Skočiť na obsah

Najkrajšia kvetina

Odporúčané príspevky

Zverejnené

narcisy by ti mali pripomenut aj jedno ine tebe blizke ja :lol:

Zverejnené

no však mi aj pripomenul, pri slove narcis mi najprv napadne on a až potom kvetina :lol:

Zverejnené

prišla som domov a v obývačke narcisy, krásne mi tu rozvoniavajú izbu, a tá ich žltá farba vo mne vždy prebudí moje jarné životaschopné ja :lol:

to isté aj u nás

prevoňali celý byt, no keďže som prišiel domov išli ven

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

čínske ruže!!!

: Obrázok

áno, ten kvet som dlho pestovala doma na okne a keď vyschol bolo som z toho normálne smutná

a ešte Corpse flower (zdá sa mi, že podobný ako ten kvet v Postrach Denis): Obrázok

No a nesmiem zabudnúť ani na Pssion flower (Maracuja).

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Mozem sa spytat jednu taku otazocku, co ma minule napadla?

Vravi sa ze parny pocet kvetov sa dava na pohrebe, je tak? No a ked sa kupuje tucet ruzi pre milovanu osobu, tak to nieje tak brane? Ved 12 je tiez parne cislo... ako to teda je?

No ale minule som v telke videl ze typek kupil tucet ruzi a ked prisiel ku svojej priatelke tak jednu ruzu vybral a dal ju jej matke (resp svojej buducej svokre) ... teda jeho priatelka dostala 11 ruzi a jej matka dostala jednu, cize nikto nedostal par. Je prave toto vysvetlenie na moju otazku? Alebo to je nejaky iny zmysel?

Dakujem

Zverejnené

Ja to poznám že zasa sa kúpi tucet napr. červených a jedna biela

Zverejnené

hehe nutrinka aj mne sa pacia biele ruze a nedavno som spoznal niekoho komu sa tiez velmi pacia biele ruze. Neviem preco ale tie biele ruze velmi pekne vonaju... :lol:

A inak este Narcis a Tulipan to su moje dalsie naj kvetinky :)

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Mne sa jednoznačne najviac páčia ruže ... krásne červené ruže :lol: ... i keď samozrejme tých kvietkov čo sú pekné je veľmi veľa ale tá ruža ... :)

Zverejnené

..tak ked sme pri ruziach,mne sa pacia biele,strasne moc,uz cele roky..su mojim snom...

Obrázok

• Pridať bod 1
  • Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Pohlad na kvety ma vzdy potesi. Postojim a kocham sa. Ci su n luke alebo v kvetinarstve. Obdivujem ludi ktori vedia viazat kytice a robit kvetinovu vyzdobu. Nemam na to bunky.

Doma mam najviac tulipany, su krasne a staci im cira sklenena nadoba a vyzeraju uzasne.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

Každý jednotlivý kvet má svoje neopakovateľné kúzlo. Kvety potešia svojou krásou, vôňou , sú symbolom ľudskosti, radosti, nehy.

Najkrajšia kvetina? Tá, ktorou som obdarúvaná a tiež tie, ktoré pestujem aj doma : ruže, tulipány, margarétky, prvosienky a iné.

post-2385-0-91018900-1330780037_thumb.jpg

post-2385-0-84469800-1330780053.jpg

post-2385-0-67289300-1330780082.jpg

post-2385-0-78392200-1330780096.jpg

post-2385-0-77528100-1330780113.jpg

Zverejnené

na záhrade sme mali ružový krík takej červenooranžovej farby s krásnou voňou, otec mi jednu ružu vždy odtrhol na narodeniny, tak taká ruža je moja naj (záhradu už nemáme, ani otec už nežije a inde som na také ruže nenarazila)... ale ináč sa mi páčia všetky kvety, myslím, že každý kvet má svoj pôvab...

• Pridať bod 2
Zverejnené

Arwiel, veľmi pekná téma. :flowers:

Láska je ako najkrajší kvet na svete.

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

neviem sa rozhodnúť, ktorý kvet je najkrajší. všetky, aj tie najjednoduchšie, majú svoje čaro. Ale osobitný vzťah mám k fialkám. Či už jeden z prvých jatných kvietkov, ktorý kvitne hne*ď po snežienke (mimochodom, aj tie mám veľmi rada), alebo fialka trojfarebná, ktorá rastie na poliach ako nenápadná rastlinka s drobnými kvietkami, alebo tie v črepníkoch, rôznych farieb a tvarov lupeňov.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ale osobitný vzťah mám k fialkám. Či už jeden z prvých jatných kvietkov, ktorý kvitne hne*ď po snežienke

vcera 28.9. som videl rozkvitnute fialky pri chate

(Stiavnicke vrchy, nadmorska vyska cca 700 m n.m.)

Zverejnené

Veď to je jasne! Najkrajši kvet som ja. :kvetinka:

:hmmm: .... že by bodliak ? :)

Zverejnené

secretka, máš u mňa kofolu :) narcis je rozhodne lepší ako bodliak :D

aby som len nechatovala :)
vždy som mala rada hortenzie ... vyrastala som na tom, že podlľa kyslosti a zásaditosti pôdy boli buď ružové, alebo modré ... nanajvýš biele
odvtedy sú kdejaké, samozrejme obmedzene - priveľmi farebné hortenzie sú čosi ako žlté muškáty: sen pestovateľov ... k drobným nezvyčajne sfarbeným chryzantémam, ktoré tu kdesi spomínam, sa pridávajú hortenzie ... vždy mi pripomínajú babky z ulice, bol to kedysi kvet starých mám ... zvyčajne nechýbal v žiadnom dvore na starých domoch v ulici ...
dnes prežívajú svoj slávny návrat :)

Zverejnené

Narcis? Ze ta klavesnica neboli... Ja, prototyp skromnosti a vraj narcis.

Inak, najkrajsi kvet je ten ktory prave kvitne.

Zverejnené

vcera 28.9. som videl rozkvitnute fialky pri chate

(Stiavnicke vrchy, nadmorska vyska cca 700 m n.m.)

pred mesiacom sme boli na Liptove a tiež ma tam milo šokovalo, keď neďaleko chaty rástli práve fialky. Skoro mi oko vypadlo. :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov