Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ukradnite ma, prosím som si už zohnala aj s kopou iných super kníh... :lol:
Posted

ked niekde uvidite nieco od John Dos Passos dajte vediet, zhanam vsetko okrem Manhattanských krizovatiek tie uz mam

• 4 months later...
Posted

ahoj zhanam knihu ,, Listy nenarodenemu dietatu " no neviem meno autorky. bud to bola anglicka alebo talianska spisovatelka myslim že aj novinarka, no nie som si istá. a už som ju hľadala aj na nete, no či. Neviete mi niekto poradit?? Dakovala moc za pomoc.

Posted

Hm, zaujimave, že ja som to našiel hneď v prvom odkaze na Googli. Autorka je Talianka a vola sa Oriana Fallaci. Kniha Listy nenarodenemu dieťaťu (Lettera a un bambino mai nato) u nas ani v ČR nevyšla, takže maš smolu. Maximalne tak v originali alebo angličtine.

• 3 months later...
Posted

Zdravím. :lol: Už dlhší čas hladám knihu :) "Filadelfský experiment / Velitel X". Ak viete kde ju na internete objednať a dáte mi link na adresu kde sa kniha nachádza, velmi mi tým pomôžete. Ďakujem. :)

• 3 months later...
Posted

Neviete mi poradiť kde by som zohnal túto knihu:

Jean-Paul Sartre - Nevolnosť (resp. Hnus)

v originály: La Nausée (po anglicky: Nausea)

alebo aspoň e-book, keď už nič iné ... neviete niekto?

Posted

hnus

ale chvíľku si budeš musieť ešte počkať

Posted

Waw, paráda ... ďakujem pekne :) Tak už viem o 1.veci čo chcem na vianoce :lol:

• 4 months later...
Posted

zdar,, potreboval by som poradit aku knihu kupit, nekupujem ju pre seba,, nieco z lekarskeho prostredia, viem ze ma nieco od Cooka, Chromozom 6, Toxin, Infekcia a este nejake,, nieco dalsie od neho..? alebo inu z danej tematiky, alebo nejaky roman, detektivku, ktoru by ste odporucili? nieco dobre..? :D

Posted

skús autora Ken McClure, napríklad ... lekárske prostredie, trochu napätia, celkom príjemné, dá sa fajn čítať

knihy

prípadne Allen Wyler - knihy

Andrew Holtz - niečo vyšlo od neho o Dr. Houseovi - knihy

Posted

no a ja zháňam knihy Hannah Arendtová : "O puvodu totalitarizmu" a "Eichman v Jeruzaleme". Obe vyšli niekedy v 90-tych rokoch v Čechách, žiaľ náklad je vypredaný a v antikvariátoch som ich tiež nenašiel. Tak ak sa niekomu pritrafí .... :D

Posted

sorry za OT

:D

a je to tu zas

:D :D :D

• Upvote 1
Posted

tomassi, nebuď škaredý, OT si nehaj, z úprimného srdca som pomohol :D

spevo,

ináč v google si zadaj niečo ako lekárske prostredie knihy, prípadne naopak, nájde to kdečo, zvyčajne sa opakujú, ale tí podstatní autori sú tam : )

Posted

Tom, a ty v 13 rokoch ides citat Protokoly?? To su co za napady :D

Posted

To je pre dedka :D on ich mal ale ukradli mu ich (tym nevylucujem ze si to precitam :D )

A mam 14 :D

Posted

to áno, súhlasím :D ... pre dedka to znamená zodpovedného a dobrého vnuka, odpustené, a 14 to je skutočne už ten správny vek, rozhodne iné ako 13 ! :D

Posted

Zháňam knihu Dorel Levron - V mene republiky, vie mi niekto poradiť kde by sa dala ešte kúpiť, prípadne odkúpim keď má niekto na predaj.

Posted

... on ich mal ale ukradli mu ich  (tym nevylucujem ze si to precitam  :) )

A mam 14  :)

To mu ich vsetky ukradli, ani jeden nenechali ?

Hrozne ta dnesna doba, nic si nevazia, stareho cloveka o protokoly okradnu a potom, aby mu ich vnucik po jednom pracne kdekade zhanal.

Ked je to pre dedka tak dam radu. Skus predajne matice, este minuly rok som videl vsetky protokoly vo vyklade vycapene.

Vydanie zo slovak statu sice mam, ale to nedam nikomu. 

Posted

To je jedna kniha,

dnesna doba.. to bolo pred viac ako 21 rokmi ..

Jedno vydanie mu niekto uz zohnal kedysi ale tvrdi ze to bolo "Upravene v prospech zidov", Jedno mam v PDF ale to je kratsie a novsie

este jedna otazka Kde ma Matica predajne? nemozem to najst a ich stranka ma presmerovava na vydavatel.sk

• 4 weeks later...
Posted

neviete ako sa volala ta Ficova kniha,

kde nabádal ako obísť zákon pri cestnej kontrole a pod.

• 3 months later...
Posted

možno si ju už zohnal neviem ale dnes som narazil na jeden ebook Róbert Fico - Nutna obrana možno to je ona neviem, nemám záujem ju sťahovať :D

Posted

dik

už je to stiahnuté

a hneď na úvod pochvalné slová recenzenta - Štefana Harabína :D

• Upvote 1