Sniper Zverejnené 28. Marec, 2006 Zverejnené 28. Marec, 2006 V súčasnosti sa snažím poprekladať nejaké veci na fóre. Dole vľavo ako je roletové meno so slovom English, si zmeňte na Slovensky. Zatiaľ je preložený len Online List (to je ten kde môžete vidieť kto sa kde pohybuje) a keď idete pridať príspevok, alebo založiť Tému/Anketu tak popisy sú slovensky. Akýkoľvek preklep hláste (takisto aj keby bolo niečo divne preložené).
Sniper Zverejnené 28. Marec, 2006 Autor Zverejnené 28. Marec, 2006 Už je preložené aj menu vpravo hore :lol:
FS Info FreeSpace Info Zverejnené 28. Marec, 2006 FS Info Zverejnené 28. Marec, 2006 Slovenčinu si nahodíte jednoducho, v ľavom dolnom rohu si nastavte Slovensky Nezabudnite že prebieha testovacia prevádzka, akékoľvek chyby hláste v tejto téme. Defaultný jazyk zatiaľ bude nastavený angličtina (takže keď nebudete prihlásení fórum bude anglicky) , keď slovenčina bude hotová tak bude na fóre aj keď nebudete prihlásení.
RoSo Zverejnené 29. Marec, 2006 Zverejnené 29. Marec, 2006 Toto je divnô Prehliadka detailov: Posledné kliknutie, Meno člena Doslovný preklad by mal byť: Ukáž detaily podľa: Posledného kliknutia, Mena člena
Sniper Zverejnené 29. Marec, 2006 Autor Zverejnené 29. Marec, 2006 Upravené. Upravil som ešte niekoľko vecí na hlavnej stránke Fóra. Poslovenčil som aj Zoznam Členov, teraz prekladám Môj Profil, ale toho je na dva dni :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. Marec, 2006 Zverejnené 29. Marec, 2006 dobra praca Axel, v menu kategorii by popri informacii o pocte tem a odpovedi mohol byt prelozeny aj ten posledny stlpec "Last Post Info" - Posledný príspevok
Sniper Zverejnené 29. Marec, 2006 Autor Zverejnené 29. Marec, 2006 Preložené. Môj Profil upravený na Môj Ovládací Panel (čo je doslovný preklad tohto čo tam bolo anglicky, okrem toho pod pojmom Profil sa myslí to čo sa objaví po kliknutí na moje meno)
FS Info FreeSpace Info Zverejnené 29. Marec, 2006 FS Info Zverejnené 29. Marec, 2006 Slovenčina je pokusne nastavená ako východzí jazyk. Fórum v slovečine už uvidíte bez toho aby ste sa prihlasovali, alebo si ju ručne nastavovali. Akékoľvek chyby hláste do sekcie Komunita.
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2006 Preložil som väčšinu vecí v Ovládacom Paneli, nie všetko, ale všetko čo by ste mohli použiť by malo byť na 95% preložené.
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2006 Preložil som už aj väčšinu z registračného formulára. Síce to vás zaujímať nemusí, ale bude to zaujímať tých čo sa budú chcieť sem zaregistrovať :lol:
game Zverejnené 1. Apríl, 2006 Zverejnené 1. Apríl, 2006 poprosím, kým si vo švungu, spraviť preklad aj pod "Hľadať" ... :lol:
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 1. Apríl, 2006 OK, väčšinu som preložil, keby dačo, stačí napísať.
Sniper Zverejnené 2. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 2. Apríl, 2006 Štve ma len jedna vec. Keď vyjde nová verzia fóra tak neviem čo to spraví so slovenčinou po upgrade. Ďalšia nová verzia by mala byť 2.2.0 a mala by byť plne kompatibilná s PHP5.x (čo je dobrá správa), ale neviem ako budú kompatibilné súčasné preklady s novou verziou. :lol:
game Zverejnené 3. Apríl, 2006 Zverejnené 3. Apríl, 2006 jedna vec na opravu : "2 Užívateľov(ov) číta(jú) túto Tému (0 Hostí a 0 Anonymných členov)" dolu na stránkach ... 2 x je tam -ov a keď je tam -ov, stačí tvar slovesa číta / 1 užívateľ číta, 5 užívateľov číta ...ale 2,3,4 ... užívatelia čítajú... / zrejme by bol lepší tvar : Užívateľ (ia) číta (jú) / 1 užívateľ číta, dvaja, piati, siedmi čítajú ... / :lol:
Andulqa Zverejnené 10. Apríl, 2006 Zverejnené 10. Apríl, 2006 ked chces editovat prispevok a das Rychle editovanie, tak potom ked chces to editovanie ukoncit, tak by som to "Complete edit" prelozila skor ako "Uložiť zmeny" nez "Ukončiť editovanie", zda sa mi to tak zrozumitelnejsie a vystiznejsie :) ale to je len taky moj maly navrh :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. Jún, 2006 Zverejnené 22. Jún, 2006 pri zobrazeni profilu clena alebo pri zobrazeni aktivit podla posledneho clicknutia sa zabudlo na preklad "Viewing Blogs" ako "Prezerá Blogy".
Sniper Zverejnené 22. Jún, 2006 Autor Zverejnené 22. Jún, 2006 Preložené. Čiastočne som začal prekladať aj Galériu.
Sniper Zverejnené 20. August, 2006 Autor Zverejnené 20. August, 2006 Všetko podstatné je v Galérii už preložené. Možno ešte nejaké muchy bude treba vychytať.
Sniper Zverejnené 21. December, 2006 Autor Zverejnené 21. December, 2006 V súčasnosti opäť prekladám Fórum do slovenčiny. Príliš sa s tým neponáhľam, lebo je možné že IPS vydajú ešte niekoľko updatov, ktoré sa môžu týkať aj jazykových súborov, preto prekladám iba najdôležitejšie veci. Fórum defaultne bude nastavené na slovenčinu (kvôli vyhľadávačom), kto nebude chcieť vidieť slovensko-anglický mix tak nech si dole prepne na angličtinu, minimálne dovtedy pokým nebude preložené celé fórum. :lol:
Sniper Zverejnené 4. Január, 2007 Autor Zverejnené 4. Január, 2007 Keďže IE a Maxthon majú schopnosť prispôsobiť veľkosť tlačítka prekladanému textu a Mozilla/Firefox nie, tak keby pod FF niečo preložené divne vyzeralo tak mi to sem nahláste a ja to opravím. Tlačítko "Hodnotenie" v Téme som prepísal na "Karma" lebo nezobrazovalo všetkých 5 hviezdičiek a ani so štyrmi to nevyzeralo bohvieako. Edit: no a "Karmu" som zmenil na pôvodný "Rating". Každý vie čo to je, a je to rovnaké v slovenčine a aj angličtine.
Sniper Zverejnené 29. Január, 2007 Autor Zverejnené 29. Január, 2007 Preložil som všetko čo sa dalo. Ak uvidíte niekde niečo po anglicky tak mi povedzte kde to je a preložím to (táto správa neplatí pre tých čo majú angličtinu ako default).
Sniper Zverejnené 29. Január, 2007 Autor Zverejnené 29. Január, 2007 1 Hosť 2,3,4,5 Hostia 5- Hostí toto ma viac štve a nič sa s tým nedá robiť.
weirdo Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 5 hosti ked tak. a radsej 20 hosti ako 20 hostov.
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2007 Najnovší update Blogu a Galérie "priniesol" aj nové "language files" takže pokým to nepreložim tak dovtedy Blogy a Galérie budú v angličtine.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz