Skočiť na obsah

Agent - provokatér

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Advokát agentom - provokatérom

prebehlo to médiami, pohovorilo čosi v tv správach ... a nie je to úplne nová vec, podobné otázky sa z času na čas objavia, kam môže zájsť advokát, aby sa nespreneveril svojmu povolaniu - či práve naopak, mal by robiť niečo "naviac" ...

Je podľa vás správne alebo neprípustné, keď sa advokát objaví v úlohe agenta - provokatéra? Pýtam sa na to v súvislosti s kauzou advokátky Márie M.

zaregistrovali ste to ? má advokát "právo" vystupovať v takejto úlohe ?

• Odpovedí 8
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

3

• Ignatius

2

• nutrinka

1

• starsi

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

nenamietam, ak má ísť aj v budúcnosti o podobný prípad...

v rozhovore v SME táto advokátka zdôraznila, že neohrozila svojho klienta, ktorého sa to dotýkalo a ani iných, žiaden z nich sa na ňu nesťažoval. je tu síce riziko, že sa naruší dôvera advokát-klient, ale na druhej strane by advokáti nemali byť uchránení pred bojom proti korupcii

Zverejnené

Uf, nejako mi to ušlo... mohol by mi prosím pekne aspoň v stručnosti popísať, že o čo išlo, alebo prípadne hodiť nejaký link k téme?

Zverejnené

Igny,

skús si prečítať tento blog

je tam aj meno advokátky, o ktorú sa jedná ... podľa toho už nájdeš ďalšie informácie :lol:

Zverejnené

Vďaka Game, už mám predstavu. :lol:

Musím súhlasiť s Nut, pokiaľ to neohrozí klienta a advokát je ochotný risknúť prípadné naštrbenie dôvery, tak prečo by nemal mať možnosť prispieť v boji proti korupcii?

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Ja s tým súhlasím. S korupciou treba bojovať. Človek by povedal, že keď niekto berie cez 100 tisíc nedá sa skorumpovať, je to blbosť v niektorých prípadoch na to stačilo blbých 10 tisíc. Všetkých by som bral pekne hákom, a u koho sa to zistí vypadol by zo svojho miesta a už sa na také alebo podobné nedostal. Nech sa ide trebárs pásť ak by sa inak neuživil, keď mu nestačilo tých 100 tácov

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

poďme o krok ďalej - je jedno, či to je advokát, či hocikto iný, sú oblasti, kde je ťažko korupciu bez takéhoto agenta dokázať ...

tak mám jednu otázku :

Harabin - nie je nejaký spôsob, ako ho poslať pásť husi ? čo ten už narobil, to je priveľa ... zaujímavé, že samé HZDS ... obyčajný človek sa agenta provokatéra nebojí ...

Harabin - všetko, čo sa konečne dávalo do akéhosi "normálu" / čo je asi moc silné slovo stále / v tejto republike, tento človek zruší, zlikviduje, prevráti, podľa neho, ako sa vyjadril naposledy " „agent je cesta do pekla“... iste, pre tých, ktorý tam patria .

čoho sa tak bojí, koho kryje, čo ešte zruší ?

článok zo Sme - Harabin :-/

Zverejnené

je dosadeny z hzds a je jasne koho svinstva kryje. velkeho muftiho z elektry. ale nic v zlom , len nech sa svine podrhnu. !!!

• Pred 7 rokmi...
Zverejnené

dnes dve priklady.

http://trebisov.korzar.sme.sk/c/7284249/byvala-colnicka-dostala-za-uplatky-podmienku-a-pokutu.html

Aspon jej ten prijem zlegalizovali? Ci ta pokuta 200 eur staci - mrtva firma ma platit 400.

http://kosice.korzar.sme.sk/c/7284158/ucitel-zarnay-poziadal-o-pomoc-nadaciu-zastavme-korupciu.html

Kuriózne je, že nitrianska podnikateľka Anna, ktorá mala dať riaditeľovi úplatok, bola odsúdená. Ešte vlani v septembri uzavrela dohodu o vine a treste. Priznala sa k podplateniu riaditeľa aj pracovníčky na úrade pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Nových Zámkoch. Dostala podmienečný trest.

Čítajte viac: http://nitra.sme.sk/c/7283946/podnikatelka-priznala-podplatenie-riaditela-skoly-sud-ho-oslobodil.html#ixzz37U5OzVzc

Ze precin nepriamej korupcie.

Finančná správa, ktorá je podľa zákona povinná navrhnúť odobratie živnosti, to odmieta urobiť.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/7282219/zakon-kaze-zavriet-cely-lidl-jeho-pokladnice-viackrat-chybovali.html#ixzz37U5sc6T2

Vivat Slovakia.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov