sedimin Zverejnené 9. Marec, 2007 Zverejnené 9. Marec, 2007 Zdravim, chcel by som si len tak zo zabavy vytvorit nejaky "grid computing" projekt - tj nieco pre seba, kde by grid pozostaval z mojich troch pocitacov :lol: Ale som rozmyslal, ze co by ten grid mohol riesit - mate napad na nejake problemy, ktore uz neriesi X gridov? (tj faktorizacia cisiel asi nie). Mohlo by to byt tiez nieco matematicke, alebo celkovo z vedy - ale zas nie simulacia pohybu virusu chripky v tele cloveka :), cosi pomerne jednoduche, ze by som to vedel implementovat. dik
phersu Zverejnené 9. Marec, 2007 Zverejnené 9. Marec, 2007 Naprogramuj vecičku ktorá mi vyhodí aké budú ďalšie čísla v športke potom sa s tebou podelím :lol:
sedimin Zverejnené 9. Marec, 2007 Autor Zverejnené 9. Marec, 2007 mozno to budu tieto - uloz si ako nieco.vbs a nechaj sa inspirovat :lol: :) cisla = "" For i = 1 To 6 cisla = cisla & Int(rnd() * 49) & " " Next MsgBox(cisla)
Nokia Zverejnené 10. Marec, 2007 Zverejnené 10. Marec, 2007 sedimin mas to trosku neosetreneza prve, je mozne ze ukaze dva krat to iste cislo.. co pri sportke nieje moznea za druhe, ukazuje furt to iste :) :lol:
sedimin Zverejnené 10. Marec, 2007 Autor Zverejnené 10. Marec, 2007 visual basic zial nie je mojou silnou strankou a pustal som to iba raz :) :lol: :)
Hedgehog Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 No ale tie dve štrnástky po sebe ti museli padnúť do oka aj tak, nie?
Darkman Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 aby to neukazovalo stale to iste - na zaciatok dopisat 'randomize' :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz