arwiel Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 včera si dáky kreténi kopali fľašku na parkovisku po polnoci... už som sa chystala hodiť do nich kvetináč.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Arwiel čo ťa má čo zaujímať čo robia druhí :lol: , tam nechaj deti nech sa hraju. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 arwiel ked mne pod oknom nejake decka robia v noci bordel tak po nich hadzem vsetko mozne, pochopia a zmiznu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 ale s takou hovadskou bolesťou hlavy by som ich tam na mieste najradšej roztrhala, kreténi! :lol: a chcela som spať! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Že si tu stále niekto sťažuje že nemôže kupovať knihy a stále kupuje. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 aj ja ťa ľúbim, chrobáčik :) :lol: iritujú ma kosti v jedle, v rybách, v kurati /preto jem len nohu/, v polievkach, ja keď to cítim v ústach, tak sa vytočím a nejema ešte ma iritujú komárea pošta!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mňa komáre nie že iritujú, mňa komáre úplne serú! Aj muchy! Hnusné komárice, už vidím leto, ich tu bude na mraky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 aj ja ťa ľúbim, chrobáčik :) ;)Aj ja teba :lol: Veď vlastne za chvíľu budú tie knihy spoločné. :) Irituje ma susedových decko. Ja ho raz zabijem zasrana jedného. Nech ho vyženú von sa vyblázniť a nie ho nechať nech sa tam trieska o stenu. Vlastne irituje ma celá rodina ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 AW: Tak to som vacsinou vonku s priatelmi alebo spim alebo som skratka v takej euforii, ze na FSP nepomyslim. Kazdy den sa nieco stane. Aj dnes. Pozname sa uz 7 rokov a ja trcim zavrety tu, kym ostatni chlascu na BYTE a ani ich nenapadlo, ze by som so vsetkymi rad pokecal. Ani ich nenapadne ist na intrak alebo sa ozrat vonku. Nie. Aspon vidim, ako to s niektorymi kamaratmi je. Ja ich neodsieram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 omg, som sam na celom fore a rana tu nie je ani riadok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 niesi tu sam, ja sem cely den pozeram ze od rana ani tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Keby tu bol chorche tak hned mame co citat :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 v poslednom čase iné ani nepočujem a nečítam, len každý píše bakalárku a prekladá čosi a píše maturitné testy a písomky a učí sa na matury a prijímačky a ... no des minulý rok o takomto čase to bolo podobné ... všetkých zrazu tlačí čas :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 No ano maturita zabera hodne casu. Jej tak ma napadlo z angliny som spravil test, paradicka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 a niektori, ako ja, tu maju aj zapocty a skuskove obdobie pred dverami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 no prosím a rebeluješ :) takže : matury, testy, písomky, prijímačky, bakalárky, zápočty, skúšky .... samé iritujúce príšernosti ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 game zabudla si pridat aj pracovne povinnostinie kazdy ma sladky zivot denneho studenta :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 pardon, opravujem iritujúce jarné skutočnosti : takže : matury, testy, písomky, prijímačky, bakalárky, zápočty, skúšky, pracovné povinnosti externých študentov, pracovné povinnosti pracujúcich pracujúcich, povinnosti práve nepracujúcich pracujúcich, .... mno :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Irituje ma zopar ludi, ale radsej nepoviem ziadne meno... Ale poviem, je to Teta-Jones, ako tu prezyvame jednu.... (Jaj, ze cim? Ludi delim do 4 kategorii: Muzi, zeny, hybridi, ona. Niekto studuje na vysokej a cudujem sa, ze skoncil vobec strednu....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 po dlhom case ma zacina iritovat chorche... nic v zlom, ale ked vidim jednu stranu zapisanych tvojich prispevkov, zacina mi byt zle..mas problemy s hormonami ci co?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 arwiel: Nie, ale vsimni si frekvenciu mojich pristupov, nechodim sem tak casto, aby som mal tam prispevok, tam prispevok a tma. Toto rozoberame s *x**** v sukromkach. ze sa skratka viem vypisat, ale.... Skratka uz som prezradil az moc, asi mi to spocita.Irituje ma vlastny organizmus, uz neregeneruje ako "zamlada", tak 5 rokov dozadu sa mohlo stat takmer cokolvek a rano som vstal ako novy clovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 irituje ma jeden po uši zaľúbený chalan! zato, že on je zamilovaný ma nemusí furt naháňať aby som mu zohnala číslo sesternice mojej bývalej spolužiačky! Kruci, už ma štval, tak som šla k tej spolužiačke a ona nebola doma.... tak som jej šla zavolať a mala som už neplatné číslo... tak som vybehla k nej, vypýtala si jej číslo od jej mamy... zavolala som a mala bypnutý mobil... tak už pekne naštvaná som to číslo dala nešťastne zaľúbenému chalanovi anech si to už zháňa a rieši sám! a nech mi dá pokoj! :) /ale inak ho mám rada :lol: / Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 V poslednej dobe ma irituje skoro vsetko, len moje prejavy su vacsinou uz miernejsie, ale najviac zo vsetkeho ma okrem jedneho chrapuna, ktoreho som spominal inde, vytocila SNS, HZDS a Smer tou hovadinou, co schvalili, ja im dam novelu, to je zaciatok konca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 irituje ma dedo môjho drahého, vždy je doma keď nemusí... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Stve ma snaha vacsiny potlacit vsetkych, ktori nezapadaju do konceptu, snaha skosit vsetky hlavy, ktore vycnievaju z radu alebo sa pozeraju inym smerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts