phersu Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Strasne ma serie ked sa mi niekto snazi nanutit svoj nazor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 zda sa, ze v skupine kde chodim do autoskoly, mame homosexuala. nemame nic proti rozmanitosti ludskej sexuellnej orientacie, ale rozculuje nas, ked takyto clovek na seba musi sustavne medzi ostatnymi nejako upozornovat. neznasame, ked niekto celkom umyselne vycnieva zradu. nech sa k***a nepredvadza, neupozornuje na seba, nech sa zaradi medzi vsetkych ostatnych normalnych ludi aspon na prednaske a nech si v tichosti zohrieva svoju stolicku. lebo na jeho teple slovo neni tam ozaj nikto zvedavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 strasne ma seru šuchtavi šoferi ktori nakoniec odbocia bez smerovky.a este ma sere nejaky debil co otrovil neskutocne kvantum ryb vo vahu pri dubnici .to je spust co tecie cez trencin biela voda . by som ho tam utopil kretena. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Se...stve ma, ked sa zosype nieco v najnevhodnejsom okamihu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 momentálne ja, moja schopnosť všetko skaziť a môj úžasný zvyk trápiť sa nad blbosťami :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Štve ma, keď je niekto nedochvílny. To ma vie fakt nahnevať. Štve ma, že som sa naučil, že nemôžem veriť nikomu len sám sebe a čo si neurobíš sám, to nemáš. Skúsenosť to je do budúcna super, ale ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Ja som len minulý týždeň v sobotu zistila, čo ma naozaj irituje. Čo mi úplne vždy strašne pije krv. Keď niečo alebo niekto VRIESKA. Zistila som to, keď som vysávala a náš vysávač začal škriekať ako divý. To fakt neznášam. Keď vrieskajú decká, telka, matka, rôzne prístroje, nástroje, proste hocičo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 irituju ma vyjadrenia typu : "na celom svete nie su dvaja jedinci, ktori by X rovnako, rovnaky, rovnake, .. et simile" kde X je lubovolny atribut.nemam rad, ked sa zdoraznuje rozmanitost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 ked mi ukazes dvoch ludi co maju rovnaky odtlacok prstov, rovnaku DNA a nebudu to dvojicky, mas u mna milion :lol: kazdy jeden je odlisny od inych... nikto nieje rovnaky zmier sa s tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 LEGtakže by sa dalo povedať, že máš rád uniformitu?niečo typu: blonde haare blaue augen? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 keď už, tak blonde Haare, grüne Augen ... to je krajšia kombinácia :lol: irituje ma v poslednom čase hromada vecí ... iritujú ma nezmieriteľní ľudia, iritujú ma hádky, irituje ma neúprosnosť času, irituje ma, že sa neviem pozbierať ... ja ani neviem, či to skutočne irituje, je to skôr strach ... toto nie je dobrá debata na ráno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 až teraz na uni zisťujem, ako neuveriteľne ma iritujú nefungujúce koliečka na myši :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Martin Madej :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 hhhsa mi zdá, že sa to asi uchytilo mňa irituje, keď ma niekto neodzdraví, napr. ako jeden archeológ u nás na škole Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 asi ťa tam zdola nebolo počuť :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 alebo ma jednoducho len tak prehliadolčo zas nie je BohVieAký problém, že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ja s neprehliadaním svojej výškovej kategorie problém nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 noooo, bohuzial :lol: to mi je luuuto... asi sa budem musiet zacat pozerat aj pod nohy :) a nevsimol som si zeby nieco namna zdola kricalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 stanie v radoch a ludska blbost Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 iritujú ma tie 4 steny okolo mňa.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Neznášam keď zi z knižnice požičiam knihu a nájdem v nej podčiarknuté každé slovo každú debilnú vetu to neznášam čo za debila to robí :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 moja mama :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijou Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 keď si foter vypije s kamarátmi a robí potom do rána diskotéku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 "to run the application the interactive or animated content enabling tool is required" Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 keď si niekto poklepkáva nohou... včera som jedneho fešáka neraz upozorňovala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts