arwiel Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Ukradnite ma, prosím som si už zohnala aj s kopou iných super kníh... :lol:
phersu Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ked niekde uvidite nieco od John Dos Passos dajte vediet, zhanam vsetko okrem Manhattanských krizovatiek tie uz mam
bobika Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ahoj zhanam knihu ,, Listy nenarodenemu dietatu " no neviem meno autorky. bud to bola anglicka alebo talianska spisovatelka myslim že aj novinarka, no nie som si istá. a už som ju hľadala aj na nete, no či. Neviete mi niekto poradit?? Dakovala moc za pomoc.
Ryan Giggs Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Hm, zaujimave, že ja som to našiel hneď v prvom odkaze na Googli. Autorka je Talianka a vola sa Oriana Fallaci. Kniha Listy nenarodenemu dieťaťu (Lettera a un bambino mai nato) u nas ani v ČR nevyšla, takže maš smolu. Maximalne tak v originali alebo angličtine.
kubo Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Zdravím. :lol: Už dlhší čas hladám knihu :) "Filadelfský experiment / Velitel X". Ak viete kde ju na internete objednať a dáte mi link na adresu kde sa kniha nachádza, velmi mi tým pomôžete. Ďakujem. :)
aljak63 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Neviete mi poradiť kde by som zohnal túto knihu: Jean-Paul Sartre - Nevolnosť (resp. Hnus) v originály: La Nausée (po anglicky: Nausea) alebo aspoň e-book, keď už nič iné ... neviete niekto?
aljak63 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Waw, paráda ... ďakujem pekne :) Tak už viem o 1.veci čo chcem na vianoce :lol:
Spevo Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zdar,, potreboval by som poradit aku knihu kupit, nekupujem ju pre seba,, nieco z lekarskeho prostredia, viem ze ma nieco od Cooka, Chromozom 6, Toxin, Infekcia a este nejake,, nieco dalsie od neho..? alebo inu z danej tematiky, alebo nejaky roman, detektivku, ktoru by ste odporucili? nieco dobre..? :D
game Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 skús autora Ken McClure, napríklad ... lekárske prostredie, trochu napätia, celkom príjemné, dá sa fajn čítať knihy prípadne Allen Wyler - knihy Andrew Holtz - niečo vyšlo od neho o Dr. Houseovi - knihy
Tom Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Spevo: Gastroenterologie a hepatologie :D Zhanam Protokoly sionských mudrcov, Spolok sv. Vojtecha Trnava, Vydana asi 1920-1930
quido Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 no a ja zháňam knihy Hannah Arendtová : "O puvodu totalitarizmu" a "Eichman v Jeruzaleme". Obe vyšli niekedy v 90-tych rokoch v Čechách, žiaľ náklad je vypredaný a v antikvariátoch som ich tiež nenašiel. Tak ak sa niekomu pritrafí .... :D
tomassi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ja som ju zohnal iba prefotenú ale tu je Hannah Arendtová - Původ totalitarismu I-III +edit sorrač, ale až teraz pozerám, že je vypredaná môžem sa spýtať exspolužiakov
game Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 tomassi, nebuď škaredý, OT si nehaj, z úprimného srdca som pomohol :D spevo, ináč v google si zadaj niečo ako lekárske prostredie knihy, prípadne naopak, nájde to kdečo, zvyčajne sa opakujú, ale tí podstatní autori sú tam : )
Mgr. L.E.G. von Trips Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tom, a ty v 13 rokoch ides citat Protokoly?? To su co za napady :D
Tom Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 To je pre dedka :D on ich mal ale ukradli mu ich (tym nevylucujem ze si to precitam :D )A mam 14 :D
game Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 to áno, súhlasím :D ... pre dedka to znamená zodpovedného a dobrého vnuka, odpustené, a 14 to je skutočne už ten správny vek, rozhodne iné ako 13 ! :D
Vazze77 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zháňam knihu Dorel Levron - V mene republiky, vie mi niekto poradiť kde by sa dala ešte kúpiť, prípadne odkúpim keď má niekto na predaj.
elfant Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ... on ich mal ale ukradli mu ich (tym nevylucujem ze si to precitam :) ) A mam 14 :) To mu ich vsetky ukradli, ani jeden nenechali ? Hrozne ta dnesna doba, nic si nevazia, stareho cloveka o protokoly okradnu a potom, aby mu ich vnucik po jednom pracne kdekade zhanal. Ked je to pre dedka tak dam radu. Skus predajne matice, este minuly rok som videl vsetky protokoly vo vyklade vycapene. Vydanie zo slovak statu sice mam, ale to nedam nikomu.
Tom Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To je jedna kniha, dnesna doba.. to bolo pred viac ako 21 rokmi ..Jedno vydanie mu niekto uz zohnal kedysi ale tvrdi ze to bolo "Upravene v prospech zidov", Jedno mam v PDF ale to je kratsie a novsie este jedna otazka Kde ma Matica predajne? nemozem to najst a ich stranka ma presmerovava na vydavatel.sk
tomassi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 neviete ako sa volala ta Ficova kniha,kde nabádal ako obísť zákon pri cestnej kontrole a pod.
phersu Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 možno si ju už zohnal neviem ale dnes som narazil na jeden ebook Róbert Fico - Nutna obrana možno to je ona neviem, nemám záujem ju sťahovať :D
tomassi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 dik už je to stiahnutéa hneď na úvod pochvalné slová recenzenta - Štefana Harabína :D 1
Recommended Posts