ticho. :lol:

Zverejnené

ja som to nevidel ale ta vyhra ma velmi tesi. takze slovensko do toho !!!

Zverejnené

Vo štvrťfinále schytáme asi Švédov alebo Rusov. Takže nič bohviečo.

Postup do semifinále by bol menšou senzáciou.

Zverejnené

aaa ešte toto som chcel

podľa mňa Česi prehrali hlavne kvôli tomu, že sa snažili hrť na checking-line ako zámorské teamy a to im predsa nesedí a nevedia to

pre český hokej bude najväčším plusom týchto MS

odchod Aloisa Hadamczika z postu trénera

vo 4-finále sa len bojím Rusov, ale som spokojný, že môžeme dostať len európsky eam, čo by nám malo vyhovovať

Zverejnené

Slovensko - Bielorusko 4:3

Už som bol zmierený s remízou (síce postup zabezpečovala, ale čert nikdy nespí), ale víťazstvo potešilo a české šance na postup sa ešte viac znížili.

Zverejnené

napinave do poslednej chvile...

stretneme sa na stvrtfinale...see ya chlapci

Zverejnené

CZE - CAN

Ten "tretí gól" čo dali Česi na konci druhej tretiny, čo im nebol uznaný, keby sa hralo na Slovensku, tak rozhodca by ho uznal.

Zverejnené

no stastenkari cesi udrzali posledne minuty bez golu aj ked ich kanadania bili ako malych chlapcov

skoda, mohli to prehrat

no 32 sekund a skoncilo predlzenie

skoda ze ten gol nepadol v riadnom hracom case

Zverejnené

Veril som, že klikaři popojedou domů, ale budiš

viac ma trápi toto

Problémy sa vyskytli u Paľa Demitru. Natiahol si väzy v kolene. Prihodilo sa mu to v druhej tretine a zápas odohral cez tabletku. Uvidíme, ako sa zranenie vyvinie. Je tu aj tá možnosť, že k dispozícii nebude i on. Ide o bolestivý druh zranenia, viac však napovie zajtrajší deň. Veľa bude záležať aj od neho. Ak by sme to riešili ortézou a ešte niečím, predpokladám, že jeden zápas by ešte mal zvládnuť. No na druhej strane je to riziko. Záleží od našej komunikácie a najmä od toho, ako veľmi bude Paľo cítiť bolesť.“

Demo je bojovník, tak vo 4-finále asi nastúpi, len sa bojím, aby sa to nepreklenulo do niečoho vážnejieho, čo by mohlo ohroziť jeho kariéru

Zverejnené

No, vidim ze aj vy sa tak tesite z postupu cechov ako ja :lol:

Zverejnené

Nemci aj tak nevyhrajú na Bieloruskom. Bielorusi vedia zahrať ak chcú. Ale ak Nemci budú betónovať tak ako s Čechmi tak to ešte môže všelijako dopadnúť.

Zverejnené

No cesi mali stastie ze ich vtiahol prievan zatvarajucich sa stvrtfinalovych dveri :lol: :)

Zverejnené

"Pekny" clanok

Ale upozornujem, ze je zo sekcie "zabava" Takze neviem, ci je to autenticke.

Zverejnené

Polaris to si niekto spravil dobrú prdel :lol:

Však aj Výborného premenovali na Výtečného :)

Zverejnené

:lol: Sice fakt :) :) To ma ani nenapadlo ;)

Zverejnené

Toz sa ukazalo, ze kto ma velke reci, nemusi mat aj velke ciny. Uz davno sa vie, ze Vyborny je ***** a som rad, ze SVK repre vyhrala. Naucili sme sa ceskym moresom, pekne si pockat a davat goly. Ceska skola. Teraz nas cakaju Svedi. Pred MS som muzstvu absolutne neveril, ale ma prijemne prekvapilo. Teraz verim v jedine: ze to nebude fiasko. Rusi by nas urcite poslali domov s vypraskom, takto je sanca na vyrovnanejsiu hru. Kupujte nove televizory! Alebo co....

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov