tomassi Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 do Nokia3510i pichnem dátový kábel, ale keďže na to musím vybrať baterku, teraz mi nejde spustiťneviete čo je vo veci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 kym to nenapises zrozumitelnejsie tak ti mozem akurat povedat ze bez baterky toho moc nezapnes :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 mmm chcel som sem pichnúť obr toho kábla a našiel som návod, čo treba spraviť :lol: :) :) keby mal niekto podobný problém, tak CLiCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 no vidis, google je tvoj kamarat :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 no ďalší problémje tam napísanéSpojenie s PC prebehlo absolútne bez problémov, po pripojení konektora kábla k telefónu, v ktorom je pohodlne usadená batéria a zapnutí mobilu okamžite prebehla detekcia aparátu a bolo možné vykonávať synchronizáciu. lenže mne pojenie s kompom neprebehlo vôbecpodobný problém som mal so SE T230 a nevyriešil som homôže byť problém v v COM1, COM2teba ich nejak aktivovať alebo . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 tu ide akurat o nastavenie programua pozri sa v spravci zariadeni ci mas com1 a com2 povolene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Mam problem s nokiou 6111(inac pocul som,ze jedna seria na slovenskom trhu bola vadna,ak ma niekto nejake info.dakujem)Je v zaruke ,nakoniec mi to aj tak neuznali (nokia).Problem spociva v tom ,ze sam mi vypinal a ked som zapol sam od seba nahadzoval rozne cisla resp.hviezdicky,kedze ziadalodomna PIN.Servisak sa vyjadril ,ze klavesnica bola poliata neznamou kvap.(nemozne).Po druhy krat napisal,ze ked telefonujem v sychravom pocasi,a vlozim ho do tepleho vrecka nastane oxidacia a nasledne korozia kontaktov klavesnice,co sposobilo nespravnu funkcnost pristroja (ake ma IP?).navyse klavesa 6 nefunguje vobec.(skusim vycistit klavesnicu napr.IZOPROPANOL-om?)Napisal som o udelenie vynimky od T-MOBILE tak cakam.ak mate niekto podobny problem napiste .DAKUJEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (skusim vycistit klavesnicu napr.IZOPROPANOL-om?)To by som ti moc neradil lebo v T-Mob. to budú považovať za pôvodcu všetkých chýb. Nič s tým nerob, zanes ho tam kde si ho kúpil, popíš im problém a nech to vyriešia - to už bude ich starosť. Ale tá reklamácia môže byť na dlhé lakte, mojej matke pukol kryt (výrobná vada) a nechceli jej to uznať. Odvtedy nemá dobré slovo na T-Mob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ja som to predsa len vycistil tym IZOPROPANOLOM v praci a cuduj sa svete ta klavesa 6 uz funguje,ale bolo to strasne zaoxidovane,musel som tie plosky najprv jemne prebrusit brusnym papierom 900-vkou a tak som to este vycistil tym izopr.Vsimol som aj ostatne kovove casti (pliesky),ktore su vnutri,maju potiahnuty ako keby povlak.Je to na takych miestach,kde sa vzduch,alebo tekutina nemaju sancu dostat.(jednoznacne vyrobna vada).Pockam na to rozh.o udeleni vynimky uvidime Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Uz je to O.K.Tu 6111 som vratil,udelili mi vynimku ,takze som si teraz zobral sony ericsson .Radim Vam treba byt vytrvaly a nedat sa odbitMne sa to vyplatilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 no neviem, kde sa to mám opýtať, ale toto mi príde najvhodnejšia téma hmm, nevie mi niekto poradiť, čo mám zle nastavené, keď mi telefón posledné dni vyblakuje, keď mi má prísť smska, že karta je plná, takže nemôžem prijať žiadnu sms? /čo ma dosť serie, keďže mi nechodia ani overovacie kódy, takže ani do t-mobilu sa prihlásiť nemôžem/ pritom som nič nemenila v nastaveniach, len mi prišla jedna sms a keď mala prísť druhá, už sa to začalo ozývať. a vtipné poznámky ako zmazať si smsky mi nepomôžu, keďže kapacitu nezapĺňam ani z polovice, pomazala som aj veci v mojich súboroch a aj v stave pamäte mi ukazuje, že by som mala mať dosť miesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 najprv by mohlo pomoct ak by si uviedla typ telefonu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
valcik Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 nutrinka, ešte mrkni nastavenia a uisti sa, že sa správy ukladajú skutočne na kartu a nie do pamäte zabudovanej v telefóne. viem, spomenula si, že ti to vypisuje hlášky o karte, ale to môže byť i chybka v preklade software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikaterine Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 to isté čo nutrinke sa dnes stalo aj mne vypla som mobil, a zapla, a už to išlo v pohode... ale teda dúfam, že sa to nebude opakovať :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 nok, samsung d900i valcik, no zistila som, že je chyba v tom približne, čo hovoríš, že mi z neviem akého dôvodu začalo práve na simku ukladať smsky, ktorá je plná, pôvodne sa mi po zaplnení simky mali ukladať do telefónu, čo aj robilo, ale tak neviem, prečo sa to prestavilo, keďže ja si nastavenia telefónu nemením. a popravde to v nastaveniach ani nájsť neviem, takže neviem, ako to dám naspäť :lol: aj vypnúť zapnúť som skúšala niekoľkokrát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Samsungy maju vyčlenenu časť pamäte zvlašť pre sms. Nemaš nahodou v telefone plnu pamäť určenu na smsky? Či sa ti to kvôli tomu nezačalo ukladať na sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 hmm, nezdá sa mi, niekoľkokrát som kontrolovala stav pamäte, aj pre smsky, nemám ani polovicu zaplnenú, ani som nemala no neviem, už som si pripadala ako trtko, že si neviem nájsť to nastavenie, tak som to dala phersuovi, nech mi to celé pozrie, ale ten s tým tiež moc nepohol, tak teda neviem, čo tomu prdlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 mne to tiež robilo, potom som prišla na to, že treba vymazať HOCIČO... :lol:vymazala som obrázky, videá, fotky...pomohlo to aj keď boli uložené inde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 nejde mi vôbec zapnúť mobil a nabíja sa len chvíľku a potom prestane... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 evidentne problem s napajanimak nie je v zaruke zahodit a kupit novymobil je spotrebny material, neoplati sa opravovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 mas kvalitnu baterku? je celkom mozne ze u starej a nekvalitnej zahaprovala ochrana proti prebitiu. stalo sa mi to a dokonca s kvalitnou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Ak je na prt baterka tak zapnúť by mal ísť tak či tak. Všeobecne baterka drží dobre asi 4 roky, po 4 rokoch ju treba častejšie nabíjať a aj rýchlejšie sa vybíja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 aha... no super! v záruke ešte je...baterka bola k nemu, je to originál k nemu, tak neviem či je dobrá alebo zlá...zatiaľ je napojený na nabíjačku... občas zasvieti, že sa nabíja a potom zhasne...inak tu na intráku nemám ani papiere k nemu, nemám tu zmluvu a ani iný mobil a mobil potrebujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 mne sa stalo to ze sa mi vybila baterka. uplne. nabijat sa vydrzala asi 5 sekund a dalej odmietla. to som nestihol zapnut ani telefon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 a čo si s tým potom spravil? Edit: keď teraz stlačím zapnutie, ostáva mi biela obrazovka /na chvíľu, potom zhasne/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts