Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vždy som mala najradšej úvahy.

úvahy zniesli takmer všetko, a úvahy sa dali písať voľnejšie, a natiahnuť a pozrieť z iného uhla a popísať toho kopy ...

ono je pravda, že byť teraz tam, zrejme premýšľame ináč :lol: ale opísať umelecky školu by ich dorazilo :)

Zverejnené

z uvedenych moznosti je charakteristika slohovo asi najlahsia. a uvaha najnarocnejsia. ktovie, ci sa tento rozdiel nejako zohladnuje pri hodnoteni.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

:lol: písala som o sebe.

na 100% :)

ústne: 24.5. slovenčina

25.5. biológia, chémia

27.5. angličtina

:)

Zverejnené

ucila som sa len to co ma bavilo, a vysledky boli lepsie ako snaha. Chodila som na dopravnu priemyslovku kde bolo malo dievcat a za tazkeho socializmu boli radi ze sa tam vobec motame.

SJ - 1 ustna otazka nesadla ale mala som literaturu rada a skusajuca to vedela

- uvaha, tam nie je co vycitat je to moje uvazovanie o veci. Dopadla vyborne, tema o mladezi a buducnosti. Nepisala som frazy.

Rusky j, - 2 ani som necekla, ale pomahali vsetci

Oznam.tech. - 1

Zabez. tech. - 2 nevedela som, pomahali

Matika - 2 - vedela som, len som sa nepacila skusajucej, vycitala postup nestacil dobry vysledok

Pisomky sme bratsky potiahli so spoluziakmi a profesormi spolu.

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

Maturitné slohové témy na šk. rok 2010/2011:

• Blogeri sú obrazom spoločnosti (Diskusný príspevok)
„Máme dosť ľudí, čo vravia, aké to je – no zišli by sa takí, čo by povedali, aké to môže byť.“ Robert Orben (Úvaha) Táto ulica mi je známa... (Umelecký opis) Gaudeamus igitur (Rozprávanie o mojej ceste k dospelosti)

Tento rok sú celkom slušné témy, vedela by som si v pohode vybrať. :)

Nabudúci, keď budem maturovať ja, budú určite zase nejaké od veci. Škoda, že som sa nenarodila o rok skôr. :thumbsup:

Zverejnené

No tá úvaha vcelku fajn téma, tie ostatné veru nič moc.

Zverejnené

nahodou vyborne temy

teraz ked tak rozmyslam, uz si ani nepamatam, ake boli, ked som ja maturovala, a to je len rok dozadu :) :thumbsup:

Zverejnené

Aj to sú celé maturity jedna veľká fraška

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

V 2004 sme mali uvahu na temu "Preco vo vojne umieraju kone?" a zvysok tem nebol o nic lepsi (akurat si ich nepametam), takze tohtorocni maturanti obisli este velmi slusne.

Zverejnené

Takéto slohové témy zo slovenčiny mali na školách s vyučovacím jazykom maďarským:

• Budúcnosť máme vo svojich rukách (Úvaha)

• „Umenie je najväčším darom, ktorý dáva človek sebe samému.“ - Ján Albrecht (Diskusný príspevok na vyučovacej hodine)

• Najkrajšia vec na svete (Umelecký opis)

• Ešte raz to chcem zažiť! (Rozprávanie)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov