Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

Iritujú ma tí hore.Predávajú, šafária s tým, čo im nepatrí, a keď sa niečo prevalí, nič sa im nestane.A my, ostatní sa skladáme na súdne prehraté spory, platíme,platíme ,platíme....

Irituje ma odstupné po skončení ich mandátu....doba určitá...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Myslím si, že ak by tí hore .. politici, taktici, prefíkanci, ľstiví ľudia brali politiku ako poslanie, boli zodpovední, čestní, pokorní a nie pyšní, tak by v štáte vyzeralo inakšie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...

drzí ľudia, ktorí sa predbiehajú. posledný príde, ale trepe sa rovno dopredu. A nie je to stareček o paličke, ani chorý neborák - takí obyčajne nemajú tú drzosť a skromne sa postavia dozadu...a takým by som to milerada tolerovala (ak by ich tam, pravdaže, neprišlo viac naraz).

 

môj neschopný, blbý a lenivý kolega :angry:

plus ešte neschopnejšie a megablbé vedenie firmy :angry: :angry:

"Megaprezident je vúl, jednou to napíšu na nebe!"

 

a v akejže to firme, ak to nie je tajné?
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a v akejže to firme, ak to nie je tajné?

 

v jednej veľkej nadnárodnej spoločnosti, meno konkretizovať nebudem. aj ten megaprezident je v tom zrejme nevinne, on asi ani netuší čo sa deje dolu na úrovni jednotlivých pobočiek. ale keď vidím do akých sra... to ťahajú niektorí manažéri tak mi dekel od jedu naddvihuje :angryfire:

po 10 rokoch vo firme začínam vážne uvažovať nad zmenou zamestnania. problémom je že ak sa objaví nejaká zaujímavá pracovná ponuka na dohodu ma z firmy nepustia lebo ma potrebujú, a nikto z potenciálnych zamestnávateľov nechce čakať 2 mesiace ktoré zaberie výpovedná lehota.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nechcela som vedieť meno firmy, to ani nemôžem chcieť, len oblasť, v akej to je.

Jeden kamarát robí v kontrole kvality v spoločnosti, ktorá vyrába nejaké dielce do lietadiel, a keď som od neho počula, ako ho nútia pustiť výrobky, ktoré nezospovedajú predpisom, tak neviem veru, či do značky, pre akú robia, niekedy sadnem... -_-

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked som robila kedysi v oblasti kvality, tak tiež na mňa tlačili, aby som pustila to či ono, čo moji ľudia zadržali. Veru som nepopustila a ked už boli moc otravní, poslala som ich za naším šéfom. Ale jakživ som nedala svoju šifru na výrobok nezodpovedajúci normám. Mohli sa na mňa zlostiť, koľko sa im len zachcelo. Mohli sa aj rozglejiť či na kolomaz rozliať. :yes_yes:

nanajvýš som im dala písomný príkaz odstrániť chybnú časť a ak ďalej už bolo všetko ok, tak s príslušným záznamom to dobré mohlo ísť na ďalšie spracovanie, a chybná časť musela byť zlikvidovaná do odpadu. Inak to nešlo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vytáča ma NTS, až do červeného poľa :gunner: pred niekoľkými rokmi vyvinulo naše ctené zdravotníctvo enormné úsilie aby sa zbavilo všetkých darcov krvi, a teraz by nedbalo tých pár blbcov čo zostali alebo sa vrátili k darovaniu (ako napr. ja) vydojiť do poslednej kvapky :angryfire:

 

minulý týždeň som bol darovať na jednej transfúzke a dnes mi volali z ďalšej že či by som zajtra nemohol prísť darovať :fakju2:

neviem či je taký ..rwa problém prepojiť databázy jednotlivých pracovísk aby zbytočne neotravovali tých čo už darovali na konkurenčnom pracovisku, alebo si myslia že sa po nociach mením na upíra a chodím si krv dopĺňať po susedoch :fakju:

 

darujem krv pravidelne a rád, ale systémom telefonát alebo SMS:"zajtra prídite lebo potrebujeme" u mňa akurát tak môžu dosiahnuť to že s tým skončím celkom. a krv nech potom darujú pijavice ktoré si zo zdravotníctva spravili zlatú baňu :angry2:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V poslednej dobe predovšetkým ľudská apatia a s ňou spojené predsudky, bezohľadnosť, egoizmus, pokrytectvo, ohováranie, opovrhovanie, klamstvá, ignorácia, arogancia, urážky, podvody, intolerancia, nadradenosť a ľahostajnosť... A aj mnoho ďalšieho.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak včera ma vytočil "milý" cyklista. Šla som s dvomi plnými taškami, rovno a rovnomernou chôdzou, skratkou po v tráve vyšliapanej cestičke, ked ma obiehal cyklista, ktorý sa rútil spoza môjho chrbta ako keby súťažil na Pretekoch mieru či kde, ani som ho nemohla vidieť, len prefrčal poza mňa úplne natesno, div že mi jednu tú kabelu z ruky nevyrazil, skoro ma zrazil, a ešte mi aj do p--- vynadal, debil jeden, to nech si hovorí svojej materi....prv ako som vôbec stihla niečo vysloviť, už bol v čudu. Debil.

Tak takéto hovädá arogantné ma riadne srdia. Nech mi užitočné hospodárske zvieratá prepáčia použitie ich názvu ako nadávky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

1. ČT2/STV2 - furt tam nejaký šport dávajú, človek už ani v tom debilizátore nemá čo pozrieť :(

 

2. znova transfúzky :angry:, z TN mi poslali SMSku, z PN mi volali aby som došiel že už im svieti rezerva.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na margo človečej sťažnosti :)

napadlo mi to vlastne včera okolo polnoci, keď už sa začali točiť opakovania kdečoho, čo som už z OH videla cez deň ...

že od 27. júla iné v tv zapnuté nebolo, len a jedine OH ... nastavené na oboch tv stanice s OH, prepína sa maximálne medzi nimi ... najčastejšie si to odtiahne jedna, pekne celé dni, a dilema vyriešená nadobro :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

clovek2 a to más iba tieto dva kanály keď nemáš čo pozerať ? stiahni film a pozeraj ten :)

 

kanálov mám zhruba 18, ale ČT2/STV2 sú relatíve najpozeratelnejšie. hádam sa nebudem pozerať na "exkrementné prípady" na TV HNOJ. včera som to vyriešil tak že som si pustil Kubrickov Full Metal Jacket, a bolo vybavené. ten film môžem hocikedy.

 

aj transfúzku som dnes poriešil. vybral som si tú Pieštanskú, mám to bližšie a majú tam aj šikovnejšie sestričky :thumbsup:

dnes som bol darovať 20ty krát, spočítal som že mi dokopy odčapovali 9 litrov krvi ( to už je taký menší demižón :zubiska: ), povedali mi že vyfasujem Jánskeho plaketu :lol:

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...

naberá to pomaly na obrátkach ... sledujem dlho, ale už to musí von ... :gunner:

v poslednom čase sledujem trochu recepty, stránky, kde sa varí a pečie, a

strašne ma iritujú na kdejakých stránkach, a to nie len FB s poznámkami iq húpacieho koňa "za každú cenu" , len čosi trepnúť, ale objavuje sa to na stránkach iných ... proste ...

 

keď niekto uverejní recept, odfotí, dá si prácu, a celá garda vykrikovačiek pod tým napíše :

 

" mňamka!!!!"

"jdu taky upéct tu mňamku!"

"jej, to je mňamka!!"

"mnaaaaam Obrázok: )"

"vyzerá super, mňamky"

"mňamky, vyskusam aja"

"mnaaaam, vyzera na zjedenie"

" privezli jsme orechy tak jdu péct tuto mňamku...: ) "

 

to je zbierka spod dvoch receptov.

infantilnosť kvitne. zažíva renesanciu, keď stačia tri slová, a debilná mňamka, načo jazyk ?! :angry:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak vramci psychohygieny zareaguj nejak takto...:

 

"Fuj, aky blivazj."

"Nezerte ten hnus!"

"Huso jedna, koho ides otravit?"

"Grrrrc"

"Bleeeeeh"

"Fujtajxl, ved to vyzera, akoby to uz raz niekto jedol."

 

:huraa:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

problém je, že sú to jedlé jedlá a pečenia, ako ten posledný koláč, ktorý som odskúšala, a je skutočne vynikajúci :)

 

psychohygiena pre mňa je, keď tam napíšem normálnu reakciu, a konkrétne na fb mi dávajú lajky ... nepotrpím si na ne, vážne nie, sú mi ukradnuté, ale aspoň že tie MŇAMKY aspoň tie lajky nedostávajú - na rozdiel od iných, ešte infantilnejších portálov typu mimibazar ...

 

ale tých mňamiek a tupých hláv, ktoré nevedia ani čítať, sú infantilné a slovná zásoba končí pri mňamkách, prečíta v recepte, že čokoláda sa naseká, sa vzápätí spýta, že "akože sa tá čokoláda do tej mňamky má strúhať ? " ...

 

tak z tohto idem vyletieť ...

:angry2:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prečíta v recepte, že čokoláda sa naseká, sa vzápätí spýta, že "akože sa tá čokoláda do tej mňamky má strúhať ? " ...

 

Nieeee, rozyebat na kvarky v hadronovom urychlovaci, ty náno dyslektická :)

 

A no jo, tak to ber tak, ze si o nieco inteligentnejsia ako zvysok sveta - a tieto prispevky ako dokaz, ze stav stale trva :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

"mnamky" je este dobre... mna viac irituju komenty typu "aaale, akaaaa kočka!", "vyzeras bohovsky, cica!"

samozrejme, nie je to na mna, ale co uz, ked par bab v kolektive ma take "priatelky" :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov