Skočiť na obsah

SMK

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nepoznáte nikoho.Ukazovali vám hlasovacie lístky?Ja som vždy tvrdil,že som volil HZDS a stále ma volajú na matičné plesy.

Koho poznam a koho nie nechaj radsej na mna.

Tvoje prskanie na fakte nic nezmeni.

Zverejnené

Myslim si ze to je len politicka hra a snaha o ziskanie tich madarov, co bud volit nechodia alebo volia inu stranu.

Zverejnené

Nepoznáte nikoho.Ukazovali vám hlasovacie lístky?Ja som vždy tvrdil,že som volil HZDS a stále ma volajú na matičné plesy. :lol:

Pri týchto EU voľbách dostali maďarskí kandidáti viacej hlasov ako pri predchádzajúcich.to znamená,že buď za Csákyho ich volilo viacej slovákov alebo dostali mimoriadne veľa hlasov maďarov(keďže podľa vás slováci Csákyho SMK už nevolia).

v poslednych volbach som SMK nevolil, za Bugara ano ... mozes si hovorit co chces :)

ze by som volil HZDS som netvrdil nikdy, mozno preto ze som sa im nepotreboval cpat do zadku

Zverejnené

SMK ich vyzvala aby opustili parlament. Bugárovci to odmietajú.

Smiesna to reakcia SMK, na Gauliedera uz zabudli? Smiene ako ti nasi politici sa vedia pekne vyfarbit. Ze nemaju hanbu. nemaju?

Zverejnené

elfant

mozes si hovorit co chces

-je mi ľúto,počty nepustia.

ze by som volil HZDS som netvrdil nikdy, mozno preto ze som sa im nepotreboval cpat do zadku

-to je tvoj problém kam lezeš.

slimák

Nebudeš mi veriť,ale máš pravdu. :lol:

Zverejnené

slimák

Pochybujem,že to mysleli vážne.Je to skôr signál voličom,že sa od nich dištancujú .A samozrejme je to vyhlásenie vojny bugárovcom.

Zverejnené

Myslel som to vazne(reakciu na teba). Distancovat sa mozu, uvidime co im to prinesie. Mne sa pacilo na tlacovke SMK(teraz ci to nebolo na tlacovke Mostu, ci nebol to nagy-budes to vediet lepsie), ked recnik bol z toho nestastny( z toho boja), ze o co vlastne budu bojovat(ze bojuju o toho isteho volica) a cim sa chcu odlisit.

Zverejnené

-je mi ľúto,počty nepustia.

Drow, prečo vlastne počty nepustia?
Zverejnené

elfant

-to je tvoj problém kam lezeš.

ako problem to nevidim, koho volim, za toho sa nehanbim

len som tym chcel povedat, ze napriek tomu, ze vies lepsie kto koho, a preco volil, nemusi byt kazdy taky, ze zavadza koho volil, aby mohol chodit na maticne plesy :lol:

Zverejnené

Elfant.

1. Písal som ,že ma volali na matičné plesy a nie,že som tam chodil!!Čo by som tam, starý metalista,robil?

2.

ze vies lepsie kto koho, a preco volil

,ale tiež viem prt!Len nepoužívam ,,jedna babka povedala,, ako argument.

3. Vieš mi povedať normálny dôvod prečo by slovák volil SMK?Teda s výnimkou recesie a ,,prečo nie?,,

Zverejnené

3. Vieš mi povedať normálny dôvod prečo by slovák volil SMK?Teda s výnimkou recesie a ,,prečo nie?,,

V roku 1998 bol na kandidatke SMK Slovák. Bol to novinár Juraj Hrabko... Síce bol na 150 mieste, ale bol :lol:

TO:

Elfant prosím ťa, hlavne neplač, že sa ti opäť miešam do diskusie...

Zverejnené

Elfant.

1. Písal som ,že ma volali na matičné plesy a nie,že som tam chodil!!Čo by som tam, starý metalista,robil?

2. ,ale tiež viem prt!Len nepoužívam ,,jedna babka povedala,, ako argument.

Nemam odkial vediet, ze si stary metalista :lol:

Babku nepouzivam ani ja, hovorim, len o sebe a o pripadoch kde to viem overene.

Je ich hned niekolko, teda okrem tej recesie, lebo aj to je dostatocny dovod, ako vyjadrenie nesuhlasu,

- Madari, ako velka mensina by mali byt zastupeni v NR a popripade aj vo vlade

- su ludia, ktori nemaju obavy z toho, ze by sa chceli znova pripojit k velkemu Madarsku

- su dobrou protivahou agresivnej politike SNS, teda za Bugara boli, teraz uz menej.

Mozno by sa nasli aj dalsie normalne dovody, kazdopadne to plati jednosmerne. Ja zas nevidim normalny dovod preco by mal nejaky Madar volit SNS napriklad :)

wysky

places castejsie nez ja a uz som si zvykol, ze sa zjavis tam kde nieco napisem

mne sa do diskusie nemiesas, mam ta v ignore liste, tak ta nejako ani nevnimam :)

Zverejnené

a uz som si zvykol, ze sa zjavis tam kde nieco napisem,

No, ja sa zjavim tam, kde si myslim, ze mam co povedat. Nie inak tomu bolo aj teraz. O tom je diskusne forum. To len poniektori maju problemy, ze sa im miesam, lebo prave s niekym diskutuju.

- Madari, ako velka mensina by mali byt zastupeni v NR a popripade aj vo vlade

To, ze su velka mensina im automaticky miesto v parlamente nezaruci a tobôz nie vo vlade. To by sme sa potom mohli bavit, preco nemaju Romovia v parlamnte zastupenie.

Zverejnené

Ja rozdelujem(poznam) elfanta ako moderatora a diskutujuceho. A ako ho poznam, ako diskutujuci je v pohode, je konzistenty(citatelny) a kludne mu verim ze volil SMK.

Ale tie dovody(volby SMK) su smiesne a take podobne dovody ci ine moze mat aj madar voliaci SNS.

Uz skor ako Slovak na juznom Slovensku by som volil SMK, kvoli tomu ze sa viac podpori juh. MOSt by som podporil ze ma uz nebavia politicke trenice medzi madarmi a slovakmi. Aj tak je to len o rozkradani. A slusnost.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Uz skor ako Slovak na juznom Slovensku by som volil SMK, kvoli tomu ze sa viac podpori juh. MOSt by som podporil ze ma uz nebavia politicke trenice medzi madarmi a slovakmi

Jo, to su celkom rozumne dovody.

Zverejnené

slimak

pochybujem ze bude mat Madar dovod si mysliet, ze by Slovaci mali byt zastupeni v NR :lol: lebo tam automaticky zastupeni su

taktiez podpora SNS, ako protivaha agresivnej politiky madarskej strany/stran, je dost prapodivna, kedze SNS je protimadarska

a neviem ku komu by mal mat obavy, ze by sa Slovaci chceli pripojit

no a nakoniec, podpora SNS by asi nezarucila ukoncenie politickych trenic a vytahovanie nejakych kariet

Zverejnené

smiesny dovod moze byt, ze ma zena hneva, stale omiela politiku a ze musime volit SMK a tak just zvolim SNS, ci aspon dedinu poburim, ze sa nasiel jeden hlas v dedine a krcme budeme hladat( dovod na smiesne debaty)kto je ten kacir.

Som si isty ze podobne dovody na severe slovenska maju aj tamsi obcania.

Elfant a preco nepodporis ciganov, ti naozaj nemaju zastupenie.

Minule kandidoval Jan maly, 39 r., stredoskolske, cigan (srandujem)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Hladal som temu o moste, nemame, ale vlaste to je nazor o Csakym(ci ovi?, sam som madar).

Csáky sa vo svojom inzeráte pohoršoval nad tým, že bugárovci sa v júni zišli "v srdci Žitného ostrova, na podujatí boli len Maďari, ale každý hovoril aj po slovensky". Na maďarskom území Maďari hovorili aj po slovensky..., vydesil sa Csáky. "Takýto znetvorený prístup nepredpisuje ani zdeformovaný slovenský jazykový zákon... Most je stranou asimilácie... Z národného hľadiska je to bitúnok". Toto všetko sú slová bývalého vicepremiéra slovenskej vlády...

Daga Danisa resp. jeho nazory si rad precitam, je casto trefny. Aj presny?

http://nazory.pravda.sk/csaky-udal-bugara-ze-hovoril-po-slovensky-fgr-/sk-nkom.asp?c=A090717_163742_sk-nkom_p12

Csáky sa tým vyfarbil ako primitívny jazykový inšpektor, ktorý na "maďarskom území" nestrpí ani slovenčinu, ani dvojjazyčnosť. Dokonca ani dobrovoľnú...

Zverejnené

Vieš dať link na ten inzerát? Lebo podľa niektorých diskutujúcich na tamojšom fóre je to lož a nič také sa tam nehovorí! Alebo aspoň dátum,kedy bol ten inzerát uverejnený.

Zverejnené

Neviem. Datum sa da zistit, podla toho kedy bol napisany nazor, zrejme predtym a kedy mali nejake rokovanie(po nom). myslim, ze spominal, ze to malo byt v uj sme, tak na preverenie info staci nastivit kniznicu, a listovat par dni dopredu. Neviem po madarsky, tak necakaj ze to urobim a zrejme v nasej kniznici tie noviny nemaju.

Zverejnené

Urobil to formou platenej politickej inzercie v denníku Új Szó. Inzerát vyšiel ako rozhovor s predsedom SMK krátko pred kongresom strany Most.

V predchadzajucom prispevku som ta asi zmiatol, neviem kedy mali kongres.

Treba poslat link Csakimu, nech da Danisa bud sudom, ci pravom na opravu do laty ak klame.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov