Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

aj ja ťa ľúbim, chrobáčik :) :lol:

 

iritujú ma kosti v jedle, v rybách, v kurati /preto jem len nohu/, v polievkach, ja keď to cítim v ústach, tak sa vytočím a nejem

a ešte ma iritujú komáre

a pošta!!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aj ja ťa ľúbim, chrobáčik :) ;)

Aj ja teba :lol:

Veď vlastne za chvíľu budú tie knihy spoločné. :)

 

 

Irituje ma susedových decko. Ja ho raz zabijem zasrana jedného. Nech ho vyženú von sa vyblázniť a nie ho nechať nech sa tam trieska o stenu. Vlastne irituje ma celá rodina ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

AW: Tak to som vacsinou vonku s priatelmi alebo spim alebo som skratka v takej euforii, ze na FSP nepomyslim. Kazdy den sa nieco stane. Aj dnes. Pozname sa uz 7 rokov a ja trcim zavrety tu, kym ostatni chlascu na BYTE a ani ich nenapadlo, ze by som so vsetkymi rad pokecal. Ani ich nenapadne ist na intrak alebo sa ozrat vonku. Nie. Aspon vidim, ako to s niektorymi kamaratmi je. Ja ich neodsieram....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v poslednom čase iné ani nepočujem a nečítam, len každý píše bakalárku a prekladá čosi a píše maturitné testy a písomky a učí sa na matury a prijímačky a ... no des

minulý rok o takomto čase to bolo podobné ... všetkých zrazu tlačí čas :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pardon, opravujem iritujúce jarné skutočnosti :

 

takže : matury, testy, písomky, prijímačky, bakalárky, zápočty, skúšky, pracovné povinnosti externých študentov, pracovné povinnosti pracujúcich pracujúcich, povinnosti práve nepracujúcich pracujúcich, .... mno :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Irituje ma zopar ludi, ale radsej nepoviem ziadne meno... Ale poviem, je to Teta-Jones, ako tu prezyvame jednu.... (Jaj, ze cim? Ludi delim do 4 kategorii: Muzi, zeny, hybridi, ona. Niekto studuje na vysokej a cudujem sa, ze skoncil vobec strednu....)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

po dlhom case ma zacina iritovat chorche... nic v zlom, ale ked vidim jednu stranu zapisanych tvojich prispevkov, zacina mi byt zle..

mas problemy s hormonami ci co?!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

arwiel: Nie, ale vsimni si frekvenciu mojich pristupov, nechodim sem tak casto, aby som mal tam prispevok, tam prispevok a tma. Toto rozoberame s *x**** v sukromkach. ze sa skratka viem vypisat, ale.... Skratka uz som prezradil az moc, asi mi to spocita.

Irituje ma vlastny organizmus, uz neregeneruje ako "zamlada", tak 5 rokov dozadu sa mohlo stat takmer cokolvek a rano som vstal ako novy clovek.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

irituje ma jeden po uši zaľúbený chalan! zato, že on je zamilovaný ma nemusí furt naháňať aby som mu zohnala číslo sesternice mojej bývalej spolužiačky! Kruci, už ma štval, tak som šla k tej spolužiačke a ona nebola doma.... tak som jej šla zavolať a mala som už neplatné číslo... tak som vybehla k nej, vypýtala si jej číslo od jej mamy... zavolala som a mala bypnutý mobil... tak už pekne naštvaná som to číslo dala nešťastne zaľúbenému chalanovi anech si to už zháňa a rieši sám! a nech mi dá pokoj! :)

/ale inak ho mám rada :lol: /

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V poslednej dobe ma irituje skoro vsetko, len moje prejavy su vacsinou uz miernejsie, ale najviac zo vsetkeho ma okrem jedneho chrapuna, ktoreho som spominal inde, vytocila SNS, HZDS a Smer tou hovadinou, co schvalili, ja im dam novelu, to je zaciatok konca!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov