game Zverejnené 15. Apríl, 2007 Zverejnené 15. Apríl, 2007 Csáky je rovnako vzdelaný, rozhľadený a kultivovaný ako Bugár ... alebo takmer rovnako - chýba mu trochu politickej vyrovnanosti a hlavne Bugárova charizma Duray to vyskúšal, čo to spraví, keď pri zmene kormidelníka začne vzburu ... Csáky je natoľko rozumný, že to nespravilo nič, vie, že pustiť Durayho k slovu by znamenalo rozpad, katastrofu, svrab a neštovice urobil vec, ktorá sa ponúkala ako rýchle a najrozumnejšie riešenie - sadol si s Bugárom a umlčali Duraya - v podstate dostal Duray ultimátum : predsedníctvo rozhodovalo o dvoch návrhoch, zakázať Durayovi komunikáciu s médiami, alebo sa jej dobrovoľne vzdá - prešla druhá možnosť a okrem toho Csáky nepriamo a dôrazne varoval Duraya pred ďalšími podobnými "pokusmi" - tým je situácia momentálne tam, kde ju zanechal Bugár ... bolo to dobré smerovanie a Csáky to vie. sú ambiciózni zakomplexovaní či za každú cenu sa zviditeľňujúci "politici", ktorí by nikdy nemali dostať funkciu - ani ako vrátnici v parlamente či hociktorej strane.bol to len vietor, hurikán sa nekonal - niekde som čítala taký "ľudový" komentár : vadil mu slovenský obojok - tak má nasadený maďarský náhubok ...
chorche Zverejnené 8. Máj, 2007 Zverejnené 8. Máj, 2007 Slotu na nich! Ci uz s velkym alebo malym "s"! Duraya by som vypoklonkoval az kamsi do atomovej ponorky Kursk, keby to bolo mozne, ale takto sa tam asi poriadky nespravia....
lopata555 Zverejnené 22. Apríl, 2009 Zverejnené 22. Apríl, 2009 tak a z SMK odchádzajú ďaľší .... Bugár, Nagy a Gál. Bugár vyhlásil SMK už nie tou akou bývalo.
Cactales Zverejnené 22. Apríl, 2009 Zverejnené 22. Apríl, 2009 Bugárovci zatiaľ opúšťajú iba poslanecký klub SMK Okrem Bugára z poslaneckého klubu SMK vystúpili aj László Nagy a predseda parlamentného výboru pre nezlučiteľnosť funkcií Gábor Gál. Na rozdiel od Simona, ktorého minulý týždeň nasledovali dve desiatky regionálnych politikov strany, však zostávajú členmi SMK. Svoje rozhodnutie nesmerujú proti predsedovi klubu Gyulovi Bárdosovi. Krok troch poslancov je len upozornením, aby sa do zasadnutia Republikovej rady SMK, ktoré bude 16. mája, prijali opatrenia k zmene štýlu politiky. http://www.sme.sk/c/4743343/bugar-definiti...-klubu-smk.htmlSMK sa doteraz vyhla podobným štiepeniam, akým prešla väčšina ostatných väčších strán, keďže vzhľadom na obmedzený okruh voličov ktorých dokážu osloviť je tu priestor na relevantnú existenciu iba jednej strany orientovanej na voličov maďarskej národnosti. Ak súčasné rozpory tentokrát vyústia do vzniku novej takejto strany, Csáky by mohol doviesť SMK až k zániku.
slimak Zverejnené 22. Apríl, 2009 Zverejnené 22. Apríl, 2009 Csáky by mohol doviesť SMK až k zániku. To by bolo pre obcanov Slovenska len to najlepsie. Verim ze potom by zanikol aj Slota z malikovou. Aj hlupe napady proti madarom aj nalady. podla mna mame ovela blizsie k sebe aj ked nie jazykovo (ale to nieje problem). Na juhu je zmiesane uzemie, a stale bolo preto madari su nuteni byt tolerantnejsi ako sibnuti volici SNS zo severu. Co ich to trapi v Cadci. samozrejme extrem ako duraya a csakyho a ich klony by sme mali eliminovat a to hlavne madari a Bugar a opozicnici robia co je OK.
Cactales Zverejnené 7. Jún, 2009 Zverejnené 7. Jún, 2009 Bugárovci dnes, deň po eurovoľbách opustili už aj rady SMK a očakáva sa, že čoskoro založia novú stranu. http://www.sme.sk/c/4878961/smk-sa-den-po-...ozstiepila.html Aké vidíte šance pre prípadný úspech takejto ďalšej strany zrejme tiež orientovanej na voličov maďarskej národnosti? Mohla by vytlačiť z politickej scény súčasnú SMK, alebo naopak skončí podobne ako ako väčšina "odštiepeneckých" strán?
wysky Zverejnené 7. Jún, 2009 Zverejnené 7. Jún, 2009 Ak to spravia sikovne, skusia spojit sily napriklad s Radicovou, ich sance vidim velmi vysoko. Vsetko je to velmi podelene na Slovaci a Madari... atd.
lopata555 Zverejnené 7. Jún, 2009 Zverejnené 7. Jún, 2009 No ja si skôr myslím a aj im to prajem aby sa dostali sa do parlamentu na úkor SMK. Bugár mi bol vždycky sympatický.
slimak Zverejnené 7. Jún, 2009 Zverejnené 7. Jún, 2009 Gro budu mat jedine v madarskej mensine(verim ze niesu tupi) a musia presvedcit aj nejakych slovakov. Ale ja im aj verim a som rad, ze tu nebude len madarska strana, ale strana pre rozumnych ludi a som ich schopny podporit.
Lolisha Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 Ak to spravia sikovne, skusia spojit sily napriklad s Radicovou, ich sance vidim velmi vysoko. Vsetko je to velmi podelene na Slovaci a Madari... atd. keby sa Radicova spojila s Bugarom, spravila by velmi dobry politicky krok. Aj k ziskaniu volicov pre novu stranu, ktora by nebola zamerana len na volica z jedneho, konkretneho tabora Ale neverim, ze to Radicova spravi :lol: nic proti nej nemam, prave naopak, ale nevidim to v nej
game Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 podľa mňa to nespravío tomto politickom manželstve sa vypráva po krčmách už pár mesiacov, ale nevidím to reálneRadičová je už inde, popularitu z prezidentských volieb sa jej nepodarilo využiť, je trochu mimo celého diania a neviem, prečo hlasovala za kolegyňu, ale špeciálne v jej prípade si to ľudia pamätajú ... práve kvôli prezidentským voľbámBugár ... neviem, myslím, že Csákyho má kdekto plné zuby, a Bugár je kultivovaný politik, ktorý vie, čo hovorí, a koná tak, a nemyslím, že by k tomu, aby sa tí rozumnejší okolo neho zoskupili, potreboval Radičovú možno sa mýlim, ale nemyslím, že k tomu spojeniu príde
wysky Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 Neviem, čo zamýšľa Radičová. Dzurinda sa minule vyhrážal, že na jeseň predstaví svoj tím. Ak v ňom bude aj Radičová, tak je to jasné. Aby som bol v téme, tak Csaky bol cez vikend v jednom rozhovore riadne cerveny.... a alkoholom to nebolo.
Drow Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 Radičová medzi ma´darmi volebný potenciál nemá.Volili sme ju len preto ,že išla proti Kašparovi.Ona to vie,preto ani nekandidovala proti Dzurindovi.Hlasy maďarov by SDKU nepriniesla.A Bugár?Bohvie prečo má tak naponáhlo.Ak si je taký istý mohol rok počkať a odsunúť Csákyho.Nechcel čakať,alebo nemohol.Kedy budú presne parlamentné voľby?
game Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 presne budú kedysi na budúci rok zvyčajne bývajú na jeseň ? tak akosiv každom prípade na budúci rokneviem či sa Bugár ponáhľa ... ale keď chce ešte zachrániť nejakú reputáciu maďarských strán a do volieb vytvoriť protistranu, odstaviť Csákyho, je asi načase sa hýbať
Drow Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 A voľby predsedu na jeseň! Takže o čo ide? :lol: nie je si ťažké domyslieť. Gamereputáciu maďarských strán netrba zachraňovať.Tá je v poriadku.
game Zverejnené 8. Jún, 2009 Zverejnené 8. Jún, 2009 pod predsedovaním pána Csákyho smerovanie strany trochu uhlo ... trochu sa tam niečo naštrbilo, keby nie, nenastal by zrejme žiadny rozkol, odchádzanie členov ... Bugára bolo svojho času dosť, zdal sa umiernený, Csáky razantnejší , ale zvolenie Csákyho bolo šľapnutie vedľareputácia je mierne naštrbená, pán Csáky robil veci, ktoré neboli celkom kóšer ... vrátane chodenia pre rozumy do BP, niektoré prehlásenia v maďarskej televízii, trochu sa to postupne nazbieralo ...Bugára ako politika uznávali aj Slováci ... s Csákym a jeho súčasnou stranou to tak celkom nie je, obávam sa
slimak Zverejnené 9. Jún, 2009 Zverejnené 9. Jún, 2009 http://hnonline.sk/slovensko/c1-37394640-c...gar-sniva-dalej Nie som volicom SMK, ani neviem o co moze takemu volicovi ist. drow je jasny a ja ho chapem. No som zvedavy ako to dopadne. kazda nova strana to nebude mat lahke, nema to ani SaS a myslim ze ta ma toho priestoru dost. Bugar to bude mat tazsie ale zas nieje hlupak(snad vie co robi), a zas jeho praca nemusi hned vypalit. Bude prinosom ak sa mu podari zmenit nalady ci uz u volicov madarskej narodnosti ci slovenskej(nemyslim volicov SNS). A vravim ta praca nieje jednoducha a neda sa spravit za rok.
Drow Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 game Chodiť do Budapešti je pre nás normálne! My sme tam doma.A vystupovanie v ma´darskej televízii je tak isto normálne.Jy v podstate pozerám len maďarské stanice-tak na 80%.slováci ma´dara nikdy voliť nebudú.Teraz sú toho síce plné noviny ale je to len bla,bla.Až Béla vyrukuje s nejakým maďarským problémom všetci slovenskí skoro voliči sa od neho odvrátia.
Darkman Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 slováci ma´dara nikdy voliť nebudúJa poznam dost Slovakov co volili smk este ked bol predsedom Bugar.
game Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 ach drow, a prečo myslíš, že chodiť do Budapešti pre nás ostatných nie je normálne ? že nikto z nás tam nebol doma aspoň chvíľu ? že pozerať aj maďarské stanice je len vaša výsada ? a ... okrem toho je podivuhodné to tvoje delenie ľudí na nás a vás : ) kto patrí kam ? chvíľu som sa nevedela rozhodnúť, či je nová Bugárova strana most alebo most ... aj ako slovná hračka je to pekné podľa teba pán Csáky nedovrzal predsedovanie SMK ? Béla Bugár a SMK sa rozišli po dlhých rokoch. Rozkol v strane nastal po zvolení Pála Csáky za šéfa SMK. Podľa Bugára súčasný predseda používal pred snemom neférové praktiky a po jeho zvolení utíchla v SMK diskusia a slušnosť sa vytratila.zdroj o tomto hovorím, keď hovorím o cestách do Budapesti, o politike ... SMK si za Bugára riešila problémy doma, okrem iného, a za krátku dobu si vydobyl úctu nielen v SMK
lopata555 Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 slováci ma´dara nikdy voliť nebudú. poznám x slovákov čo volia SMK. Teda hlavne keď tam bol Béla. :lol: edit ... akurát pozerám že to napísal aj Darkman :)
bobsapp Zverejnené 11. Jún, 2009 Zverejnené 11. Jún, 2009 Drow žije vo svojom nenávistnom maďarskom svete, kde sa tieto dve národnosti iba trpia.S tými volbami...tiež poznám viacero ľudí (možno poznáme všetci tých istých :lol: :) )TV. Si pamätám na časy, keď sme cez leto u babky počúvali iba maďarské telenovely z televízie :)
Drow Zverejnené 11. Jún, 2009 Zverejnené 11. Jún, 2009 Game a prečo myslíš, že chodiť do Budapešti pre nás ostatných nie je normálne=pán Csáky robil veci, ktoré neboli celkom kóšer ... vrátane chodenia pre rozumy do BP ?????? podľa teba pán Csáky nedovrzal predsedovanie SMK ? A ako? Béla Bugár a SMK sa rozišli po dlhých rokoch. :lol: V roku 2003 sme pozývali z titulu ukončenia jednej investičnej akcie na návštevu vedenie SMK.Dostali sme otázku z vedenia,že koho konkrétne.Odpovedali sme ,že všetkých.Ich odpove´d znela,že to nepôjde,lebo kam ide Csáky tam nejde Bugár a naopak. milá Game,moc o tom nevieš. SMK si za Bugára riešila problémy doma, okrem iného, a za krátku dobu si vydobyl úctu nielen v SMKDoma sa to riešilo preto,že to Duray a Csáky nevynášali von.Béla a Simon utekali hne´d do novín. V SMK si vydobil takú úctu,že ho už nzvolila! :) poznám x slovákov čo volia SMK. Teda hlavne keď tam bol Béla. Nepoznáte nikoho.Ukazovali vám hlasovacie lístky?Ja som vždy tvrdil,že som volil HZDS a stále ma volajú na matičné plesy. :) Pri týchto EU voľbách dostali maďarskí kandidáti viacej hlasov ako pri predchádzajúcich.to znamená,že buď za Csákyho ich volilo viacej slovákov alebo dostali mimoriadne veľa hlasov maďarov(keďže podľa vás slováci Csákyho SMK už nevolia).
lopata555 Zverejnené 11. Jún, 2009 Zverejnené 11. Jún, 2009 Nepoznáte nikoho.Ukazovali vám hlasovacie lístky? Nikto mi nič neukazoval. Ale svojim kamarátom verím. Možno ty svojim nie :lol: A ako? Arogantným správaním.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz