Skočiť na obsah
  • 0

Problém so spyware

Otázka

Zverejnené

Mám problém s produktom Avast 4 home. Doteraz mi fungoval bezchybne, vskutku najlepší antivír, aký som kedy mal. Akorát že dnes som prišiel domov, rezidentná ochrana nikde, po kliknutí na odkaz Avastu sa objavuje hláška, že nemôže nájsť ashAvast.exe. Odinštalovať nejde, vôbec na ten príkaz nereaguje, či už pod XP alebo unisntall managerom v TuneUp Utilities 2004. Skúšal som to aj surovo zmazať, nešlo zmazať akurát súbor ashShell.dll. Predtým som si samozrejme odškrtol v StartUp Managery avast - ashdisp.exe (aj tak ho hlásilo ako neplatnú aplikáciu). Po zmazaní Alwil adresára som ešte pomocou regeditu odstránil odkazy na avast - nie všetky, viaceré nešli zmazať. Potom som znova nainštaloval Avast, avšak výsledok bol ten istý. Stiahol som najnovšie vydanie Avastu, ale ani to nepomohlo. Avast Virus Cleaner pri testovaní hlási - súbor nebolo možné otestovať. Ku všetkým súborom.

Som absolútna lama, už netuším, čo robiť. Prečo mi po novej inštalácii chýba súbor ashAvast.exe? Poraďte mi, prosím.

Je možné, žeby nejaký vírus napadol priamo antivírový program?

Samozrejme, že môžem používať iný antivirák. Ale zaujíma ma, prečo z ničoho nič skolaboval a prečo ho nemôžem dostať z registrov. A prečo po inštalácii nenájdem exe súbor.

Ta to akty X

edit: Hnojí sa to, kurňa, ďalej

Pokus o inštaláciu AVG:

Local machine: installation failed

Installation:

Error: Action failed for file avgamsvr.exe: creating file....

No such file or directory

Aby toho nebolo málo:

EZ Antivirus - originál CD

hláška:

E:\Documents and Settings\****** *****\Local Settings\Temp\pft23~tmp\AutoDown.exe

Systém nemôže nájsť zadaný súbor.

Tie hviezdičky si nevšímajte, nahradil som nimi svoje meno.

• Odpovede 30
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• RoSo

12

• Sniper

9

• doll

4

• Darkman

3

Top Posters For This Question

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

mne sa jedna o to, ci mozem nainstalovat nejaky ten program na odstranenie spyware-ov...bez toho,aby mi nastali nejake "skody", kedze nie kazdy program v mojom pc je legal

Pokial ten crack, je crack a nie crack + nejaky nezelany dracek. Tak to problem robit nebude.

A ak to je crack + darcek tak je len dobre, ze po problemy robit bude.

• 0
Zverejnené

len aby mi to nevzalo nejaky licencny kluc, ci registraciu nejakeho programu....nebodaj nieco z windowsu...

• 0
Zverejnené

A ak to je crack + darcek tak je len dobre, ze po problemy robit bude.

Presne tak, radšej bez jedného programu, než by sa mal zosypať systém. Ak máš tie programy od známych a nesťahovala si si cracky sama, tak by to nemal byť problém. Mne adaware či spybot našli veľa svinstva, ale nič z toho sa netýkalo "tých" programov. Až na ten nový BS player, ktorý ma adware zabudovaný priamo v sebe.

• 0
Zverejnené

ok, tak dam na vas...pridem vecer domov, stiahnem z netu a spustim....uvidime co potom :lol:

btw..tie programy mam od znameho, cize spolahlivy zdroj....no ved uvidime....dik :)

• 0
Zverejnené

Z tejto témy som oddelil Rosov príspevok o najlepšom antispyware. Novú tému nájdete v kategórii Software.

Tu sa venujte len RoSovmu problému, ak chcete písať o inom bez váhania si založte novú tému.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov