dodo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 myslite si ze nieco take existuje?? :) :) ;) ;) ;) :lol:
Polaris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hej...ked som vstal, tak som si myslel, ze ma strasi ta najvacsia zruda pri pohlade do zrkadla.
game Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 poltergeist by mal robiť nejakú zlobu :) minimum hádzať nábytkom, hýbať lampami a váľať skrine ... ty si len obyčajné strašidlo, heš do témy vedľa :lol:
Polaris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jak som sa zlakol...nerob mi zleeeeeeeeeee :lol:
dodo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 no ja nvm :lol: poltergeist sa prejavuje zapachom, lieta vsetko v dome,nevysvetlitelne klopkanie a vrzganie...zatial som tu nic take nepostrehol:D:Dhehe
Polaris Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jedine forum sem-tam vrzga a skripe, ked su trable :lol:
game Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 keď má napríklad provider trable, alebo tak, to si chcel povedať, však, Polarisko ? :lol: možno tam mali naposledy poltergeista, že im to robilo čudá ...mimochodom, s tým zápachom, dodo : pokiaľ viem, to nie je typické, skôr tie pohyby nábytku, vyhadzovanie z postelí a tak ... okrem toho sú skutočne zdokumentované nejaké prípady, a vždy, alebo alebo v skúmaných prípadoch prakticky vždy sa prejavy typu " poltergeist" spájajú s prítomnosťou nejakého nespokojného adolescenta ...
dodo Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mno ja viem ze ten zapach je zriedkavy ale udava sa
happysoul Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Samozřejmě že existují!A to mám už dospívání za sebou i když jsem věčné dítě. :lol:
game Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no prosím ... :) o ich prejavoch som čítala už moc, snáď až priveľa, podobnú tému, kde možno vyčíňajú, máme tu na fóre, len sa tam trochu zaoberá aj inými vecami ...tak keď existujú, kto sú ? a prečo robia to, čo robia ? hm ... možno aj večné deti im stačia :lol:
dodo Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ja si tiez myslim ze nieco take existuje aj ked to neviem s istotou potvrdit :lol: :)
villiam greko Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ja si nemyslim ze tento jav sa vzdy viaze len na nejaku osobu. casto sa popri vycinani poltergeista prejavoval aj duch ktory napr komunikoval
Recommended Posts