Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

akoze Bytovy podnik = spravca to dal urobit bez odsuhlasenia vlastnikov?

tak to je divne... lenze - bud si niekto vezme na starost tento boj (a musi ratat s tym, ze bude sam vojak v poli, vid Slimak co pise v inej teme), alebo sa s tym zmierite a nebudete si nicit zdravie

 

 

áno.

a človek, síce kamarát, ale odtál potál,  obyvateľ, ktorý na to celých 20 rokov kašľal a nechal jednať a trápiť sa nás, sa zrazu, keď už bolo všetko oddreté a konečne byty naše, sa cítil byť nedocenený a začal organizovať.

 

tie pôvodné vstupné dvere síce staré, železné, ale boli dvojité - mali dve krídla, otvárali sa dovnútra, mali nepriehľadné sklo, bočné steny boli nepriehľadné sklo, celé to bolo k hnedožltej bytovke hnedé,

tento paškvil sa nepáči nikomu, chceli sme umelé, úplne iný typ, nič sa tým nevyriešilo,

pretože nad tým je rad nezateplených zbytočných balkónov, pivničné okná sú staré a nezateplené, vyzerá to desne, dvere sú len jedny, otvárajú sa von - prakticky treba zostúpiť na schody, aby človek vošiel do baráku ... no hnus.

 

a čo je najlepšie - každý sa rozčuľuje... ale na starosť si to nechce zobrať nikto. nám tu hodí každý rozprávať, ako to malo byť.

 

a nám už prisámvačku viac než 20 rokov stačilo. dosť.

 

a keď si to nezoberie nikto na starosť, tak javne bude robiť správca a každý čo len chce.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

!!!!

 

dávno ma tak niečo vytočilo, ako dnes jedna správa z tv novín. som tak nasratá, že by som niečo a niekoho vedela rozkúsať.

 

tri veci:

- viem, že sa točil v Betliari seriál 1890

- za chrbtom zapnutá voľaktorá telka, ktorá v tom mala prsty, neviem ktorá, asi JOJ

posledná správa v tv novinách mi priam udrela do uší:

 

- televízia dostala celú spústu listov a mailov!!!!!!!!  o pofidérnosti seriálu a kompetencii filmárov, pretože sa desne podivovali nad skutočnosťami, ktoré videli v prvom dieli seriálu, a to:

 

upravené anglické trávniky a parky

radiátory

elektrinu

exotické ovocie na stoloch,

... a ešte kopu drobností.

 

deadove vyšívané tričko "Ľuďom e" má stále viac všeobecnú platnosť, čím viac internet, tým viac blbých ľudí.

 

tak písať maily o hovadinách a vypisovať do televízie, na to ich je... ale aspoň otvoriť ten podžubaný GOOOOOOGLE, alebo chytiť encyklopédiu pred tým, než začnem vypisovať blbosti, keď neviem, tak na to mozog už nestačí.

nie každý musí všetko vedieť, ale spústu toho sme sa už my učili kedysi v škole... to ešte neboli v živote nikdy mimo svojho dvora?

a dnes má gooooogle po ruke takmer každý.

 

ústredné kúrenie mali už v Mohendžodáre a v starom Ríme a jeho najkrajnejších provinciách, ústredné kúrenie s dnešnými bežnými radiártormi bolo už v prevej polovici 19. storočia, kúpele s ústredným vyhirevaním, vodovody, stoky, kanalizácie, tečúcu vodu v domoch mali yž v Mohendžodáre a Harappe!

elektrický šijací stroj bol funkčný už roku 1846!

elektrické kreslo zaviedli roku 1880!

elektrické káble sa ťahali mimo stien, z vonkajšej strany, ale poznali aj poistky,

aj bulharských a anglických a francúzskych záhradníkov mala každá šľachtická rodina storočia predtým,

a s exotickým ovocím a vínami obchodovali v našich končinách vo veľkom už majitelia Červeného kameňa Fuggerovci už v 17. storočí...

 

prečo ide celý svet do kytek?!

 

toto všetko má volebné právo a myslí si, ako prechytračili télku... goooogle. encyklopédie. spýtam sa...  to si vážne myslia, že sme teraz vyliezli spod kameňa? len špeciálne pre ich ctené zadky?

ale konšpirácie o očkovaní a chemtrails a blbostiach z akýchkoľvek pofidérnych zdrojov, ... to si vedia prečítať na nete. to ovládajú.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak ma nasrala sebestrednosť, hlúposť, nezáujem myslieť a používať mozog a uťápnutosť ľudí, ktorí si myslia, že svet vznikol len kvôli nim a ich gauču a telke,  nielenže nič nevedia, nie sú schopní použiť ani gooogle,

ale konšpirácie od akéhokoľvek debila na nete žerú aj s navijákom... to, že nevie nič o elektrike, je jeho problém - ale že verí nezmyslom o očkovaniach a kravinách z netu, ktoré tam píše ktokoľvek, ani netuší, kto, tým ohrozuje hodne veľa ľudí.

 

takých Tomášov sú žiaľ mraky, ani náhodou to nie je rarita.

to je hodne zúfalé.

namiesto kroku vpred dva kroky vzad.

nemusí, opakujem, nemusí každý vedieť spústu vecí, ale že elektriku, fotografiu, vodovody, stoky, kanalizácie a anglické parky nevymysleli predvčerom, to by ľudia schopní vypisovať maily zato mohli vedieť... alebo jedným klikom v tých svojich bedňách zistiť.

nevieme spústu vecí... celý regiment vecí nám uniká, to je normálne.  nikto nemôže vedieť všetko.

 

ale to sú také základy... stačí pár návštev zámkov a kaštieľov. a počúvať výklad.

ale toto je tak na "čo dokáže ulica"... a ešte o tom píšu do telky, ako nachytali filmárov, akí sú len chytrí : (

 

 

že sú zato dejové chybu v tom seriáli... sú. ide mi to za chrbtom, a to stačí. ale to nemení nič na hlúposti ľudí.

/napr. Hellé zachytila Montiho čardáš, ktorý ešte 14 rokov nebol na svete, ja som zachytila scénu s chytenou cigánkou a maďarskými žandármi s kohútími perami... pred nimi na konci ulice cigáni prechádzali do bočných uličiek, nieže by si dovolila cigánka nakopnúť žandára... to je len z dneška pár drobností z filmu - ale o tých asi maily nikto písať do télky nebude : ) /

 

no dobre, už som vychladla... : )
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

To je jedno, natieraju sa aj oholeni vyblyskani chlapi /mimochodom, aj ti ma irituju/ :) tie baby ma ovsem irituju s tymi nohami nasiroko hodne a pripominaju ... mno. Nic chutne :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak na kyselinu sírovú mám nemiznúcu spomienku.

Príbeh zo záhrobia.

Bola som prváčka na výške i mali sme labáky z anorganiky. m,ali sme v Kippovom prístroji vyrábať vodík z kyseliny sírovej. I postavila som aparatúru, pokus začala, ale nešlo mi to tak ako kolegom, bolo tam niečo upchaté, a tak som zavolala asistenta. I prišiel ku mne, zobral takú gumovú hadičku a šiel to prefukovať, ale to fešák nemal robiť. Banka sa rozletela na tisíc kusov a H2SO4 vyprskla na neho i na mňa. V momente som mala na plášti dierky a tier boli i na tričku i rifliach - a opláchla som si xicht vodou, ale aj tak som potom neviem ako dlho chodila fľakatá. Asák hned bežal pod sprchy, mne toto dopriaté nebolo, mohla som sa len ako tak opláchnuť v umývadle...diery a fľaky som mala všade, kde ma to oprskalo.

Rozhodne kúpeľ v kyseline sírovewj nikomu neodporúčam. Tie slečinky asi na chémii ani na základnej škole nedávali pozor...Mimochodom, v drogérii sa dá kúpiť sírové mydlo. A ak nedostane sírové, aj dechtové urobí dobrú službu.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Brutálne ma irituje existencia toho dementa, ktorý navrhol dať na klávesnicu klávesy Back Space a Enter pod seba. Ak píšete niečo dôležité a namiesto Back Space udriete o pár milimetrov nižšie a trafíte Enter, teda klávesu s úplne opačným významom. Fakt nakopal by som ho do riti, dementa, za túto logiku..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mne sa občas stane, že v rýchlosti namiesto Backspace stlačím delete a opačne, ale zas tak moc škody mi to nespôsobí, vždy sa to dá rýchlo napraviť. zaujímavé preklepy sa mi zadaria aj nechcenou výmenou o a i ( v robote sa mi to zadarilo v správe o výsledkoch nejakých testov, zloženého z 3 častí, jedna z toho bola Počúvanie s porozumením...a alebo t a r (výraz ost zmenil svoj význam) a ďalšie zaujímavé drobnosti...ale žeby mi to až tak strašne trhalo žily, tak nie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no veď, práve to sa mi stáva, takže dokopy nič. Aj to sa mi občas stane, že zamením backspace a Enter, ale tiež sa tým dokopy nič neskazí. ktovieako ma to nerozhádže. Skôr ma mierne dopáli, ak namiesto Save ťuknem na niečo iné. Ale tiež sa z toho nejdem zblázniť. Akurát keď chcem niečo uložiť a namiesto áno/yes ťuknem emylom Nie /No a vytvorené veci sú v prdeli. zato si pri práci priebežne ukladám zmeny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mňa rozčuluje klávesnica Shift a Caps Lock, hoci sú vedľa seba logicky, keby sa dalo, tak jednu premiestnim. Stlačím Shift, chcem velké písmeno, ale pozerám na klávesnicu. Prst, koťuha sklzne na Caps Lock ,a ja píšem, píšem, a potom pozriem na monitor, a všetko je naopak.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Možno sa ti trasú ruky pri písaní a namiesto na Shift klikneš na Caps Lock, nevšimneš si a píšeš veľkým.

 

Ale Back Space a Enter je veľký rozdiel. Ak by si pomocou Back Space mohol zrušiť odpočítavanie nukleárneho výbuchu a Enterom potvrdiť okamžitý výbuch, nenaštval by si sa, keby si sa uklikol?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Axel, nestraš...nuž, fantázii sa medze nekladú, čo všeto by sa mohlo stať...ešteže sa Alarmovi tie ruky netrasú :)

 

caps Lock sa mi dosti často zadarí stlačiť neplánovane a potom tu klepem všetky písmená veľké. Už ma to ani nerozčuľuje, každý hádam vie čítať, čo sa dá aj keď sú všetky písmená veľké...najčastejšie sa mi to podarí, ked chcem stračiť a...ale zas tak hrozne ma to nesrdí, že by som sa z toho šla pominúť. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Idem vystaviť faktúru, zistím, že daný podnikateľ má na stránke IČO niekoho úplne iného. Fakt žasnem nad ľuďmi, čo majú takéto veci úplne na háku, hoci by za to mohli schytať mnohotisícové pokuty.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

moja ex ... nemôžem o nej povedať že je π**, lebo to by sa nejaká π** mohla uraziť, ale v poslednej dobe už prestávam chápať...

chalani teraz chodia brigádovať do družstevnej kukurice ... v piatok ich zdrbala do holej zeme, že prišli zablatení. neviem síce akí mali prísť, keď v štvrtok v noci pršalo, ale OK, má takú šťastnú povahu, že jej robí dobre, keď môže vrieskať na druhých... človek by síce povedal, že môže byť rada, že sa chalani cez prázdniny neflákajú, ale si chodia privyrobiť, ale čo už. na Tomim bolo vidieť, aký z toho jej preslovu zostal smutný, zvyšných dvoch som mal z dohľadu, ale nadšení asi tiež neboli...

včera, keď som ich doviezol, tak ich zas zdrbala do holej zeme, lebo na jednom z ich bicyklov bol defekt ... ale OK, má takú šťastnú povahu, že jej robí dobre, keď môže vrieskať na druhých... ponúkol som sa síce, že donesiem chalanom sadu na lepenie defektov, nech to môžu opraviť, ale odmietla. ponúkol som síce, že to teda prídem zalepiť ja, ale odmietla aj to, že ona to dá opraviť inde... OK, mala potrebu sa vyvrieskať, tak sa realizovala...

ale čo som sa dozvedel včera, tak to už je úplný suterén ... ona moc talent na varenie nemá, tak to kompenzuje tým, že varí len sporadicky. Marek, keďže už dosť pochytil odo mňa, tak občas niečo ukuchtí sám. je to celkom pochopiteľné, lebo chleba s Ramou či cestoviny s kečupom, nie je ideálna večera pre troch puberťákov, kór keď sú vo veku, že majú spotrebu jak ruské auto ? no, a Marek, keď dokončí nejaký svoj kuchynský výtvor, tak jeho starostlivá mať si to odfotí do tabletu, potom to na xichtoknihe prezentuje ako svoj výtvor, a podobne postihnuté slepice jej to tam lajkujú /v slove slepice treba doplniť mäkčeň nad písmenom C/ ...

spomenul som si na pesničku od Tři sestry - Fanánek má dar od boha vystihnúť v textoch život taký ako občas býva:

Když přídu v noci domů, na plotně neni žrádlo,
v lednici vinnej ocet a ve vaničce sádlo,
na šňůrách nevisí, v koupelně hnije prádlo,
ty ležíš pod pohovkou, zlitá jako brok!
Padá popel z cigaret na župan s pelikány,
pod Vlastou usínáš a mě nevnímáš,
marně se snažíš dočíst, jak se maj chovat mámy,
nikdy's to nevěděla, tak tě proklínám dirty mum!
Zas tejráš celou partu, mě, ségru a i tátu,
já na to nemám nervy, bydlim na internátu,
přijedu na vánoce, ty visíš na špagátu,
není to ze zoufalství, chceš nás potrestat.
 
asi rok dva dozadu mi to hralo v aute, Marek keď to počul, tak sa normálne otriasol...
 
dnes som tieto príhody a skúsenosti spomínal v robote, a jeden z kolegov zahlásil:
"Už chápem prečo je tvoja bývalá - ona by totiž bola bývalá každého ... "
  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuž vidíš, a napriek všetkému, nikto nemôže povedať, že by som chalanov akýmkoľvek spôsobom štval proti nej ... v tomto je plne sebestačná ?

bola aj taká situácia, že ktorýsi jej opdapuľoval, a moja reakcia bola:

"To ako sa bavíš s mamou?! Je to vaša mama, tak sa s ňou budete rozprávať slušne! Takéto niečo som počul naposledy!"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 19 hodinami, clovek2 napísal:

moja ex ... nemôžem o nej povedať že je π**, lebo to by sa nejaká π** mohla uraziť, ale v poslednej dobe už prestávam chápať...

chalani teraz chodia brigádovať do družstevnej kukurice ... v piatok ich zdrbala do holej zeme, že prišli zablatení. neviem síce akí mali prísť, keď v štvrtok v noci pršalo, ale OK, má takú šťastnú povahu, že jej robí dobre, keď môže vrieskať na druhých... človek by síce povedal, že môže byť rada, že sa chalani cez prázdniny neflákajú, ale si chodia privyrobiť, ale čo už. na Tomim bolo vidieť, aký z toho jej preslovu zostal smutný, zvyšných dvoch som mal z dohľadu, ale nadšení asi tiež neboli...

včera, keď som ich doviezol, tak ich zas zdrbala do holej zeme, lebo na jednom z ich bicyklov bol defekt ... ale OK, má takú šťastnú povahu, že jej robí dobre, keď môže vrieskať na druhých... ponúkol som sa síce, že donesiem chalanom sadu na lepenie defektov, nech to môžu opraviť, ale odmietla. ponúkol som síce, že to teda prídem zalepiť ja, ale odmietla aj to, že ona to dá opraviť inde... OK, mala potrebu sa vyvrieskať, tak sa realizovala...

ale čo som sa dozvedel včera, tak to už je úplný suterén ... ona moc talent na varenie nemá, tak to kompenzuje tým, že varí len sporadicky. Marek, keďže už dosť pochytil odo mňa, tak občas niečo ukuchtí sám. je to celkom pochopiteľné, lebo chleba s Ramou či cestoviny s kečupom, nie je ideálna večera pre troch puberťákov, kór keď sú vo veku, že majú spotrebu jak ruské auto ? no, a Marek, keď dokončí nejaký svoj kuchynský výtvor, tak jeho starostlivá mať si to odfotí do tabletu, potom to na xichtoknihe prezentuje ako svoj výtvor, a podobne postihnuté slepice jej to tam lajkujú /v slove slepice treba doplniť mäkčeň nad písmenom C/ ...

spomenul som si na pesničku od Tři sestry - Fanánek má dar od boha vystihnúť v textoch život taký ako občas býva:

Když přídu v noci domů, na plotně neni žrádlo,
v lednici vinnej ocet a ve vaničce sádlo,
na šňůrách nevisí, v koupelně hnije prádlo,
ty ležíš pod pohovkou, zlitá jako brok!
Padá popel z cigaret na župan s pelikány,
pod Vlastou usínáš a mě nevnímáš,
marně se snažíš dočíst, jak se maj chovat mámy,
nikdy's to nevěděla, tak tě proklínám dirty mum!
Zas tejráš celou partu, mě, ségru a i tátu,
já na to nemám nervy, bydlim na internátu,
přijedu na vánoce, ty visíš na špagátu,
není to ze zoufalství, chceš nás potrestat.
 
asi rok dva dozadu mi to hralo v aute, Marek keď to počul, tak sa normálne otriasol...
 
dnes som tieto príhody a skúsenosti spomínal v robote, a jeden z kolegov zahlásil:
"Už chápem prečo je tvoja bývalá - ona by totiž bola bývalá každého ... "

tak to by bola len bývalou aj Flinstonovi, lebo to by ani on nevydržal. A možno by si ju ani nezobral. Ani sa ti nedivím, keď po takej mnohoročnej multiskúsenosti nechceš o upelešení nejakej ženskej v tvojom hniezdočku ani počuť. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Začínajú ma iritovať ľudia, čo sa na všetko v kuse len sťažujú. Prial by som im zažiť 30 ročnú vojnu v 17. storočí, aby zistili o čom je skutočný život, potom by sa mohli sťažovať.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov