doll Zverejnené 14. Máj, 2017 Zverejnené 14. Máj, 2017 To je suhrn zatial kupenych veci, na jednom mieste. Orig bude mat vlastnu izbu, povodne detsku izbu, a jasna vec ze druhe skrabadlo bude v inej izbe :) 4
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Máj, 2017 Zverejnené 14. Máj, 2017 iskra: noo, tiež si zvyknem kupovať také kalendáre, mala som aj nástenný, ale rok čo rok si kupujem taký na stôl, tam sú dokonca aj mená, v každom riadku=dni je tam na začiatku riadku meno ako v normálnom kalendári, a na konci meno pre mačku alebo kocúra. doll:je krásny!!! Nezabudni sem dávať fotky, určite si to radi pozrieme všetci, čo máme chlpáčov radi.
game Zverejnené 14. Máj, 2017 Zverejnené 14. Máj, 2017 krásny mačiak, s vlastnou izbou, bude sa mať ako kráľovské veličenstvo :)cica alebo kocúrik?
doll Zverejnené 15. Máj, 2017 Zverejnené 15. Máj, 2017 Kocurik, Brit.Este je "babatko" a caka sa kedy mu zachuti aj nieco ine ako mliecko :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 15. Máj, 2017 Zverejnené 15. Máj, 2017 fajn, to je len dobre, že ho netrhajú od mamy, keď ešte cicia, mal by byť pri mame aspoň do 12. týždňa, aspoň tak je to v múdrych knižkách o mačkách :) - zodpovedný chovateľ by to mal dodržať.keď jeho mačacia výsosť bude mať svoju izbu, tak to mu väčšina jeho súkmeňovcov môže len závidieť. :)
iskra Zverejnené 4. Jún, 2017 Zverejnené 4. Jún, 2017 kocúriky(modrooké) :) a Beny mi trošku pózoval 1
doll Zverejnené 12. Jún, 2017 Zverejnené 12. Jún, 2017 Ano ano, tu su :)Murik je uzasny, ako kazde maciatko :wub: Ma rad periny :) A rad zaspava s hlavkou v topankach :zzzzzz: Neskutocne polohy dava :zubiska: Babatko :) 3
iskra Zverejnené 16. Jún, 2017 Zverejnené 16. Jún, 2017 :) mačiatko pije mlieko mačiatko na prechádzke 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Jún, 2017 Zverejnené 17. Jún, 2017 doll: je na zožratie!!! Hlavne na tej poslednej fotke, ako si hovie, jeho mačacie lordstvo :) je úchvatný! iskra: to je vaše? Tiež rozkošné stvorenie, len ho chytiť a pomojkať :) Drobeček, určite nemá viac ako 6 - 7 týždňov.
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. August, 2017 Zverejnené 2. August, 2017 ten mi pripomína sestrinho nebohého Ajaxa.
game Zverejnené 16. September, 2017 Zverejnené 16. September, 2017 niečo o mačkách, za čo Harwardova univerzita udelila humornú Nobelovu cenu - mačkári to vedia už dávno, kto nevie, ten sa teraz poučí! :) Francouz Marc-Antoine Fardin získal svým výzkumem o kočkách žertovnou Nobelovu cenu za fyziku. Fardin si všiml, že tito chlupatí domácí mazlíčci se dokážou nápadně dobře přizpůsobit tvaru nádoby, jako je například váza, což je vlastnost typická pro tekutiny. Fardin nakonec dospěl k názoru, že kočka existuje v obou skupenstvích. Kočka v malé krabici se chová jako tekutina a vyplní celý prostor, zatímco kočka ve vaně plné vody se bude snažit minimalizovat kontakt s vodou, a tak bude držet svůj tvar a bude se tudíž chovat jako pevná látka.http://www.info.cz/magazin/jsou-kocky-tekute-a-maji-starsi-lide-vetsi-usi-v-americe-rozdavali-nobelovky-pro-nejbizarnejsi-studie-vedcu-16062.html no nie je to nádhera? miau!
game Zverejnené 27. Október, 2017 Zverejnené 27. Október, 2017 včera sme zhodou okolností mali doma rozhovor na tému felinoterapie - liečba za pomoci mačiek /ona frčí kdejakými aj podivnými spôsobmi hlavne v uponáhľanom Japonsku, ale rozhodne nielen tam, felinoterapia má u nás kurzy a mačku na požičanie a nosia sa do hospicov k ťažko chorým ľuďom, a dôsledky liečby sú dokázteľné/ takže sme hovorili o tom, či a nakoľko teda mačky pôsobia svojím kožúškom a vzhľadom a trpením hladkania, alebo to sú vážne skutoční parťáci...a vzápätí na to som večer našla tento obrázok... žiadny kožúšok, mačky vedia byť skutočne parťáci :) FB 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Október, 2017 Zverejnené 29. Október, 2017 no ve´d keby mačka nechcela, nedala by sa hladkať, buď by sa uhla, alebo by zoskočila a utiekla dakam do kúta. :)Ale naozaj, síce mi nie je práve milé, keď sa mi pri upratovaní motajú popod nohy, ale keď mám zlé obdobie, tak ke´D SI SADNEM NA GAUč A OBIDVE VYSKOčIA KU MNE, JEDNA Z JEDNEJ A DRUHá Z DRUHEJ STRANY, A PRADú O 106 A PRIAM MI NATŔčAJú, KDE ICH MáM HLADKAť, TAK je to relax a naozaj je to upokojujúce. Aj u nás už existuje zariadenie pre seniorov, kde nosia starým ľuďom zvieratká, aby sa s nimi potešili. Možno že keby tu niedke také čosi zriadili, by som na dôchodku v takom zariadení vedela mať na starosti zverinec a nosiť tie tvory babkám a dedulom na pomaznanie :) celkom si to aj viem predstaviť.teda viem, že dieťa sa nemá prirovnávať k nemej tvári, ale minulý týždeň mi dcéra doviadla malú do práce a cestou z práce som sa stavila za otcom aj s ňou, ešte aj tie babky, čo mali vždy prázdny pohľad a ani mi na pozudrav nezvykli odpovedať, tak keď tam došlo malé decko, v momente ožili a komunikovali...úplne sa rozsvietili. Verím tomu, že ak starý človek má aspoň trochu vzťah k nemej tvári, tak hneď bude pre neho krajší deň, keď si čo aj "len" králika, mačičku, psíka či morča bude môcť popestovať či pohladkať. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Október, 2017 Zverejnené 29. Október, 2017 možno by sa to hodilo aj do tej témy o domácich zvieratách, čo ja viem? Ale ide o mačky. takže sem.tento týždeň som pozerala na Animal Planet Zoznámte sa s mačkami (predstavujú tam plemená, ich vlastnosti a nejaký maitej daného plemena povie príbeh toho svojho chlpáča. A tentorkát o.i. predstavovali siamskú mačku a hovorili, vraj aj Mária Antoinetta mala niekoľko týchto stvorení, a keď vypukla vo FR revolúcia, tak predtým ako ju zobrali, zatvorili a potom popravili, ešte stihla poslať svoje mačky loďou do Ameriky. (čítala som, že až do konca sa správala veľmi dôstojne trochu O.T., ale keby nebola taká odvážna, asi by aj tie nebožiatka nechala napospas a stihol by ich rovnaký osud ako ju).nech je jej zem ľahká za jej odvahu.tam sa človek dozvie niekedy zaujímavé veci...
doll Zverejnené 29. November, 2017 Zverejnené 29. November, 2017 Posielam update, ako vyzera nas Murik po dalsich 6tich mesiacoch :wub:Uz je to velky mladenec :) A v takychto polohach ho zvykneme spiaceho najst :D 2
game Zverejnené 29. November, 2017 Zverejnené 29. November, 2017 a fešák veliký :) a chrbtica ho stopro nebolí :D
game Zverejnené 3. December, 2017 Zverejnené 3. December, 2017 tomuto sa nedá odolať... mačkopes :) FB a na druhej strane - sibírske guličky :) https://www.mojevideo.sk/video/2bc3e/sibirske_gumkaciky.html 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. December, 2017 Zverejnené 3. December, 2017 Dollin Murko ale aj tu tento "mačkopes" sú skvelí! my sme mali v poslednom čase problémy s Viki, furt sa vycikala pred záchod alebo do kúta, už som sa nachystala na veterinára, nakúpila som papierovú vatu, a tiež pohlcovače pachu, lebo nech to človek vyčistí, aj tak stopy ostanú...potom mi napadlo, čo keby sme jej kúpili inú podstieľku. Už to bude týždeň, a zatiaľ, musím to zaklepať o drevo, to funguje, a tak dúfam, že príčinou bola podstieľka, ktorá jej bola nepríjemná na labky...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz