arwiel Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 bola som sa raz korčuľovať, keď okolo mňa prefrngli také malé dievčatká na bicykloch a stihla som zachytiť len časť ich rozhovoru: "Nie!""Hej!""Nie! Vieš aká je najkrajšia kvetina?!" ja som sa odpoveď už nedozvedela, na to bicyklovali príliš rýchlo / a šli opačným smerom ako ja/, preto sa pýtam vás, milí súdruhovia a súdružky / :lol: / aká je podľa vás najkrajšia kvetina? ktorá sa vám najviac páči?a pestujete kvetiny? nemyslím také tie črepníkové bez kvetov, ale tie, s ktorých sa robia kytice. máte ich v záhradke? /foto poteší :) / 1
phersu Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 Ako správny narcis tak jednoznačne Minule keď sme boli s frajerkou na prechádzke som jeden utrhol, ale nechal som si ho pre seba. :lol: A potom sa mi ešte páčia tieto
game Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 páčia sa mi kvetiny všelijaké myslím že ani nemám obľúbenú, nejakú "svoju" proste sa mi páčia ... a pred kvetinárstvom alebo proste niekde, kde sú rozkvitnuté kvety, vždy zastanem popásť si oči :lol: a vždy ľutujem, že kytička nevydrží večne, a skôr drobnejšie kvietky ako veľké, a skôr svetlé - žlté, biele, modré ... tieto farby ma už držia pár rokov :) a moc mám rada drobnokveté chryzantémy aj do vázy - dlho vydržia a v pposlednom čase sú vyšľachtené skutočne krásne farby 1
arwiel Zverejnené 8. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2007 i táto je pekná dokonca sa aj do kytíc dáva, no len ako doplnok
tomassi Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 podľ mňa je na táto ale ani Aloe nieje odveci
nutrinka Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 mám rada všetky kvetiny, všetky sú krásne, každá kytica vždy poteší :) aj malá kytička fialok a snežienok. alebo aj poľná burina, čo som ako decko trhala mame na lúke :lol: doma na záhrade máme ker ruží, narcisy, gladioly, georgíny, margaréty, tulipány, no to je tuším všetko čo sa týka vône, tak sa mi páči ľalia, vonia krásne a hlavne dlho, raz mi jedna rozvoniavala izbu vyše dvoch týždňov veľmi sa mi páčia kvetiny ešte nerozkvitnuté, najmä ruže a tulipány sú vtedy krásne a mám slabosť pre ruže, hlavne biele a žlté :)
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 fakt, kvety v puku, teda ešte nerozkvitnuté majú niečo do seba :lol: na tú bielu som skoro zabudol
hisham Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 Poľné & lúčne kvety :lol: :) Ruža :) No kvety sú snáď všetky pekné.
cizy Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 neviem ci najkrajsia, to asi ne, ale na tejto fotke vyzera dobre
game Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 ešte ma napadlo : tieto kvety sa volajú aj smradľavky, normálne meno je aksamietnica, sú v rôznych výškach a veľkostiach a skutočne dekoratívne na záhradkách ...
doll Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 pre mna je momentalne tou najkrajsou kvetinkou táto :lol:
Andulqa Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 ja mam rada skoro vsetky kvietky :) a rada ich dostavam, len priatel je v tomto nemozny bohuzial :lol: on neho sa kvetinky nedockam :) a ja by som tak chcela, aspon raz za cas slnecnice, tulipany, pupavy, vlcie maky, ruze, lalie, margaretky atd atd atd, tazko povedat ktora je najoblubenejsia, sama neviem nepaci sa mi napriklad moc karafiat, na inu si teraz nespomeniem
indiana Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 Odmalička milujem sirôtky. Neviem, či pre ich názov, alebo krásne sfarbenie. A nezábudky pre ich jednoduchosť.Ale každý kvet poteší oko aj dušu a najkrajšia kytička je od dcérky, keď mi vonku natrhá sedmokrásky s púpavami a sem tam aj nejakou burinkou. :lol: :) :)
chorche Zverejnené 8. Máj, 2007 Zverejnené 8. Máj, 2007 Pochopitelne, ze najkrajsia je cervena ruza. No, v skalnicke mame nejake tulipany a pri dome "cinsku ruzu", Keriu japonsku a Mahoniu cezminolistu. A este orgovan. (A kopec vsetkeho mozneho, ale to velmi kvety nema.) A samozrejme aj Zlatovku, to by inak neslo.
jaa Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 mne sa pacia ruze kazdej farby, potom slnecnice a margaretky
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 lol, ze slnecnica. to nie je kvet, ale polnohospodarska rastlina :lol:
game Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 plané slnečnice / alebo pravým menom slnečnica hľuznatá nie je poľnohospodárska plodina : ) /rastú na neobrobených poliach, alebo len tak v záhradách alebo na krajoch rolí ... a sú to nádherné kvetiny :lol: a kytica z nich rozsvieti miestnosť :)
Cactales Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 Povedal by som, že všetky kvety majú svoje čaro. Napríklad aj tento: edit: prečo mi nezobrazuje obrázok a nedá sa ani vymazať príspevok? edit: pozri si prosím súkromné správy. g. edit: Ďakujem. už je to OK. Cactales. 1
chorche Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Svoj nazor som uz vyjadril, ale kamaratka tvrdi, ze este krajsi je narcis. Budiz. Len to je to, ze mna viac uputaju modre kvety. (Cervena ruza je klasika. Ale nadherna.)
jaa Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 lol, ze slnecnica. to nie je kvet, ale polnohospodarska rastlina :lol: no a co, mozno je to polnohospodarska rastlina, ale ma pekny kvet...
aljak63 Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Jednoznacne najkrajsi KVET ma podla mna MARACUYA :lol: :) a este sa mi paci kvet Oleandru :) A najviac ked je biely! White Oleander ;)
nutrinka Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 prišla som domov a v obývačke narcisy, krásne mi tu rozvoniavajú izbu, a tá ich žltá farba vo mne vždy prebudí moje jarné životaschopné ja :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz