aljak63 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No ver tomu ze keby sa tohtoroce finale zopakovalo (co sa snad nestane) tak uz fandim Penguins :lol:
Sniper Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Axelko no čo isto si nebol na námestí pozrieť čo si mal takého na robote???? :lol:Nebol, predmanželské povinnosti boli dôležitejšie :) :) Ale vzhľadom na veľkosť trenčianskej liahne v NHL myslím že podobných obrázkov v budúcnosti ešte uvidíme veľa tak kam sa ponáhľať? ;) Ale v každom prípade je to trochu aj škoda, Stanley Cup sa nevidí každý deň...
wysky Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Húževka z Trenčína už maká v letnej príprave v Košiciach. Pravda, netuším, či je to trenčinsky odchovanec.
bobsapp Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Húževka z Trenčína už maká v letnej príprave v Košiciach. Pravda, netuším, či je to trenčinsky odchovanec.žiaden Trenčín Húževka
wysky Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Aha, tak to som sa mýlil, ja ho zaregistroval až v Trenčíne.
tomassi Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Chceme sa učiť a prebrať vaše skúsenosti pri výchove športovcov. Spôsob, akým pestujete šport od útleho veku, zanechal vo mne hlboký dojem. Trenčín je mesto s veľkou hokejovou tradíciou. Náš ľadový hokej potrebuje zlepšiť úroveň, je možné, že budeme v tejto sfére spolupracovať so Slovenskom" povedal pre agentúru SITA predseda výboru pre vzdelávanie, vedu, kultúru a verejné zdravie Celočínskeho zhromaždenia ľudových zástupcov Song Fatang ešteže tam je ten Trenčín, lebo na vetách Chceme sa učiť a prebrať vaše skúsenosti pri výchove športovcov. Spôsob, akým pestujete šport od útleho veku, zanechal vo mne hlboký dojem.som sa pekne bavil
tomassi Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Česť DUKLY opäť raz zachraňovali junioripo 3-krát sa stali majstrami
Tom Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ale tesne 3:2 na zapasynechapem jak mohli prve 2 v BA prehrat sak tu ich rozdrvili
Sniper Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 lol, a to Slovan vraj viedol 2:0 na zápasy? :lol: Dobreeee :)
Tom Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Aj keby tam bol, tak len do počtu - on bol predsa v tom finále (bohužiaľ) medzi porazenými (kiežby sa toho roku finále zopakovalo aj s tým, že zas by bol on medzi porazenými :D ) No Kopecký si zaraňajkoval o ôsmej z pohára držkovej, a oslavy padli presne na piate výročie jeho svadby vraj... Kto z nás lepšie oslávi piate výročie? ;) :D Veštec.. ;) btw. Juniori si zasluzia viac fanusikov, dneska bolo mozno 80 ludi a to sme hrali s 1. v tabulke
tomassi Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 trošku arenalínu do žíl tejto témya možnože aj SK hokeja http://www.hokej.sk/clanok82338-Za_par_mesiacov_z_dorastu_do_extraligy__Marko_Dano.htm
tomassi Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Som rád, že Stanley Cup získal ďalší odchovanec Dukly Trenčín :P o pár rokov to už možno nebude môcť byť možné Hokejovej Dukle Trenčín hrozí zánik "Pokiaľ do 15. júla nezoženieme pol milióna eur, nebudeme môcť začať s výrobou ľadu na štadióne. Potom ho môžeme akurát zatvoriť a skončiť s hokejom v Trenčíne" skonštatoval pre agentúru SITA generálny manažér Dukly Trenčín Andrej Kollár
Sniper Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Mňa to neprekvapuje. Na Slovensku je to proste tak. A ešte doplním, primátor Rybníček určite radšej logicky podporí futbal v meste, kde jeho brat je gen. manažérom v AS Trenčín.
Tom Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Možno by pomohlo upozornit nejakych novinarov a peniaze by sa zrazu nasli. ako to u nas chodi.
aljak63 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 btw. Prečo vlastne Chára počas Lockoutu 04/05 nehral na Slovensku vo svojom materskom klube (Dukla), ale išiel hrať do švédskej Elitserien za Färjestads BK?
lopata555 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Asi chcel mať lepšiu výplatu :P ... ale ak si dobre spomínam tak celú sezónu v Trenčíne vtedy odohral len Paľo Demitra ... Majovia Hossa a Gáborík tam hrali na začiatku a na konci sezóny ... ale inak tiež boli vo Švédsku ... málo kto odohral vtedy sezónu vo svojom materskom klube ...
tomassi Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 btw. Prečo vlastne Chára počas Lockoutu 04/05 nehral na Slovensku vo svojom materskom klube (Dukla), ale išiel hrať do švédskej Elitserien za Färjestads BK? možnože-pretože tak v Dukle bol považovaný za veľké nemotorné nemehlo v Islanders bol skôr atrakciou - ďalším dôvodom je aj kvalita súťaže - nechcel vypadnôť z rytmu Zdeno na sebe celý život dre, dre, dre a výsledky sú teraz vidieť
Sniper Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Nie som si na 100% istý, ale zdá sa mi že počas lockoutu mal na výber, buď Duklu alebo Spartu. Vybral si Spartu a potom zrejme/možno išiel do toho Švédska. Možno by si vybral Duklu, tak ako zopár iných hráčov (H-D-G), ale dorasteneckí tréneri považovali Cháru za neperspektívneho a vraj ho ani neposielali na ľad. Vykašlal sa na Duklu a zamieril do Sparty, kde zaujal a odtiaľ sa odrazil do NHL. Tam však musel na sebe ešte popracovať, ale prepracoval sa správnou cestou.Myslím, že Chára na Duklu zanevrel, ale jeho chyba to nebola.
bobsapp Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Zdeno nedostával šance ani v Dukle a potom ani v Piešťanoch. No a jedného dňa, keď sa dozvedel že nie je nominovaný na zápas, sa chvalabohu rozhodol ísť do Prahy. Už počas lockoutu bol top hráčom, nemohol predsa ostať na Slovensku. Takže toľko k tomu.
slimak Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Napisem o chalanovi,nieco som pisal, sestrin chlapec - neviem ako je to vskutocnosti ako 14 rocny odisiel do svedska(prvy polrok bol u svedskej rodiny ,tento rocnik si sestra tam prenajala dom a zili tam). Dva skolske rocniky - ale vyse roka tam je sa chcel naucit po svedsky a dostat na svedsku skolu strednu hokejovu. Aby sa aj ucil a hral hokej. Nemali asi 3,4 tie gymnazia on zaujem. Nevyslo to. Inak v rocniku v trencine mozno mal najviac bodov - ale priblizne takych ako on bolo 6 chalanov.
Recommended Posts