alarm Zverejnené 8. Marec, 2018 Zverejnené 8. Marec, 2018 Keby som mal taký pupčisko, tak vyzerám ako hajzlový pavúk :zubiska: ...
D'Ady Zverejnené 9. Máj, 2018 Zverejnené 9. Máj, 2018 Tieto kresby sa zdajú hlúpe, no skutočne napodobňujú reálne mačkyhttp://www.doba.sk/2018/05/07/tieto-kresby-sa-zdaju-hlupe-no-skutocne-napodobnuju-realne-macky/ 1
slimak Zverejnené 9. Jún, 2018 Zverejnené 9. Jún, 2018 Mam kocura aj macku. A psa. Ale ten kocur chce naburat macku. Inak sa mu to nedari asi dva mesiace. Macka mu nechce dat. Viem ako sa to bude vyvijat. Necham im jedneho a dalsie bud na planinu, do rieky, ci hned do jamy. Zena ze to rozdame. Mozno. Ci mam dat este macku sterilizovat? Ja osobne - aj tak to bude necham tej macke mladata raz-potom ju dam sterilizovat.
doll Zverejnené 10. Jún, 2018 Zverejnené 10. Jún, 2018 Je dobré raz mladé, ale potom sterilizovat.Lebo inak bude mávať mladé pravidelne, čo nie je úplne zelatelne :) Odoslané z Lenovo K53a48 pomocou Tapatalku 1
slimak Zverejnené 2. Júl, 2018 Zverejnené 2. Júl, 2018 Tohto kocura si deti so zenou priniesli viac ako rok.Vola sa Lapaj. Potom doniesli psa z utulku. A o nieco neskor k nam doslo same maca. Kocur aj pes ho tolerovali. Ja som ho dva krat hodil cez plot na dvadsat metrov. Ale vratilo sa. Ked som videl,ze zena a deti ho krmia ... tak som ho nechal na pokoji, dostal meno Miso. Miso trosku vyrastol - je to ona a dnes za nou chodia aspon 4 kocuri. Lapaj aj pes Buco ich odhanali. Ale dnes Miso na dvore nebol - neviem co robila. Dostal meno Miso od deti ke nevedeli ake ma pohlavie. Ale preco to pisem. A preco ta fotka. Miso Lapajovi nechce dat. Neviem ci inym kocurom da - asi skor ci neskor ano. Ale ten nas kocur lapaj,je z toho dost mimo. Je tiez mlady od misa mozno 5 mesiacov starsi. Ale oni ti schudol. Nelape nic. Dva mesiace len sleduje Misa - kym mu nezmizne. Kazdu chvilu okolo zahrady pobehuje nejaky kocur. Buco niekolko krat za den nejakeho ponahana. Uz aj ja ma pripravene popadane jablka. Tak si prisiel oddychnut so zenou, ktora toho dnes ma tiez dost. A dve veci co som pochopil od maciek. Macka kocurovi neda ked nechce, sadne si na zadok,sklopi chvost, bude ovela agresivnejsia, ujde na strom. Zena mi to ovela skor povedala,ze lapaj nieje je typ. A to co skrieka - mrauci - pri ruji maciek su kocuri. Resp bitka kocurov. KOcuri sa vcelku dost snazia. Ako byt mily. Zaujat. 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. August, 2018 Zverejnené 5. August, 2018 chcela by som dať +, ale už mi to nejde, pre dnešok som všetky plusky rozdala...
cucoriedkaokata Zverejnené 15. September, 2018 Zverejnené 15. September, 2018 nas Richie - Ričukeeee 2
game Zverejnené 23. September, 2018 Zverejnené 23. September, 2018 múúúúdry pes :) preklad z FB sorozatbarát.hu
D'Ady Zverejnené 24. September, 2018 Zverejnené 24. September, 2018 u syna na dvore;aktéri - Amélia a Pán Tiersen 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Október, 2018 Zverejnené 6. Október, 2018 cucoriedka, to máte ragdolla? Krásne stvorenie!
slimak Zverejnené 17. Október, 2018 Zverejnené 17. Október, 2018 My mame psa a sest maciek. Kocura, macku a 4 male macky. Staru macku co mala prvy vrh dame sterilizovat, jedno mlada by som si nechal. Ale aj ked ostanu aj vsetky - macky dam sterilizovat hned - mi to vadit nebude. Zahradu maju velku zmestia sa. ALe viac uz nechcem. Uz ziadne maca sa u nas nenarodi. Samozrejme sa ,nie ja pokusim , ale zena s detmi tri macata niekde ponuknut. Ta macka co sa okotila. Prisla ako male maca k nam. Pes ani kucur jej nerobili zle, nevyhodili ju. Ja som ju dva krat na dvadst metrov odhodil, ked som videl ze ju krmia zena a deti som to prestal robit. Dobre bude to nasa macka. Ale zas to uz niekde skoncit musi. Mlade macata ci.. mohol som aj mozem zabit. Len to uz nejde, a nechcem to urobit. Zena a deti povedali ak sa narodili,ze im najdu rodinu. Mne by nevadilo aj keby boli vsetky u nas, teda ked sa im nepodari najst rodinu. Ale idealne by si bolo nechat kocura , macku a jedno mlada. Ta ich matka sa mi nezda ako nejaka matka roka. Dobre je mlada - ale ked sa nechala naprcat,nech sa o mladata stara. Velmi sa nestara. Jedno by asi aj zdochlo. Mozno vsetky.
Vilma Flinstonova Zverejnené 18. Október, 2018 Zverejnené 18. Október, 2018 slimakja ako milovník mačiek sa tiež prihováram za sterilizáciu všetkých mačiek, ktoré tam máš, ešte prv ako sa stihnú zasa spáriť. Nechala by som aj kocúra, lebo zasa niektorému susedovi môže vadiť, že oplodní jeho mačku a môže robiť problémy (ten sused). Neznášam surovosť voči zvieratám a deťom...
slimak Zverejnené 18. Október, 2018 Zverejnené 18. Október, 2018 Dnes asi to najmensie maca zomrie. Ono nejedlo a bolo mensie. Neviem kolko mlieka im dala matka. Tri - styrikrat som ich len dvoch nechal,nech ho nachova. Ono nevedelo jest. Macata ,ked ich nechces, co s nimi. Ked su slepe vraj je.nut obeton a maju rychly koniec. Vedel by som to spravit,ale nechcel som. Viem zabit zviera,robil som to vo veku mojho syna - zajace, sliepky - ale to malo nejaky zmysel- maso.
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Október, 2018 Zverejnené 19. Október, 2018 :wacko: mohol si ho dať dakam do útulku, kde by sa oň postarali a dokrmili by ho, možno by niekomu urobilo radosť. Sú aj ľudia, ktorí sa vedia a radi sa postarajú o takéto mačence (šteňatá)...deťom ho nie je ľúto? Nemohla by som žiadne zviera hodiť o betón ani nijako inak zabiť len preto, že ho nechcem mať doma. vedela by som to spraviť len v sebaobrane. Je mi to proti srsti len tak sa hrať na pánaboha a rozhodovať o žití či nežití nejakého tvora bez nejakej vážnej príčiny. No, dala som uspať nášho kocúra, keď už bolo vidieť, že mu je zle, a vedela som, že lepšie nebude, mal rakovinu a nedalo sa s tým nič robiť. Urobil to veterinár, koniec bol okamžitý a bezbolestný. A bezstresový pre to zviera.(pre nás nie, bol ako člen rodiny)
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. Október, 2018 Zverejnené 20. Október, 2018 iskra:toto som pred pár hodinami videla na FB :) sú roztomilé. :)
iskra Zverejnené 20. Október, 2018 Zverejnené 20. Október, 2018 Vilma:ja tiež videla na FB :) áno, sú ľúbezné. :srdiecko:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz