Jump to content

Sniper

Recommended Posts

zda sa, ze v skupine kde chodim do autoskoly, mame homosexuala. nemame nic proti rozmanitosti ludskej sexuellnej orientacie, ale rozculuje nas, ked takyto clovek na seba musi sustavne medzi ostatnymi nejako upozornovat. neznasame, ked niekto celkom umyselne vycnieva zradu. nech sa k***a nepredvadza, neupozornuje na seba, nech sa zaradi medzi vsetkych ostatnych normalnych ludi aspon na prednaske a nech si v tichosti zohrieva svoju stolicku. lebo na jeho teple slovo neni tam ozaj nikto zvedavy.

strasne ma seru šuchtavi šoferi ktori nakoniec odbocia bez smerovky.

a este ma sere nejaky debil co otrovil neskutocne kvantum ryb vo vahu pri dubnici .to je spust co tecie cez trencin biela voda . by som ho tam utopil kretena. :lol:

• 1 month later...

Štve ma, keď je niekto nedochvílny. To ma vie fakt nahnevať. Štve ma, že som sa naučil, že nemôžem veriť nikomu len sám sebe a čo si neurobíš sám, to nemáš. Skúsenosť to je do budúcna super, ale ......

• 1 month later...

Ja som len minulý týždeň v sobotu zistila, čo ma naozaj irituje. Čo mi úplne vždy strašne pije krv. Keď niečo alebo niekto VRIESKA. Zistila som to, keď som vysávala a náš vysávač začal škriekať ako divý. To fakt neznášam. Keď vrieskajú decká, telka, matka, rôzne prístroje, nástroje, proste hocičo.

• 2 weeks later...

irituju ma vyjadrenia typu : "na celom svete nie su dvaja jedinci, ktori by X rovnako, rovnaky, rovnake, .. et simile" kde X je lubovolny atribut.

nemam rad, ked sa zdoraznuje rozmanitost.

ked mi ukazes dvoch ludi co maju rovnaky odtlacok prstov, rovnaku DNA a nebudu to dvojicky, mas u mna milion :lol:

kazdy jeden je odlisny od inych... nikto nieje rovnaky zmier sa s tym

keď už, tak blonde Haare, grüne Augen ... to je krajšia kombinácia :lol:

irituje ma v poslednom čase hromada vecí ... iritujú ma nezmieriteľní ľudia, iritujú ma hádky, irituje ma neúprosnosť času, irituje ma, že sa neviem pozbierať ... ja ani neviem, či to skutočne irituje, je to skôr strach ... toto nie je dobrá debata na ráno

noooo, bohuzial :lol: to mi je luuuto... asi sa budem musiet zacat pozerat aj pod nohy :) a nevsimol som si zeby nieco namna zdola kricalo :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Neznášam keď zi z knižnice požičiam knihu a nájdem v nej podčiarknuté každé slovo každú debilnú vetu to neznášam čo za debila to robí :lol: