Jump to content

Arturs Irbe v Nitre

Sniper

Recommended Posts

Tak čo hovoríte na pôsobenie Irbeho v Nitre? Najprv bolo z toho veľké HALÓ, priznám sa že som si v duchu hovoril že zápasy mužstiev s Nitrou budú veľmi ťažké, pamätám si Irbeho ešte z čias ZSSR.

Ale Irbe už nie je tým Irbem čo chytal za ZSSR a jeho angažovanie sa ukázalo byť omylom. Nie je vo forme, nedokáže sa rozchytať, ale tréneri mu dnes v Košiciach dali šancu (možno poslednú). V 36. minúte Irbe už má na konte 5 gólov a teraz si skoro pripísal šiesty (nebyť jeho famózneho zákroku).

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chorche

2

• marcel neverec

2

• Sniper

1

• Ignatius

1

Top Posters In This Topic

Aj ja si ho pamätám ešte skvele chytajúceho (ale už nie za ZSSR ale v NHL), a aj to som registroval, že už ten jeho výkon zďaleka nie je to, čo kedysi... Ale tiež som myslel, že u nás mu to ešte bude stačiť a Nitra bude práve vďaka nemu veľmi nepríjemná... Holt, ak nechytí nejako zázračne superformu, tak sa jeho angažovanie sa ukáže veľkým haló v negatívnom zmysle. A na to chytanie formy už moc času nemá (a keď človek vydí, že ani to chytanie pukov mu moc nejde, tak pochybuje, že sa mu to podarí :lol: )

Kral Artus sa prisiel rozlucit s karierou na Slovensko a vobec to nie je slavne....

pekne si to napisal suhlasim. Uz mal davno skoncit s hokejom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy