Desdemona Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ozaj, ked už som náhodou zablúdila do tejto témy, tak neviete, čo by sa ešte niekde na nete dala zohnať kniha Joseph Heller - Hlava XXII???a ak by sa dalo, tak v slovenčine...alebo ju nemáte doma? kúpim :) tuším ju už majú všade vypredanú :) (a inak to by mohlo byť aj pre teba darkxner, pokial si to ešte nečítal ;) bohovská kniha :lol: )
Desdemona Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 práveže ja by som chcela origoš knihu :lol:
Nokia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tak potom kukni sem :lol: http://www.martinus.sk/?uItem=46287
phersu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hlavu XXII majú aj v Artfore a určite aj Panta Rhei. Ale určite skús pozrieť aj nejaký ten antikvariát leď sme boli s nut v Bratislave tak sme ju tam videli veľa krát :lol:
valcik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ronja, koncom minulého roka som si Hlavu XXII kúpil, vydal ju Slovart v roku 2002, v Slovenskom jazyku. ak zavítaš do nejakého menšieho mesta, natrafíš na ňu zrejme v prvom kníhkupectve. :-)
Aikaterine Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 valcik, valcikpo Hlave XXII pátra Desdemona, čo ty furt len na Ronju myslíš.. :lol:
valcik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 máš pravdu, Aikaterine, vďaka za upozornenie, musím začať pri písaní aj rozmýšľať...(ostatné informácie v predošlom príspevku sú všetky presné, pre istotu som si to ešte raz overil. :-)
Andulqa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 neviete kde sa da zohnat Rivers of Babylon 3 od Petra Pistaneka?
Desdemona Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nokia práveže ja som chcela v slovenčine, ale nevadí :) vdaka za snahua valcik my name is Desdemona ;) a skúsim popátrať, ked to vyšlo aj v to Slovarte :lol: hádam to ešte niekde nájdem :)
Tom182 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zhanam knihu, nenarazil niekto nahodou na knizku? Henry David Thoreau - Walden, alebo život v lesoch
Andulqa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://mameto.expres.sk/produkt/Walden_ane...reau)?is_grid=1 tuto sa tvaria ze ju este maju :lol: ak chces novu ovsem :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Johnson Spencer - Kam se poděl můj Sýr?
Desdemona Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kam se poděl můj Sýr majú tu alebo aj tu :lol:
Andulqa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 neviete kde sa da zohnat Rivers of Babylon 3 od Petra Pistaneka? takze knihu som zohnala uplnou nahodou na jeden inzerat za 50 sk, par dni potom ako som napisala ten prispevok sem....kniha mi hned dorazila a tak som sa tesila ze mam pre priatela super darcek na vianoce, lebo tu knihu zhanal uz asi rok :-) vesela situacia nastala, ked mi priatel asi dva tyzdne po tom ako som ja uz knihu mala davno doma schovanu, volal z lyzovacky, ze s kolegom, tiez nadsencom Petra Pistaneka, nasli nejaky inzerat, kde niekto predava tu knihu (ano, ten isty co ja predtym:D) tak som pekne zahovarala, ze dufam ze ten pan to este bude mat, ze to by bolo super :lol: No dnes som teda priatelovi knihu dala, tak sa smial na tom celom a strasne sa potesil a ja sa z toho doteraz tesim ze som to nasla :) a asi o hodinu mi priatel volal uz z domu ze ci som tu knihu otvorila vobec a vsimla si ze v nej je aj podpis samotneho autora :) ;) ;)
Aikaterine Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ja zháňam čokoľvek od Rudolfa Jašíka najviac by ale potešilo Na brehu priezračnej rieky a Mŕtvi nespievajú a podľa možností za antikvariátové ceny, som na mizine... :lol: keby to ktokoľvek mal a nevie čo s tým, môže mi ich posunúť...budem mu zaviazaná do konca života :) alebo aspoň kde by som ich mohla zohnať... :) /zatiaľ nechcem kradnúť z knižnice ;) /
Desdemona Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Aika, môže byť? :lol: Na brehu priezračnej rieky Mŕtvi nespievajú
Aikaterine Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Desdemona, ja ťa asi milujem :lol:ďakujem moc :) (a teraz zháňam sponzora :) ;) )
Ignatius Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ma minule napadlo, že tu máme túto tému, tak skúsim, aj keď nádej je malinká... :lol: Už dlhšie zháňame knihu Dolina od Jana Vrbu... ak by niekto na to náhodou narazil... :)
Ignatius Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ak sa niekto okrem Aiky (ešte raz vďaka :lol: ) po tom obzeral, tak už netreba - síce ešte nie doma, ale kúpené to už je... :)
aljak63 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zháňam knihu: Jean-Paul Sartre - Nevolnosť (resp. Hnus), v originály: La Nausée V roku 2003 to vydali v KMa aj s Múrom, ale všade vypredané :lol:
Aikaterine Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Rudolf Jašík - Povesť o bielych kameňoch ??? :lol:
arwiel Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Aika, daj adresu a je tvoja :lol: robila som z toho interpretáciu do školy, myslím, že o taký týždeň by som ti ju mohla poslať...je síce z našej knižnice, ale nejavia o ňu záujem, resp im akosi vypadlo, že ju mám požičanú... určite ju nebudú chcieť späť, je už moja... tak ma napíš, dohodneme sa :) ja by som mala záujem o knihu Ukradnite ma, prosím /autora neviem/, je to detská literatúra
Recommended Posts