doll Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 sakra, bronto, tebe ten sex fakt chyba :lol: ale co to je toto za otazku? :) a co by som robila? makala dalej, na niekolkonasobnom ;) :)
Bronto Zverejnené 4. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 4. Apríl, 2007 Pretože nezmyslami som bol vždy fascinovaný.
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Inak takto ste sa mohli baviť aj v téme kto má rád sex a kto je bronto, či ako sa voláje to stále o tom istom :lol:
game Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Čo by ste robili počas hodinového trvania orgazmu?, To je otázka... minimálne po viac ako 10 minútach by mal každý bez pardonu vytočiť číslo rýchlej zdravotníckej pomoci.to je jediné rozumné riešenie.
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Neviem...no sex by sa musel obmedzit a to by som nechcel...hodinovy orgazmus mat a potom ti matka vojde do izby.....v mojom pripade babka :lol: Tak to by bola jaka haluz, ze nech sa ideme najest a podobne veci....upratovat :) ;) ;) Ty koxo....VYSAAAAAAVAM S ORGAZMOOOOOOOOOOM :) ;) ;) ;)
Bronto Zverejnené 4. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 4. Apríl, 2007 tomassi Na fóre o mne žiadna téma nie je.
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 tak si v nejakej anketeja sa v tejto kategóri moc nepohybujem ale už sa téma rozbehla tak ako má, tak pcheeed(čítaj pššššt)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 vyuzil by som vas a konecne by som si zdriemol :lol: vlastne to plati pre akukolvek hodinu akejkolvek cinnosti a stavu, pretoze ja uz zaspavam nad vsetkym.
Sniper Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Neviem či je organizmus prispôsobený na to aby zvládol hodinový orgazmus. Ja po orgazme som dosť unavený a to trvá len nejakých 10-15 sekúnd :lol:
Polaris Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 No niekedy by som chcel, aby nase telo zvladlo taky dlhy orgazmus....ale to by som musel byt niekde sam s priatelkou na chate, kde nikoho okolo, aby nas za tu hodinu nikto nevyrusil :lol:
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 Práveže mne sa páčia miesta kde ťa môže niekto vyrušiť :lol: To už je iný adrenalín keď počas "akcie" hocikto môže vyjsť spoza rohu :)
Polaris Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 To je sice pravda...no ale pocas hodinoveho orgazmu??? No to si myslim, ze by bolo nemile :lol:
chorche Zverejnené 8. Máj, 2007 Zverejnené 8. Máj, 2007 Prasa ma aj polhodinovy orgazmus a nevadi mu to, tak co je to za sprostu otazku od asexuala?
gowinda Zverejnené 28. Jún, 2007 Zverejnené 28. Jún, 2007 Dal by som si brko. ...... a ja by som ti ho pripálila :lol:
Polaris Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 He...kebyze fakt tak dlho existuje orgazmus, asi by som ho uz nikdy nechcel zazit :lol: Ale zase na druhu stranu, by sa mozno nebrali drogy, ale ludia by sa viac milovali :) Ten zazitok potom stoji za to :)
Linkman Zverejnené 24. August, 2007 Zverejnené 24. August, 2007 orgazmus prasata udajne trva asi 30 min :lol: :)
game Zverejnené 25. August, 2007 Zverejnené 25. August, 2007 no fajn, v biológii už budeme ako doma ... už nám to tu o tých prasatách oznámili viacerí, ďakujeme pekne :lol:
Polaris Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 Tak ale neni spatne spravit Refresh.......aspon to potom nemusi clovek hladat tu :lol:
starsi Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 SCI-FI je v inej kategórii :) Ale ak by ma to nezabilo určite by som si to užíval, na a na starosť by som mal na čo spomínať, ak by som na to pre sklerózu nezabudol. :lol:A potom ako dedko by som mladým vykladal poviedky starých zbrojnošov, keď by prišla na to reč. "... no to viete, vtedy keď som mal ten hodinový ograzmus, ženy okolo mňa ...":) ;) ;)
chlapeczjuhu Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 podla toho koho orgazmu. ak partnerkinho tak by som si asi siel zapalit na balkon.ak svojho tak asi tiez.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz